Dodaj do ulubionych

Czego nam brak

IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 11:34
...aby Sochaczew był atrakcyjnieszy, ładniejszy, bardziej przyjazny dla
mieszkańców, abyśmy czuli się lepiej. Wasze propozycje!
1.Parku rekracji z prawdziwego zdarzenia np. nad Bzurą w okolicach przystani
2. Dobrego kina w centrum
3. Pasżu na Warszawskiej połączonego w Placem Kościuszki
Obserwuj wątek
    • Gość: binkow Re: Czego nam brak IP: *.belchatow.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 12:13
      niczego, jest ok
      • servent Re: Czego nam brak 01.07.02, 13:18
        Gość portalu: binkow napisał(a):

> niczego, jest ok

Nie, no Wam binkow, to brakuje 31-go posta na forum.
        Nie mów, że jest ok.

• Gość: 79 Re: Czego nam brak IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 14:30
          A ja to lubię nawet binkowa.
          • vwdoka Re: Czego nam brak 01.07.02, 18:07
            Coż za desperacja
            vwdoka
            • Gość: 79 Re: Czego nam brak IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 11:52
              Moja czy Binkowa?
              • vwdoka Re: Czego nam brak 02.07.02, 13:11
                Twoja rzecz jasna :-)))
                vwdoka
                • Gość: 79 Re: Czego nam brak IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 13:46
                  mmmmmm....
                  • vwdoka ?????????????????????????????????????????????????? 02.07.02, 15:26
                    ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
                    ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
                    ?
    • Gość: ZeuS Re: Czego nam brak IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 20:47
      Pasazu na Warszawskiej!!! - oj tak...
      • Gość: sochoman Re: Czego nam brak IP: *.waw-smy.leased.ids.pl 02.07.02, 21:03
        Dobrego kina w cetrum - tak, terenów rekreacyjnych nad Bzurą i w parku
        Garbolewskich - także tak. Ale pasażu na Warszawskiej - nigdy. W Sochaczewie
        takim deptaliem może być tylko jedna ulica Żeromskiego od Warszawskiej do
        końca, nawet w blokowisku.
        • Gość: 79 Re: Czego nam brak IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 09:42
          Żeromskiego wymaga większego zaangażowania architektonicznego.
          • servent Re: Czego nam brak - no własnie 03.07.02, 12:09
            Gość portalu: 79 napisał(a):

> Żeromskiego wymaga większego zaangażowania architektonicznego.

wymaga wyburzenia jak prawie całe miasto ( z przykrościa stwierdzam )
            szkoda, że tych głupków nie można z tego rozliczyć. Polityka mija i
            sekretarzykowie pokroju Pakuły nic dziś nie znaczą. Ale burdel architektoniczny
            został. Tych artystów budowania przestrzeni tez za jaja trzeba by poswieśic na
            latarniach miejskich, by obecnym bałaganiarzom o wypaczonym guscie ( chorym w
            zasadzie ) dać przykład i zagonic panów do nauki lub do przeczytania czegoś co na
            świecie sie dziej. A tu nic, jakis hotel przy Warszawskiej ( gówno nie hotel, bo
            hotel to jest Sheratom czy , Mariot )Globi w środku miasta i osiedla, same
            inwstycje nazwałbym śmierdzące. ( o basenie nie wspomnę )Wszystko takie skundlone
            u nas - mam wrażenie.
            Chyba, że jest coś, czym możemy się pochwalić, a ja o tym nie wiem ( oprócz
            bezrobocia, korupcji, kołtunerii, nieuctwa, nieuczciwości, plotkarstwa,
            zaściankowości, radia fama, i telewizji kablowej, złodziejstwa, prostytucji -
            dotyczy pseudo dziennikarzy i róznej maści modertatorów.
            s.

• Gość: 79 Re: Czego nam brak - no własnie IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 12:49
              Mocne, ale czy rzeczywiście jesteśmy aż tak straceni? Ja też widzę cały ten
              kał, ale mimo wszystko chcę tu mieszkać, a dodać muszę, iż miałem inny wybór.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka