Dodaj do ulubionych

Recaro Young Expert - wkładka redukująca

05.08.11, 19:48
Nie mogę się doszukać, kiedy z fotelików Recaro należy już wyjąć wkładki. Z Young Profi (0-13) poszło nam jakoś intuicyjnie, ale teraz młoda ma Young Experta (9-18). Wkładka redukująca obejmuje nóżki i ramionka. Na nóżkach jest idealnie, ale przy ramionkach wkładka wydaje mi się, że przeszkadza - spodziewałabym się, że ramionka powinny się mieścić między te boczne "poduchy", a się nie mieszczą.
Młoda ma dopiero 14 mies i 10,5 kg wagi.
Obserwuj wątek
    • matka_karmiaca Re: Recaro Young Expert PLUS 05.08.11, 19:51
      A, nie doprecyzowałam - to jest plus, o ten: www.recaro-polska.pl/foteliki-dzieciece/9-18kg/fotelik-young-expert-plus
      • mrukumaster Re: Recaro Young Expert PLUS 05.08.11, 20:10
        Heh wybrałaś najgorszy produkt Recaro jaki mogłaś i do tego pewnie w starszej wersji z tą kiepską wkładką. Ta co jest teraz jest lepsza ale fotel i tak kiepski. Jak przeszkadza to wywalić.
        • pamplemousse1 Re: Recaro Young Expert PLUS 19.08.11, 23:16
          a co jest nie tak z tym fotelem?
          • mrukumaster Re: Recaro Young Expert PLUS 20.08.11, 08:34
            Wszystko oprócz tapicerki. Kiepski system rozkładania do pozycji spoczynkowej, słabe wyniki w testach bo tylko 3* (wersja na isofix) a przy tej cenie 4* to mus. Słaby montaż bez isofixu. Teraz troszkę wkładkę poprawili ale bez rewelacji. Regulacja wysokości pasa też nie jest przyjemna i są tylko 3 pozycje. Wolałbym kupić fotel na pas w cenie Recaro Young expert plusa mimo że pasuje do bazy i nie trzeba go montować wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka