Dodaj do ulubionych

Logowanie @#!%#@*&^#@#%@&$#!!!!

IP: *.vs.shawcable.net 11.01.17, 03:29
.. znowu sie nie moge zalogowac!! czy mozna uprzejmie poprosic abyscie w koncu naprawili to co zepsuliscie gdy "usprawnialiscie" portal ostatnim razem??
bo o tym ze gdy sie zaloguje na profilu to wywala mnie z forumu - nie warto nawet juz wspominac! niby "pracowaliscie nad tym" ale wszyscy wiemy z jakim skutkiem :/

Ale na milosc boska dajcie mi sie chociaz prosze spokojnie logowac W OGOLE !!!

tak, tak dzisiaj cookies wyczyszczone, history tez, Avast przelecial w trybie rozszerzonym caly komputer no bo a nuz widelec, te rozne inne pierdoly co zalecacie - tez, to tez, tamto tez, i to tez, yes, yes, yes, nie, nie, to nie moja wina - wasza, WASZA, coz, nie da sie ukryc... :(
Bo tak sie dzieje nie pierwszy raz od " pierestrojki". palcem zwykle nie kiwam, a raz mnie loguje a raz nie. jak nie loguje teraz, to za pare godzin bez problemu :D
cuda, panie, na tym swiecie... gazetowym ... ale ja nie chce czekac. nie mam czasu.

adres podalam, za email z gory dziekuje, a ze przeczytam go dopiero jak sie zaloguje no to co, lol.

Minnie
Obserwuj wątek
    • minniemouse Re: Logowanie @#!%#@*&^#@#%@&$#!!!! 12.01.17, 01:21
      ... - dzisiaj logowanie przebieglo bez problemu, choc nic nie zmienialam. wprawdzie podalam adres jak zyczyla sobie forma do wypelniania, zadnej wiadomosci nie dostalam, ale nie szkodzi, wazne ze logowanie dziala, dziekuje :)

za to ustawienia poczty, ktore chcialam posprawdzac - dzisiaj nie dzialaja: "usluga chwilowo niedostepna, pracujemy nad tym, przepraszamy"
      lol

A jak przebiegaja prace nad poprawianiem miedzy-logowania, ze tak powiem? (przebiegaja w ogole?) aby mozna bylo wreszcie korzystac jak dawniej z poczty na profilu bez koniecznosci logowania sie co chwila to na forum, to na profilu? hmmm...

Minnie
      • bagienny Re: Logowanie @#!%#@*&^#@#%@&$#!!!! 12.01.17, 08:21
        Napisz na forum@agora.pl w temacie napisz poczta:
        Podaj:
        rodzaj urządzenia: komputer, telefon, tablet + inne urządzenie np. TV, konsola
        w przypadku telefonu, tabletu czy korzystasz z wersji mobilnej
        pod jakim systemem operacyjnym (wersja) np. Windows 10, Android 5.1
        z jakiej przeglądarki korzystasz (wersja) np. FireFox 43.0
        prześlij nam zrzut ekranu (cały ekran) z komunikatem
        • minniemouse Re: Logowanie @#!%#@*&^#@#%@&$#!!!! 12.01.17, 23:38
          Dziekuje, ale za pozno. dzisiaj poczta dziala normalnie.
          Niemniej bede teraz wiedziala co robic, i za to osobno tez dziekuje a z rady na pewno skorzystam, jakby trzeba bylo :)

Minnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka