skupionyedi 01.03.06, 09:02 Kto żyw zabierać samochody z Asnyka - nauka jazdy uczy się parkować!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plopli Re: !!!RED ALERT!!! 01.03.06, 11:43 skupionyedi napisał: > Kto żyw zabierać samochody z Asnyka - nauka jazdy uczy się parkować!!! > Szczęśliwie zdążyłem odjechać :-). Odpowiedz Link Zgłoś
chinique Re: !!!RED ALERT!!! 01.03.06, 12:43 :) Swoją drogą szkoła nauki jazdy miała dobry pomysł pokazać kursantowi parkowanie w warunkach bojowych. Odpowiedz Link Zgłoś
skupionyedi Re: !!!RED ALERT!!! 01.03.06, 12:57 chinique napisał: > :) > > Swoją drogą szkoła nauki jazdy miała dobry pomysł pokazać kursantowi parkowanie > w warunkach bojowych. Obawiam się, że to nie jest pomysł szkoły jazdy, ale nowe wymogi egzaminowania przyszłych kierwców które niedawno zaczęły obowiązywać... Jako, że egzaminy z manewrów mają odbywać się w warunkach naturalnych, to wiadomo, że instruktorzy uczą ich róniez pomiędzy naszymi samochodami... moto.onet.pl/1256771,2217,artykul.htmlcyt. Reszta manewrów - parkowanie równolegle przodem i parkowanie tyłem w tzw. kopercie będzie wykonywane podczas jazdy po mieście - dodaje gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
plopli Polubimy SUV'y. 01.03.06, 14:44 Obawiam się, że trzeba polubić wszelkie terenowe i prawieterenowe samochody i się do nic - w miarę możliwości - przesiąść. Na dodatek koniecznie obłożone dookoła chromowanymi stalowymi rurami. Inaczej nie zarobimy na blacharza/lakiernika/części, albo na ubezpieczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
skupionyedi Re: Polubimy SUV'y. 01.03.06, 16:00 plopli napisał: > Obawiam się, że trzeba polubić wszelkie terenowe i prawieterenowe samochody i > się do nic - w miarę możliwości - przesiąść. Na dodatek koniecznie obłożone > dookoła chromowanymi stalowymi rurami. Inaczej nie zarobimy na > blacharza/lakiernika/części, albo na ubezpieczenie. hehehe może wzorem statków poobwieszać je z każdej strony starymi oponami od traktorów.... Odpowiedz Link Zgłoś
skupionyedi Re: Polubimy SUV'y. 01.03.06, 17:44 monikaps napisała: > Wystarczą butelki PETy Ale opony przypominałyby mi wakacje nad morzem...;) Odpowiedz Link Zgłoś