Dodaj do ulubionych

Marki - najfajniejsze miasto

22.06.02, 00:32
Zapraszam na forum Marek!
Obserwuj wątek
    • Gość: bla..bla Re: Marki - najfajniejsze miasto IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 20:31
      buahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!"miasto"-a to dobre!!!!To jeszcze większa
      prowincja niż nasz Sochaczew,jedyne co te nieszczęsne Marki ratuje to centrum
      handlowe,nic poza tym...
      • Gość: 79 Re: Marki - najfajniejsze miasto IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 10:11
        A może gość miał uczciwe zamiary?
        • Gość: bla..bla Re: Marki - najfajniejsze miasto IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 11:38
          Oj,może masz rację...Pozdrawiam uprzednio objechane Marki!
          • Gość: ins Re: Marki - najfajniejsze miasto IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 24.06.02, 15:44
            mam uczciwe zamiary - pozdrowienia dla sochaczewian!

zapraszamy do Marek - to nie tylko centrum handlowe, lasy, jeziora, ale - korty
            tenisowe (kryte), wspaniali ludzie , no i nie taka znowu prowincja (graniczymy
            z m.st. Warszawa). No i domy jakich nawet nie ma w Konstancinie i Magdalence....
      • Gość: Servent Re: Marki - najfajniejsze miasto IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 21:19
        To taki przykład jak potrafimy w Sochaczewie nie być
        prowincjonalni?
        Sorry bala..bla ale w tym poscie obraziłaś dwie miejscowości
        jednoczenie, nie mając złych zamiarów jak sądzę.
        Trochę cię czytam i jesteś Ok, dlatego zakładam, że to tak .... .
        ja też nie wiem jak .... .
        Chyba za to kocham kobiety
        Pozdrawiam
        i Marki
        servent
        • Gość: 79 Re: Marki - najfajniejsze miasto IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 09:17
          Także pozdrawiam Marki. Zakładam a priori, że tam mieszkają wspaniałe ludziska.
          • Gość: kuki Re: Marki - najfajniejsze miasto IP: 212.160.155.* 25.06.02, 10:35
            ... a balanga juz tam trwa ....
            • Gość: 79 Re: Marki - najfajniejsze miasto IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 11:25
              znczy melanż?
              • Gość: kuki Re: Marki - najfajniejsze miasto IP: 212.160.155.* 25.06.02, 11:38
                ... w powieści "Diuna" Franka Herberta "melanż" w polskim tłumaczeniu oznaczał
                pewien rodzaj narkotyku ...
                DF
                • Gość: kuki Re: Marki - najfajniejsze miasto IP: 212.160.155.* 25.06.02, 11:45
                  slownik duzego formatu
                  • Gość: 79 Re: Marki - najfajniejsze miasto IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 12:59
                    wiem o tem
                    • Gość: bla..bla Marki i Sochaczew-najfajniejsze miasta IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 22:33
                      Sorry ins,babska skłonność do uogólniania...Znam kogos z Marek i wolę się do
                      tego ktosia nie przyznawać,bo to mniej niz 1/16 mózgu u e.nigmy i na tym i
                      jednej wizycie w Markach taka opinię(nad podziw nedzną jak teraz widzę)sobie
                      wytworzyłam.Przepraszam zarówno mieszkańców Marek jak i Sochaczewa.
    • Gość: kejam1 Re: Marki - najfajniejsze miasto IP: *.mcnet.pl / 10.10.54.* 26.06.02, 08:04
      Może teraz weźmiecie na tapetę Pruszków, macie tu znajomych ???
      W końcu na forum spotykamy się od ponad roku.

pzdr

• Gość: m. Re: Marki - najfajniejsze miasto IP: *.chem-trans.com.pl 26.06.02, 10:18
        Kejam1 jesteś z Pruszkowa?
        mam tam znajomych, ale to "przesiedleńcy"
        m.
        • Gość: 79 Re: Marki - najfajniejsze miasto IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 11:28
          Pruszków to WKU, nie lubię tam jeździć.
          • Gość: kejam1 Re: Marki - najfajniejsze miasto IP: *.mcnet.pl / 10.10.54.* 26.06.02, 11:50
            W Pruszkowie mieszkam od kilku lat, wczesniej w Warszawie, a w ogóle to
            oczywiście z Socho - stąd moja obecność na forum.

Brak czasu powoduje, że w Sochaczewie jestem raz na 1-2 miesiące.

Pozdrawiam wszystkich,
            • Gość: 79 Re: Marki - najfajniejsze miasto IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 14:04
              Czy w Pruszkowie jest spokojnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka