Witam,
mam trochę ciuszków po synku do sprzedania. Koszt przesyłki wg cennika PP plus koperta.
Dokładne wymiary wszystkich ciuszków prześlę zainteresowanym. Mogę również dosłać na priv dodatkowe zdjęcia w dużej rozdzielczości.
Za zakup 2 sztuk lub więcej dodam gratis bodziaka lub koszulkę (widoczne w mojej galerii), rozmiary 74-80.
W razie pytań proszę pisać na maila
liv_d@interia.pl
1. kurteczka George, r. 74. Milutka i ciepła, w sam raz na wczesną wiosnę lub chłodniejsze dni. Stan bdb - żadnych dziur, plam ani przetarć. 19,90 PLN
2. sztruksy ZARA na podszewce bawełnianej, r. 74, stan bardzo dobry. Idealne dla malucha, mięciutkie, bardzo wygodne. 15 PLN
3. bluza Reserved, r. 74, stan dobry plus (niewielkie zmechacenia, typowe dla bawełny), 9,90
4. Koszulka Zara, r. 74, stan idealny, można podwinąć rękawki lub nie, idealnie pasuje do sztruksów, 8 PLN
5. Koszulka H&M, r. 74, ale wystarczy na dłużej, stan bdb- (szwy nieco się poprzesuwały w praniu - widać na zdjęciu), 6 PLN
fotoforum.gazeta.pl/photo/1/ph/ee/vcfa/woeBxAbJlAynPbsUDB.jpg
6. Koszulka H&M, r. 74, stan bardzo dobry, milutka, cienka bawełna, 8 PLN
7. koszula z krótkim rękawem Zara, r. 74, stan idealny - założona kilka razy, 9,90 PLN
8. Koszula z krótkim rękawem H&M, r. 74, stan bardzo dobry- (niewielkie ślady użytkowania), 8 PLN
9. spodnie roll-up Children's Place, r. 74, stan dobry plus (leciutkie przetarcia przy gumce w pasie), cienka bawełna, 8 PLN
10. Bluza w paski, z miękkiego welurku, r. 74, stan bardzo dobry, bardzo fajna w użytkowaniu, z bawełnianą podszewką i guziczkami w kształcie misiów, 9,90 PLN
11. sweter Reserved, r. 80, z bawełnianą podszewką, stan bardzo dobry minus (niewielkie zmechacenia powstałe w wyniku prania), 9,90 PLN
12. koszulka w potworki, r. 74, stan bardzo dobry minus (niewielkie zmechacenia bawełny), 3 PLN
13. Jeansy Children's Place, r. 80, stan dobry plus (niewielkie przetarcia na gumce w pasie i dole nogawek), 5 PLN
14. Jeansy Children's Place, r. 80, stan dobry plus (niewielkie przetarcia na gumce w pasie i dole nogawek), 5 PLN
15. Koszulka Reserved, r. 74, stan dobry plus ('zabrudzony' żelazkiem nadruk), 3 PLN
16. ciepły śpiworek w frotki, z doczepianymi rękawkami, mięciutki, r. 86, stan dobry (zmechacenia plus słabo widoczne plamy w okolicy szyi), 8 PLN