Dodaj do ulubionych

warsztaty samochodowe

07.02.07, 10:09
Witam,

Czy jest w Ząbkach jakiś dobry, sprawdzony warsztat samochodowy (najchętniej
w Ząbkach południowych, ale niekoniecznie), mógłby mi ktoś polecić? Zależy mi
przede wszystkim na fachowości i uczciwości, no i oczywiście, żeby ceny były
niewygórowane. Dobrze, gdyby również znali się na LPG, ale to już
niekoniecznie.
Obserwuj wątek
    • dragon26 Re: warsztaty samochodowe 08.02.07, 08:58
      504-587-194 gdzieś okolice ul.Kwiatowej. Solidny młody chłopak,no i ceny do
      negocjacji:)
      • piokow6 Re: warsztaty samochodowe 11.02.07, 10:00
        Też polecam na kwiatowej. Warsztat prowadzą ludzie którzy wcześnej kilka lat
        pracowali w ASO Citroena. Niedocenili ich tam więc otworzyli własny kącik. Ceny
        na prawdę niskie.
    • konkret1000 Re: warsztaty samochodowe 09.02.07, 11:23
      Witam,
      moge ci polecic warsztat autoglob na Powstancow,czysty i dosc fajny warsztacik.
      Bylem w kilku warsztatach lpg i autko ciagle prychalo i szarpalo a tu jest taki
      gosc (bez wlosow)i naprawde zrobil porzadek z instalacja!Wczoraj robile u nich
      przeglad z olejami i zrobili ok.A ceny umiarkowane,wszystko negociowalem...
      pzdr
      • marcin.be Re: warsztaty samochodowe 09.02.07, 11:40
        konkret1000 napisał:

> Witam,
        > moge ci polecic warsztat autoglob na Powstancow,czysty i dosc fajny
        warsztacik.
        > Bylem w kilku warsztatach lpg i autko ciagle prychalo i szarpalo a tu jest
        taki
        >
        > gosc (bez wlosow)i naprawde zrobil porzadek z instalacja!Wczoraj robile u
        nich
        > przeglad z olejami i zrobili ok.A ceny umiarkowane,wszystko negociowalem...
        > pzdr

Też polecam ten warsztat ! Korzystam już bardzo długo i zawsze jest wszystko na
        czas, jasno powiedziane co trzeba naprawić i za ile. Ceny też bardzo dobre.
        Pozdrawiam
        Marcin
    • sz0rstki AUTOGLOB na Powstańców 12.02.07, 12:50
      Polecam AUTOGLOB na Powstańców. Czysto, profesjonalnie, niedrogo i znają się
      na LPG. Serwisuję tam auta od kilku lat i wielu moich sąsiadów również.
      Ciekawostką jest fakt, że wszyscy mechanicy poza właścicielem mają na imię
      Paweł... :))))

www.autoglob.pl
      pzdr
    • Gość: Ivvan Re: warsztaty samochodowe IP: *.fiberlink.pl 29.07.22, 20:30
      Niestety nie kojarzę. Ja od jakiegoś już czasu jeżdżę do Auto Matraszek w Markach, szczerze polecam ten serwis. Ostatnio w ramach bezgotówkowej likwidacji szkody naprawiali mi auto po małej stłuczce, jak zwykle pełen profesjonalizm.
    • vipit Re: warsztaty samochodowe 10.05.25, 08:53
      Polecam zdecydowanie warsztat samochodowy AutoMagia.pl z Kobyłki. Profesjonalnie ogarniają wszystko co trzeba. Ceny do najniższych na pewno nie należą, ale za to jest pewność, że auto przy odbiorze ma zrobione wszystko co miało być zrobione. Co ważne, bez naciągania na zbędne koszty i niepotrzebne wymiany jak w innych warsztatach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka