meg83 02.01.04, 21:20 Poszukuje dobrego ortopedy e Krakowie, który podpisał umowę z NFZ, proszę o info, z góry dziekuję, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karniak1 Re: Ortopeda w Krakowie ???????????????? 02.01.04, 22:19 No widzicie! Ja tez pilnie potrzebuje takiego dobrego specjaliste! Jak na razie chodze do chirurga, bo mam jeszcze noge w gipsie; ale czas rehabilitacji zbliza sie duzymi krokami, tzn kula:):)! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Ortopeda w Krakowie ???????????????? 02.01.04, 22:34 nie wiem, czy ma umowę z nfzetem, ale jest świetnym odrtopedą z rydygiera i ma swój gabinet w liszkach - dr kruk... szczerze polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: Ortopeda w Krakowie ???????????????? 29.01.04, 18:43 To starszy z braci Kruków - Mariusz. Kiedyś pracował u Bonifratrów. Młodszy - Wojciech jest pediatrą w szpitalu Jana Pawła II, a staż miał w Prokocimiu. Zresztą też bardzo dobry lekarz. Chodziłam z ich najmłodszym bratem do podstawówki :) ------------------ "Czas na małe conieco" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Ortopeda w Krakowie ???????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.04, 13:37 Dr n.med. Artur Skolarczyk. Pracuje na Modrzewiowej. Prywatnie przyjmuje przy Dunajewskiego. Wizyta 50zł. Doświadczony specjalista, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Ortopeda w Krakowie ???????????????? 05.01.04, 09:46 Gość portalu: art napisał(a): > Dr n.med. Artur Skolarczyk. Pracuje na Modrzewiowej. Prywatnie przyjmuje przy > Dunajewskiego. Wizyta 50zł. Doświadczony specjalista, polecam Też polecam!!! Cudowny człowiek! W tym samym miejscu (Modrzewiowa) przyjmuje także lek. med. (dwie specjalizacje) Andrzej Komornicki. Też polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karniak Re: Ortopeda w Krakowie ???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 18:17 up! Odpowiedz Link Zgłoś
neutrum Re: Ortopeda w Krakowie ???????????????? 04.01.04, 20:53 Gość portalu: Karniak napisał(a): > up! co znaczy "up"??? ja polecam dra Marka Pordesa. Praucje w rydygierze i przyjmuje w nowej hucie w spoldzielni samarytanka na uroczym. fachowiec, specjalista od reki. pozdr neutrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg83 Re: Ortopeda w Krakowie ???????????????? IP: *.if.uj.edu.pl / *.if.uj.edu.pl 05.01.04, 18:20 dzieki za informacje, ale mi chodzi o bezpłaten wizyty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadxasd Re: Ortopeda w Krakowie ???????????????? IP: *.crowley.pl 10.01.04, 11:53 a co sądzicie o przychodni na ul batorego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass Re: Ortopeda w Krakowie ???????????????? IP: *.if.uj.edu.pl / *.if.uj.edu.pl 20.01.04, 17:48 nikt jeje nie zna? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Ortopeda w Krakowie ???????????????? 21.01.04, 10:11 Na Batorego chyba jeszcze przyjmują Lek. med. I. Zwinczewski i lek. med. J. Strzępek. OK. Ale Modrzewiowa- chyba lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Ortopeda w Krakowie ???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 23:55 Potwierdzam, Modrzewiowa jest najlepsza. Trudno sie tam dostac, na wizyte czeka sie srednio 1,5 miesiaca. Ale warto...! Mialam zlamana reke z przemieszczenie; zlamanie otwarte, fujjjjj. Wielcy znawcy na Szwedzkiej prognozowali mi praktycznie unieruchomienie reki do konca zycia. I trafilam na Modrzewiowa, a tam cud:)! Po porzadnym leczeniu i dluga rehabilitacja, a reka jak przed zlamaniem:)! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara_p Re: Ortopeda w Krakowie ???????????????? 23.01.04, 08:33 Najlepsi ortopedzi sa w szpitalu na Modrzewiowej. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: Ortopeda w Krakowie ???????????????? IP: *.ceti.pl 23.01.04, 17:54 Świetnym ortopedą jest dr Maciej Poznański ze szpitala wojskowego przy Wrocławskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Ortopeda w Krakowie ???????????????? IP: *.man.rsk.pl 24.01.04, 14:51 Modrzewiowa czyli gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: Ortopeda w Krakowie ???????????????? IP: *.ceti.pl 25.01.04, 22:42 To się nazywa KRAKOWSKIE CENTRUM REHABILITACJI(KCR) - Modrzewiowa to Wola Justowska. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Ortopeda w Krakowie ???????????????? 26.01.04, 12:35 Gość portalu: ??? napisał(a): > Modrzewiowa czyli gdzie? tel. na centralę: 425 14 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arti Re: Ortopeda w Krakowie ???????????????? IP: *.if.uj.edu.pl / *.if.uj.edu.pl 29.01.04, 14:52 a nie ma czegoś w centrum? Odpowiedz Link Zgłoś