bitabob 25.04.12, 11:20 Strona oficjalna britax-roemer Britax MAX-WAY Wynika z tego że niedługo będzie w oficjalkej dystrybucji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrukumaster Re: Brawo!!! 25.04.12, 12:25 Coś tam przedstawiciel wspominał ale nie podał terminów wejścia foteli tyłem. Tri-fix na stronie pojawił się jakieś 3-6 miesięcy przed pojawieniem się fizycznie Odpowiedz Link
bitabob Re: Brawo!!! 25.04.12, 12:44 Wiem że terminów nie podają. tak czy inaczej to krok w dobrą stronę Odpowiedz Link
ilhenny Re: Brawo!!! 25.04.12, 14:56 od dwóch lat miał być nawet rok temu w Koloni obiecali iż będzie no nic zaczekamy Odpowiedz Link
sabina_online Re: Brawo!!! 25.04.12, 19:44 Jaka może być orientacyjna cena i od jakiego wieku można przesadzić malca do niego? Odpowiedz Link
piekielna-diablica Re: Britax MAX-WAY Czy ja dobrze widzę? 25.04.12, 23:43 ja mam tylko wrażenie, czy on jest w zasadzie identyczny jak MCM? Odpowiedz Link
piekielna-diablica Re: Britax MAX-WAY Czy ja dobrze widzę? 26.04.12, 10:57 a czym się różni? - pytam serio jest tyłem montaż na pasy skorupa podobna tylko zagłówek jakoś z pasami się wysuwa Odpowiedz Link
mrukumaster Re: Britax MAX-WAY Czy ja dobrze widzę? 26.04.12, 13:23 Np. system montażu ździebko inny, wewnętrzny zagłówek jest, płynna regulacja wysokości pasów, lepiej wykonany bo tapicerki takie same jak w innych produktach romera. A do tego cenna coś tak słuchy chodzą, że max way jedyne 1700zł ma kosztować Odpowiedz Link
piekielna-diablica Re: Britax MAX-WAY Czy ja dobrze widzę? 26.04.12, 19:13 eeee to ja już wolę starego mobiego Odpowiedz Link