Dodaj do ulubionych

KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: "1000"

02.10.03, 11:18
Widzę, że ktoś na tym forum prowadzi bardzo intensywną kampanie zmierzającą
do "przekręcenia" licznika jeszcze dzisiaj.
Ciekawe, ciekaw, ale po co to??
Dyskusje przybierają wręcz groteskowy obraz, kiedy priorytetowym celem staje
się umieszczenie jak największej ilosci postów; częstokroć o czysto
lakonicznej treści, która w rzeczywistości bardzo często nic nie wnoszą do
dyskusji.
pytam więc po co to???
Obserwuj wątek
    • majass Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: & & #35 341000;" 02.10.03, 11:20
      maggot9 napisał:

> Widzę, że ktoś na tym forum prowadzi bardzo intensywną kampanie zmierzającą
      > do "przekręcenia" licznika jeszcze dzisiaj.
      > Ciekawe, ciekaw, ale po co to??
      > Dyskusje przybierają wręcz groteskowy obraz, kiedy priorytetowym celem staje
      > się umieszczenie jak największej ilosci postów; częstokroć o czysto
      > lakonicznej treści, która w rzeczywistości bardzo często nic nie wnoszą do
      > dyskusji.
      > pytam więc po co to???

Jeżeli masz na mysli mnie to jestes w błedzie. Nie zamierzam licznika
      przekręcąc na siłe. Ale przyznaje kręci mnie ten 1000
      • margeryta Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: & & & #35 35 34100 02.10.03, 11:28
        Majass, myślę że maggot mnie też ma na myśli :)
        A co tam, sztucznie ilości postów nie podbijam. Sorry, ale gdzie wy widzicie
        ten groteskowy obraz dyskusji? Wejdźcie sobie na forum auto-moto, tam to
        dopiero jest groteska - dyskusje o wyższości jazdy dziadka w kapeluszu nad
        blondynką.
        A mnie też 1000 post kręci i basta!
        Majass, idę do sklepu kupić piwo!(sorry że nie w tym wątku)
        • majass Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: & & & & #35 3 02.10.03, 11:39
          margeryta napisała:

> A mnie też 1000 post kręci i basta!
          > Majass, idę do sklepu kupić piwo!(sorry że nie w tym wątku)

To bardzo fajnie ale ja propnowałem, bysmy piwko wypili wsolnie i razem..FORUM
          PABIANICE
        • majass Pytanie do Gosi 02.10.03, 13:15
          margeryta napisała:

>
          > A mnie też 1000 post kręci i basta!
          > Majass, idę do sklepu kupić piwo!(sorry że nie w tym wątku)

A ja mam ptyanie do ciebie gosiu. Odbierasz poczte na gazecie, czy tylko
          uzywasz zalogownioa do pisania na forum bo..... cos tam czeka
    • Gość: boczek2001 bojkot KAMPANII !!! IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 11:21
      popieram!!!
      olać sztuczne nabijanie licznika!!!
      nic na siłę!!!
      świat dla wolnomyślicieli!!!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=96&w=8281773&a=8287334
      tylko WIDZEW R T S
      • majass nie ma zadnej kampani 02.10.03, 11:23
        kurcze przeciez nikt sztucznie nie podbija . O co wam chodzi??? ja pisze jak co
        dzień
      • ixtlilto Re: bojkot KAMPANII !!! 02.10.03, 13:40
        Gość portalu: boczek2001 napisał(a):

> popieram!!!
        > olać sztuczne nabijanie licznika!!!
        Chyba nie wiesz co to jest sztuczne nabijanie licznika!
        Zrobić ci nabijanie tu czy dać jakiś wątek, żebyś zobaczył na czym to polega?
        • boczek2001 Re: bojkot KAMPANII !!! 02.10.03, 13:59
          ixtlilto napisała:

> Gość portalu: boczek2001 napisał(a):
          >
          > > popieram!!!
          > > olać sztuczne nabijanie licznika!!!
          > Chyba nie wiesz co to jest sztuczne nabijanie licznika!
          > Zrobić ci nabijanie tu czy dać jakiś wątek, żebyś zobaczył na czym to polega?

wiem sympatyczna koleżanko na czym polega sztuczne nabijanie licznika, dlatego
          to napisałem. Sprawdź ten wątek i to co jest w odpowiedziań nań:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=96&w=8281773
          To jest nabijanie. Podobnie robił gość ze Skierniewic przy tysiącu. Zaczął
          odliczanie... paranoja
          • ixtlilto Re: bojkot KAMPANII !!! 04.10.03, 16:30
            boczek2001 napisał:

> wiem sympatyczna koleżanko na czym polega sztuczne nabijanie licznika,
            > dlatego to napisałem. Sprawdź ten wątek i to co jest w odpowiedziań nań:
            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=96&w=8281773
            > To jest nabijanie.
            To nie jest nabijanie. Nabijanie to coś co kiedyś było w Krakowie (liczenie
            Krasnali) lub pisanie posta po poście, bez żadnej treści.
            To co jest w wątku, do którego link podałeś, to wspólne śledzenie licznika.
            Gdybym ja- sama co post liczyła: "21, 19, 18, 17, 16, 15, 14,..., 3, 2, 1 post
            do końca" to byłoby to nabijanie.
    • hubar Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 02.10.03, 16:59
      Czasem trzeba się pobawić, nawet jeśli kosztem innych smutasów.
      • majass Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 02.10.03, 17:02
        Olac wszytsko jest blisko
        • hubar Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 02.10.03, 17:05
          No właśnie, olać wszystko!
          Nie ważne że wszystko... pierwszy tysięczny post ustrzelił ŁODZIAN!!!!
          • Gość: boczek2001 Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 17:07
            hubar napisał:

> No właśnie, olać wszystko!
            > Nie ważne że wszystko... pierwszy tysięczny post ustrzelił ŁODZIAN!!!!
            >
            >
            pisze sie łodzianin i to z małej najmniejszej niewidocznej literki ;)
            • hubar Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 02.10.03, 17:09
              > pisze sie łodzianin i to z małej najmniejszej niewidocznej literki ;)
              --
              Nie będę tego tłumaczył, czemu tak napisałem... i tak tego nie pojmiesz kmiotku!
              • Gość: boczek2001 Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 17:10
                hubar napisał:

> Gość portalu: boczek2001 napisał(a):
                > > pisze sie łodzianin i to z małej najmniejszej niewidocznej literki ;)
                > --
                > Nie będę tego tłumaczył, czemu tak napisałem... i tak tego nie pojmiesz
                kmiotku
                > !
                kmiotki to są wszyscy łodzianie bo maja za prezydenta Kropiwnickiego, leszczu!

• hubar Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 02.10.03, 17:12
                  > kmiotki to są wszyscy łodzianie bo maja za prezydenta Kropiwnickiego, leszczu!
                  --
                  Wędkarz, uważaj! Bo przesadzasz!
                  • Gość: boczek2001 Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 17:14
                    sam nazwałes kmiotkiem, przegiąłeś, zastanów sie nad tym
                    • hubar Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 02.10.03, 17:22
                      > sam nazwałes kmiotkiem, przegiąłeś, zastanów sie nad tym
                      --
                      Ostrzegam, że jestem wyczulony na punkcie Łodzi, bycia Łodzianem i wszystkiego
                      pochodnego. Wiec, ostrzegam abyś jednak uważał na czyj odcisk nadeptujesz.
                      • maggot9 Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 02.10.03, 19:22
                        Cóż to za grożby??
                        Nie jesteś Pabianiczninem, a więc gościem w naszych progach!
                        Myślę że Ty powinieneś uważać! Zwiń więc po dobroci swe manatki chłopcze i
                        wracaj do swego łódzkiego forum, bo tu na Forum Pabianickim takiego zachowania
                        jakim się nam tu przedstawiłeś nie telerujemy.

nie wkładaj rąk w rozżarzone węgla bo się sparzysz
                        • hubar Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 03.10.03, 02:11
                          maggot9 napisał:
                          > Cóż to za grożby??
                          --
                          Hehehe taaa pewnie, oczywiście.

> Nie jesteś Pabianiczninem, a więc gościem w naszych progach!
                          --
                          Oczywiście, tylko czy WY tu na tym forum jesteście gospodarzami?

>Myślę że Ty powinieneś uważać! Zwiń więc po dobroci swe manatki chłopcze i
                          >wracaj do swego łódzkiego forum, bo tu na Forum Pabianickim takiego zachowania
                          >jakim się nam tu przedstawiłeś nie telerujemy.
                          --
                          Po pierwsze: grozisz?
                          Po drugie: Jak popatrzyć na stany liczników, to się zastanawiam, ktore to forum
                          powinno pisać się z wielkiej litery.
                          Po trzecie: Ciekawe, piszesz w liczbie mnogiej, jakieś rozdwojenie jaźni?

