kaga9 Re: Halllo! 07.03.15, 23:31 "Nie mam czasu", piję czystka:P PS Tfuuuu, czyj kącert? Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Halllo! 08.03.15, 19:52 Yaniny :-D zajefajnie było :-D niestety fryzjera miałam umóvionego na sobotę, vięc perkusisty nie podervavszy ;-) Odpowiedz Link
be_ell Re: Halllo! 11.03.15, 11:30 Jak dobrze, bo już myślałam, że wszyscy udali się na emigrację wewnętrzną. Też bym se poszła na koncert, takiego Dezertera, albo Pidżamy. A fryzjera mam na piątek. O! Z szarej, burej i ponurej Łodzi. Zimno, leje, wieje. Idem oglądać kolejne odcinki Czasu honoru, żeby się dobić. Z wyrazami, jak zwykle. Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Halllo! 11.03.15, 11:36 oooo, Dzwoneczek z pięknego miasta Uć? to jak będę jechać (a będę! tylko jednak nie w marcu, heh), to się musimy koniecznie wyściskać na żywo :-D cium! MUF (Mój Ulubiony Fryzjer) jest boski :-D Odpowiedz Link
apersona Re: Halllo! 10.02.19, 19:48 Kto wie co się stało z Be_ellunią? PS. Ja te stare Najnowsze mam na końcu dłuugich wątków takich jak Ósmy pojawiają się gdy wchodzi się przez rozmawiane Wątki razem z linkami u dołu <<poprzednie 1 2 Odpowiedz Link