Gość: Czarna IP: 213.77.42.* 15.11.03, 11:36 W końcu znalazł się ktoś kto nie boi się tej głupiej i zarozumiałej Fryty!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lekito Re: Alduś IP: *.gdynia.mm.pl 15.11.03, 23:21 Aldek idolem!!!! A jaki był pocieszny jak sie napruł:))) Normlanie turlałem sie po ziemi ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: Alduś 21.11.03, 09:29 coś czuję że biedak teraz wyleci, bo jedna z tych blond tuft posadzi Zen'a na krześle. Kurde, 2 sensownych kolesi bedzie na krzesłach a w programie zostaną takie pajace jak te 2 blondi czy "miękki paluch' (maciek) czy leszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kastor Re: Alduś IP: 195.187.79.* 21.11.03, 09:58 Co do Zen'a to masz 100% racji. Ale w takiej sytuacji wszyscy rozsądnie myślący ludzie powinni go wysłać do domu. Ciekawy jestem jak bardzo w takiej sytuacji zmiękną rury bląd kiciom. A tak na marginesie - Leszek i Maciuś nie mają własnego zdania i boją się przeciwstawić pannom, które poza głośnym wrzaskiem nic nie wnoszą do programu. P.S. Aldek - brawo za odwgę w prezentowaniu własnego zdania. Szkoda tylko, że obie panny nadal mają cały uśmiech. Ja na Twoim miejscu bym oddał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SABINA Re: Alduś IP: *.komorniki.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 10:32 Popieram. Aldek, jako jedyny, przeciwstawia się głupocie, chamstwu, pozerstwu i dwulicowości blondynek i innych półgłówków. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzurna Re: Alduś IP: *.anteny.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.03, 20:43 dolanczam sie Aldek jest najnormalniejszy ,szkoda mi go ze wyladowal w glupim programie z glupimi ludzmi Odpowiedz Link Zgłoś
baton666 Re: Alduś 22.11.03, 01:25 aldek to spoko gosciu duzym poczuciem humoru, widac po oczach jest jest uczciwy, i prawdomowny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Alduś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.03, 00:00 taaaaak - 34 latek z umysłem 19 latka - to było bardzo dobre określenie, nie cierpię go. Odpowiedz Link Zgłoś
baton666 Re: Alduś 23.11.03, 00:37 przynajmnie jest szczery,nie to co ta k... frytka (powinni na nia mowic pieprzony ziemniak) Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: Alduś 24.11.03, 15:31 fryta z kolei bedąc w wkeiku 20-tu paru lat zachowuje sie, jak stara 60-letnia dzi***a z pigalaka, kreująca się na niewinną 17-latkę (któreą może była w wieku 7 lat) Odpowiedz Link Zgłoś