> nie wkładaj rąk w rozżarzone węgla bo się sparzysz
                          --
                          Dzięki za dobre rady. Ja też sprzedam Ci radę- nie wchodź między wódkę a
                          zakąskę, bo raczej nie do Ciebie pisałem.

• margeryta Re: Pax, pax... 03.10.03, 12:07
                            Oooo jaki dyskurs się rozwinął. A mnie mamusia zawsze powtarzała " Kto
                            mądrzejszy ten ustąpi"
                          • maggot9 Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 03.10.03, 18:18
                            PRIMO: Na pewno MY(czyt.: ja i inni rodowici Pabianiczanie, w tym osoby piszące
                            na tym forum) mamy tu większe prawa do miana "gospodarzy" niż twoja osoba.

SECUNDO: Może rzeczywiśćie macie u siebien na łódzkim forum, więcej wątków, ale
                            jesteśmy forem dopiero się rozwijającym(i to w coraz lepszym kierunku); zresztą
                            jeżli większość wątków na "twoim" forum jest podobnej treści co te które
                            zamieściłeś na Forum Pabianickim, to naprawde nie masz powodów do jakichkolwiek
                            przechwałek.

TERTIO: To nie była groźba, lecz kulturalna proźba skierowana do Ciebie, abyś
                            omijał raczej z daleka Forum Pabianickie jeżeli masz zamiar nadal się
                            zachowywać tak jak chociażby w tym wątku.

pozdrawiam
                            • majass Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 04.10.03, 00:03
                              Widze, że Kampania pod kryptonimem 1000 przynisoła niezłe wystrzały. Rannych
                              mam nadzieje nie ma. I może dobrze, że przebiegła ona tak szybko...
                            • hubar Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 04.10.03, 13:36
                              maggot9 napisał:
                              >PRIMO: Na pewno MY(czyt.: ja i inni rodowici Pabianiczanie, w tym osoby piszące
                              >na tym forum) mamy tu większe prawa do miana "gospodarzy" niż twoja osoba.
                              --
                              Moja osaba nawet sobie nie uzurpuje prawa do bycia gospodarzem...

>SECUNDO: Może rzeczywiśćie macie u siebien na łódzkim forum, więcej wątków, ale
                              >jesteśmy forem dopiero się rozwijającym(i to w coraz lepszym kierunku); zresztą
                              >jeżli większość wątków na "twoim" forum jest podobnej treści co te które
                              >zamieściłeś na Forum Pabianickim, to naprawde nie masz powodów do jakichkolwiek
                              >przechwałek.
                              --
                              Ile Ty masz lat dzieciaczku, bo Twoje wypociny są na coraz bardziej niskim
                              poziomie.

>TERTIO: To nie była groźba, lecz kulturalna proźba skierowana do Ciebie, abyś
                              >omijał raczej z daleka Forum Pabianickie jeżeli masz zamiar nadal się
                              >zachowywać tak jak chociażby w tym wątku.
                              --
                              Popracuj lepiej nad swoją kulturą, bo to co prezentujesz swoimi postami, raczej
                              nie można nazwać "kulturalną" wypowiedzią.

Aha jeszcze jedno: Jak masz ciągotki do decydowania kto może a kto nie może
                              pisać na Forum, to proponuję wciśnięcie tego linku:
                              www2.gazeta.pl/forum/790620,38412,1059645.html choć patrząc na Twoje
                              wypowiedzi dochodzę do wniosku, że byłoby to bardzo smutne, mało odwiedzane i
                              cenzurowane Forum.
                            • ixtlilto Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 04.10.03, 16:28
                              maggot9 napisał:

> PRIMO: Na pewno MY(czyt.: ja i inni rodowici Pabianiczanie, w tym osoby
                              > piszące na tym forum) mamy tu większe prawa do miana "gospodarzy" niż twoja
                              > osoba.
                              Chciałabym, Maggot9, wyprowadzić Cię z błędu.
                              Otóż na Forum piszą wszyscy. Bez względu na miejsce zamieszkania, wiek czy
                              poglądy. O prawach "gospodarza" możesz mówić na zalożonym przez siebie, forum
                              prywatnym.
                              Mówienie o "rodowitych Pabianiczanach" jest krzywdzące dla osób piszących tu z
                              czystej przyjemności, a nie mieszkających w Pabianicach, pomyślałeś o tym?
                              Bardzo chcecie przyciągnąć tu ludzi; chciecie rozkręcać to Forum, ale
                              jednocześnie Ty swoją jedną wypowiedzią zniechęcasz "niepabianiczan" do
                              pisywania tu.
                        • ixtlilto Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 04.10.03, 16:22
                          maggot9 napisał:

