agniecha_zet 30.06.08, 10:56 Witam, Może ktoś wie, gdzie będą budować nowe osiedle segmentów w Ząbkach ? chodzi mi o ofertę z tego ogłoszenia... tiny.pl/k839 pozdrawiam, A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: gdzie to jest ? 30.06.08, 12:54 położenie: przy drodze lokalnej, kierunek Trasa białostocka (Radzymin - Wyszków), (z oferty) Co daje Ząbki Północne, okolice M1. Rejony znam już tylko z trasy przystanek MZA-dom rodziców, więc nie wiem dokładnie gdzie jest jeszcze skrawek wolnego miejsca na jakieś osiedle. W tamtym rejonie czasem metr różnicy sprawia, że stoisz w Ząbkach/Markach/Warszawie. Nie wiem czy cokolwiek pomogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
termoplast Re: gdzie to jest ? 30.06.08, 18:30 Nowe osiedle budowane jest przy ul.Kochanowskiego/Popieuszki. Zdjęcie w ogłoszeniu przedstawia chyba budynek przy ul.Maczka. Odpowiedz Link Zgłoś
miesz_kam Re: gdzie to jest ? 30.06.08, 18:52 Zdjęcie przedstawia segmenty róg Gen.Maczka/Szwoleżerów Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_zet Re: gdzie to jest ? 30.06.08, 19:10 Dzięki wielkie ! A może jeszcze wiecie jaka jest strona developera, który to buduje ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś