Sprzedam ubranka po mojej córeczce. Głównie są dziewczęce ale też uniseks. Możliwy odbiór osobisty ubrań w Krakowie, na Ruczaju. Koszt przesyłki 1 sztuka - 7 zł (list polecony priorytet), 2 sztuki - 8 zł (list polecony priorytet), powyżej 3 sztuk - 11 zł paczka priorytetowa lub 9,50 zł paczka ekonomiczna. Kwota za przesyłkę może być mniejsza, jeżeli uda mi się zmieścić więcej ubrań do koperty

. Wszystkie ubrania wysyłam w kopercie bąbelkowej lub w przypadku paczki - zapakowane w solidne pudełko.
Bluzki
Tunika Tiny Ted w kolorze jasnoróżowym, r. 6-9 m, z długim rękawem (fajnie wygląda zakładana na body). i
bluzeczka Early Days 12-18 m, z kwiatkami, zdobiona cekinami, krótki rękaw. Obie bluzeczki są w stanie bardzo dobrym. Cena 3 zł za dwie sztuki, lub pojedynczo - każda sztuka za 2 zł.
Bluzka firmy Reserved, r. 80. Bawełniana. Biała z zielonymi rękawkami (delikatna, jasna zieleń), z przodu ozdobiona napisem "Love and peace". Zapinana z tyłu na napy. Stan idealny (jak nowa). Rozmiar: 80 cm. Dokładne wymiary: długość: 33 cm, szerokość (pod paszkami): 27 cm, długość rękawa (od pachy): 24 cm. Cena 7 zł.
Bluzka / tunika Early Days, r. 86. Z materiału w kratkę, w kolorach różowym i niebieskim, przetykanym srebrną nitką. Z przodu zapinana na dwa guziki, zapięcie ozdobione jest małą falbanką. Rękawy i dół bluzki wykończone falbanką. Idealna do spodni jeansowych lub legginsów. Stan idealny (nowa, z metką). Dokładne wymiary: długość całkowita: 36 cm, szerokość (pod paszkami): 32 cmx2, długość rękawa (od pachy): 25 cm. Cena 19 zł.
Bluzka / tunika Early Days, r. 86. Z materiału w kratkę, w kolorach pomarańczowym, różowym i niebieskim, przetykanym srebrną nitką. Z przodu zapinana na dwa guziki, zapięcie ozdobione jest małą falbanką. Rękawy i dół bluzki wykończone falbanką. Idealna do spodni jeansowych lub legginsów. Stan idealny (jak nowa, założona jeden raz). Dokładne wymiary: długość całkowita: 36 cm, szerokość (pod paszkami): 32 cmx2, długość rękawa (od pachy): 25 cm. Cena 15 zł.