> Nie jesteś Pabianiczninem, a więc gościem w naszych progach!
                          Gdybym miała ciut inny charakter to w tm miejsu wyniosłąbym się z Forum
                          Pabianice. Bo taki tekst sugeruje, że wyłączne prawo do pisania na tym Forum
                          mają tylko mieszkający w Pabianicach, a cała reszta to tylko przelotem.
                        • ixtlilto Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 04.10.03, 16:33
                          maggot9 napisał:

> Zwiń więc po dobroci swe manatki chłopcze i
                          > wracaj do swego łódzkiego forum, bo tu na Forum Pabianickim takiego
                          > zachowania jakim się nam tu przedstawiłeś nie telerujemy.
                          Znaczy się, na Forum Pabianice nie mozna już napisać co dla kogo jest ważne i
                          liczyć w związku z tym na zrozumienie i szacunek?

ps. pragnę zauważyć, że wszędze piszę "Forum Pabianice", podobnie -wielką
                          literą- zwracam się do osoby której odpowiadam. Taka mała rzecz, ale jednak
                          jest ważna.
                          • majass Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 04.10.03, 18:25
                            Ja w odpowiedzi na kilka wątków powyże. Nie ma i nie powinno być zasad, kro
                            może pisac a kto nie.... Kłotnia jak wywiązała sie mnie za bardzo nie
                            obchodzi.... Jest to sprawa piszących tylko nie wrzucajcie sobie om jakis
                            zasadch, godpodarzach itp
                            WOLNOŚĆ, SŁOWO, DYSKUJSA.... FORUM PABIANICE
                          • hubar Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 04.10.03, 19:37
                            ixtlilto napisała:
                            > ps. pragnę zauważyć, że wszędze piszę "Forum Pabianice", podobnie -wielką
                            > literą- zwracam się do osoby której odpowiadam. Taka mała rzecz, ale jednak
                            > jest ważna.
                            --
                            Zgadza się. Dlatego pisałem, że jednak Maggot ma delikatnie mówiąc niski
                            poziom, bo ta kilkakrotnie powtarzana/podkreślana pisowania jest dziecinna.
                            • maggot9 Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 04.10.03, 23:13
                              No tak! Widzę, że teraz mam do czynienia z towarzystwem "wzajemnej adoracji"..
                              Ale musze wam przynać jedno; "kulturą" to Hubarowi nawet do pięt nie dorastam:
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=96&w=8287778&a=8295331
                              A odpowiadając Tobie Ixtilito, to również muszę Cię wyprowadzić z błędu. Wcale
                              nie uzurpuje sobie prawa do decydowaniu o tym kto może pisać na forum, a kto
                              nie. Po prostu nasze forum pabianickie przez bardzo długi czas było "martwe",
                              aż wreszcie takie osoby jak Boczek, majass, Gosia, dexter, seba, rafeszka czy
                              inni sprawili iż zaczeło ono tętnić życiem; i z biegiem czasu pojawiały się
                              coraz to ciekawsze posty. W jakimś stopniu jesteśmy dumni z tego forum, które
                              rodzi się(czego nie ukrywam) w dość dużych bólach, a taki Hubar wpada tu,
                              obraża tutejszych forumowiczów, szydzi z naszego forum i tak na prawde nic
                              pozytywnego nie wnosi... Ja naprawde chciałbym aby Pabianickie Forum odwiedzało
                              jak najwięcej osób; również tych spoza naszego miasta(na przykłąd bardzo podoba
                              mi się Twoja działalnośc Ixtilito na tym forum), ale takie zachowanie jak to
                              Hubara psuje moim zdaniem dobrą atmosfere tutaj. Hubar stwarza wrażenie
                              wszechwładnej wyroczni, który wszystko wie. Może rzeczywiście jest osobą
                              zasłużoną dla Forum Łódzkiego, ale to nie daje mu prawa do tego aby sobie tutaj
                              wpadał i "rozstawiał wszystkich po kątach".

P.S. Wybacz iż również wypowiedziami do Twojego arcywysokiego(sic!) poziomu nie
                              dorastam szanowny panie H.
                              • hubar Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 05.10.03, 00:12
                                maggot9 napisał:
                                > No tak! Widzę, że teraz mam do czynienia z towarzystwem "wzajemnej adoracji"..
                                --
                                Jakby Ci to powiedzieć... MASZ RACJĘ! hahahhahahahhahahahahahahahahhahahahha

>Ale musze wam przynać jedno; "kulturą" to Hubarowi nawet do pięt nie dorastam:
                                >forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=96&w=8287778&a=8295331--
                                hmmmmmm fakt wyzwałem go (raz) przepraszam, ale niewiedząc nastąpił na mój
                                czuły punkt.

>A odpowiadając Tobie Ixtilito, to również muszę Cię wyprowadzić z błędu. Wcale
                                >nie uzurpuje sobie prawa do decydowaniu o tym kto może pisać na forum, a kto
                                >nie.
                                --
                                Ale tak właśnie można wywnioskować z Twojej wypowiedzi.

> Po prostu nasze forum pabianickie przez bardzo długi czas było "martwe",
                                --
                                Doskonale zdaje sobie z tego sprawę.

> aż wreszcie takie osoby jak Boczek,
                                --
                                Znam osobiście.

> majass,
                                --
                                Znam osobiście.

> Gosia,

> dexter,
                                --
                                Znam osobiście.

> seba, rafeszka czy
                                > inni sprawili iż zaczeło ono tętnić życiem; i z biegiem czasu pojawiały się
                                > coraz to ciekawsze posty. W jakimś stopniu jesteśmy dumni z tego forum, które
                                > rodzi się(czego nie ukrywam) w dość dużych bólach,
                                --
                                Nawet nie wiesz jak dobrze o tym wiem i jak to wygląda.

> a taki Hubar wpada tu, obraża tutejszych forumowiczów,
                                --
                                Jednego! Znam go i szczerze wyszło to trochę niezręcznie.

> szydzi z naszego forum
                                --
                                GDZIE?

> i tak na prawde nic pozytywnego nie wnosi...
                                --
                                To Twoja ocena, szczerze to Twoje ustawiania i nudne wypowiedzi też nie
                                przypadły mi do gustu.

> Ja naprawde chciałbym aby Pabianickie Forum odwiedzało jak najwięcej osób;
                                > również tych spoza naszego miasta(na przykłąd bardzo podoba
                                > mi się Twoja działalnośc Ixtilito na tym forum),
                                --
                                A nie zastanawiałes się, skąd taka dobra atmosfera wynika?

> ale takie zachowanie jak to Hubara psuje moim zdaniem dobrą atmosfere tutaj.
                                Hubar stwarza wrażenie wszechwładnej wyroczni, który wszystko wie. Może
                                rzeczywiście jest osobą zasłużoną dla Forum Łódzkiego, ale to nie daje mu prawa
                                do tego aby sobie tutaj wpadał i "rozstawiał wszystkich po kątach".
                                --
                                Ja sobię niczego nie uzurpuję, ale nawet nie mam zamiaru Ci wszystkiego
                                tłumaczyć. Dzięki komu (po części) coś tu się ruszyło.
                                Ja sprawiam wrażenie wszech...? No wiesz, na temat Forum wiem dużo, naprawdę
                                dużo, po częsci sprzedawałem swoją wiedzę.

>P.S. Wybacz iż również wypowiedziami do Twojego arcywysokiego(sic!) poziomu nie
                                > dorastam szanowny panie H.
                                --
                                Wiesz ja ani razu nie szydziłem z Forum Pabianice, a Ty co o Forum Łódź? Też
                                ani razu nie napisałem kierujac do Ciebie jakieś słowa, z małej litery (ani
                                nicku, ani form grzecznościowych). Ty jednak postępowałeś inaczej, dlatego też
                                stwierdziłem, że Twój poziom wcześniejszych wypowiedzi był niski.
                                • maggot9 Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 05.10.03, 00:48
                                  A jednak była taka sytuacja, gdy troszkę prześmiewałeś się z
                                  wczesnych "dokonań" naszego forum i ambicji doruwnania w przyszłośći Łódzkiemu
                                  Forum, a może nawet zorganizowania Klubu Forumowicza Pabianickiego na wzór tego
                                  waszego-łódzkiego.

Ale nie ważne... myślę, że to co było powinno należeć do przeszłości i
                                  powinniśmy patrzeć niezmąconym, przez jakieś nieporozumienia, sojrzeniem w
                                  przyszłość.
                                  Dlatego też uważam, ze powinniśmy zakończyć tą batalie na słowa i zakopać
                                  wojenny topór.
                                  Przyznaje iż w niektórych momentach ponosiło mnie i w afekcie mogłem
                                  nieodpowiednio zachować się wobec Ciebie lub Forum Łódzkiego. Dlatego też
                                  pragne Cię przeprosić za wszelkie przykrości które mogły stać się Twojej osobie
                                  za moim udziałem.

pozdrawiam i do zobacznie na forum
                                  • hubar Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 05.10.03, 03:09
                                    maggot9 napisał:
                                    >A jednak była taka sytuacja, gdy troszkę prześmiewałeś się z
                                    >wczesnych "dokonań" naszego forum i ambicji doruwnania w przyszłośći Łódzkiemu
                                    >Forum,
                                    --
                                    Mam prawo! Wchodzę na Forum i widzę, że jest tyle postów co na Forum Łódź
                                    pojawia się w dzień góra trzy, a tu nagle ktoś wyskakuje z propozycją
                                    dorównania, wybacz ale dla mnie to nierealne - śmieszne, tym bardziej, że na FŁ
                                    jestem od niemal samego poczatku.

> a może nawet zorganizowania Klubu Forumowicza Pabianickiego na wzór tego
                                    >waszego-łódzkiego.
                                    --
                                    A tu też "uzurpuję" sobie prawo do krytyki! Bo KFŁ ja zaproponowałem, ja
                                    współtworzyłem, coś co jest jedyne i niepowtarzalne. W innych miastach
                                    pojawiało się coś podobnego, ale nikt nawet nie pwadł na tak zbliżoną nazwę.

> Ale nie ważne... myślę, że to co było powinno należeć do przeszłości i
                                    > powinniśmy patrzeć niezmąconym, przez jakieś nieporozumienia, sojrzeniem w
                                    > przyszłość.
                                    --
                                    Forum ma to do siebie, że zaszłości pamięta. Proponuę więc, wykorzystywać na
                                    drugi raz ten walor Forum, który daje możliwość przemyślenia co się napisało
                                    (przed wciśnięciem "wyślij")

> Dlatego też uważam, ze powinniśmy zakończyć tą batalie na słowa i zakopać
                                    > wojenny topór.
                                    --
                                    Uwierz, że był to raczej toporek.

>Przyznaje iż w niektórych momentach ponosiło mnie i w afekcie mogłem
                                    >nieodpowiednio zachować się wobec Ciebie lub Forum Łódzkiego. Dlatego też
                                    >pragne Cię przeprosić za wszelkie przykrości które mogły stać się Twojej osobie
                                    >za moim udziałem.
                                    --
                                    Przyjmuję :-P

> pozdrawiam i do zobacznie na forum
                                    --
                                    Po Łódzku - do przeczytania
                                • majass Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 05.10.03, 17:27
                                  hubar napisał:

> > Gosia,
                                  >
                                  > Znam osobiście.
                                  >

Ja tylko w kwesti formalnej czyli.. Hubar na prawde znasz Gosie.hmhmhm
                                  >
                                  >
                                  • hubar Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 05.10.03, 17:39
                                    majass napisał:
                                    > > > Gosia,
                                    > > Znam osobiście.
                                    > Ja tylko w kwesti formalnej czyli.. Hubar na prawde znasz Gosie.hmhmhm
                                    --
                                    Kolego, albo zmień okulary albo poczytaj co oznacza "wyrwane z kontekstu".
                                    Bo jak nie patrzeć ja napisałem:

> Gosia,

> dexter,
                                    --
                                    Znam osobiście.

I zobacz ile razy napisałem "znam osobiście" i pod cyjimi nickami.

Powodzenia w studiowaniu prawideł Forum.
                                    • majass Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 05.10.03, 17:42
                                      hubar napisał:

> majass napisał:
                                      > > > > Gosia,
                                      > > > Znam osobiście.
                                      > > Ja tylko w kwesti formalnej czyli.. Hubar na prawde znasz Gosie.hmhmhm
                                      > --
                                      > Kolego, albo zmień okulary albo poczytaj co oznacza "wyrwane z kontekstu".
                                      > Bo jak nie patrzeć ja napisałem:
                                      >
                                      > > Gosia,
                                      >
                                      > > dexter,
                                      > --
                                      > Znam osobiście.
                                      >
                                      > I zobacz ile razy napisałem "znam osobiście" i pod cyjimi nickami.
                                      >
                                      >
                                      > Powodzenia w studiowaniu prawideł Forum.

Tak...hmhmhmh. Nio nie wiem z tego wynika jednoznacznie, że chcezz powiedzieć,
                                      że znasz ich oboje. I tak to rozumiem i niekoniecznie musze zmieniac okulary i
                                      nie ma to nic wspólnego z wyrywaniem z kontekstu
                                      • hubar Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 05.10.03, 17:54
                                        majass napisał:
                                        >Tak...hmhmhmh. Nio nie wiem z tego wynika jednoznacznie, że chcezz powiedzieć,
                                        >że znasz ich oboje. I tak to rozumiem i niekoniecznie musze zmieniac okulary i
                                        >nie ma to nic wspólnego z wyrywaniem z kontekstu
                                        --
                                        Najwyraźniej nie wiesz, więc przepraszam jak to co napiszę zabrzmi jak truizmy
                                        i wykład dla cieciaka ale:

Jest taka funkcja jak cytowanie, umożliwia ona odpisanie na konkretne zdanie
                                        poprzednika. Ja właśnie coś takiego zastosowałem i mój posty (ten konkretny
                                        fragment) wyglądał następjaco-

">(...) aż wreszcie takie osoby jak Boczek,
                                        --
                                        Znam osobiście.

> majass,
                                        --
                                        Znam osobiście.

> Gosia,

> dexter,
                                        --
                                        Znam osobiście.

> seba, rafeszka czy (...) "

Znaczki ">" oznacza, że sa to słowa poprzednika. Ja napisałem "Znam
                                        osobiście." pod każdym nickiem osoby którą znam, pod każdym nie pod wszystkimi.

Przepraszam, że brzmi to jak wykład jakiegoś staropierdziela, przemądrzałka.
                                        Ale nie lubię jak ktoś mi cos wmawia, tym bardziej jak widać czarno na białym,
                                        że było inaczej.
                                        • majass Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 05.10.03, 18:02
                                          hubar napisał:

> majass napisał:
                                          > >Tak...hmhmhmh. Nio nie wiem z tego wynika jednoznacznie, że chcezz powiedzi
                                          > eć,
                                          > >że znasz ich oboje. I tak to rozumiem i niekoniecznie musze zmieniac okular
                                          > y i
                                          > >nie ma to nic wspólnego z wyrywaniem z kontekstu
                                          > --
                                          > Najwyraźniej nie wiesz, więc przepraszam jak to co napiszę zabrzmi jak
                                          truizmy
                                          > i wykład dla cieciaka ale:
                                          >
                                          > Jest taka funkcja jak cytowanie, umożliwia ona odpisanie na konkretne zdanie
                                          > poprzednika. Ja właśnie coś takiego zastosowałem i mój posty (ten konkretny
                                          > fragment) wyglądał następjaco-
                                          >
                                          > ">(...) aż wreszcie takie osoby jak Boczek,
                                          > --
                                          > Znam osobiście.
                                          >
                                          > > majass,
                                          > --
                                          > Znam osobiście.
                                          >
                                          > > Gosia,
                                          >
                                          > > dexter,
                                          > --
                                          > Znam osobiście.
                                          >
                                          > > seba, rafeszka czy (...) "
                                          >
                                          > Znaczki ">" oznacza, że sa to słowa poprzednika. Ja napisałem "Znam
                                          > osobiście." pod każdym nickiem osoby którą znam, pod każdym nie pod
                                          wszystkimi.
                                          >
                                          > Przepraszam, że brzmi to jak wykład jakiegoś staropierdziela, przemądrzałka.
                                          > Ale nie lubię jak ktoś mi cos wmawia, tym bardziej jak widać czarno na
                                          białym,
                                          > że było inaczej.
                                          >

Dziękuje za wykład. Postaram sie dokształcić
                                          • ixtlilto Re: KAMPANIA POD KRYPTONIMEM: '1000' 05.10.03, 18:09
                                            majass napisał:

> Dziękuje za wykład. Postaram sie dokształcić
                                            No to jeszzcze jeden wykład, bardzo krótki:

TNIJ POSTY!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka