paladin 16.03.04, 18:58 na PKSa narazie zwykle a od 25 miesieczne, niech ich diabli wezma za warunki w ktorych jezdzi tyle ludzi... co za porazka normalnie gniesc sie bedziemy rano jak sardynki w autobusach ktore ledwo zipia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wondol Re: bilety podrozaly...grrrr 16.03.04, 20:44 A ile kosztuje jednorazówka do WWy Niechaj żyje PKP!!!!!! Koleje górą Wondol Odpowiedz Link Zgłoś
lol34 Re: bilety podrozaly...grrrr 16.03.04, 22:27 Miesieczne zdrozeja ok 20-25 zlotych/bilet i to kurwa jest karygodne... w dodatku ludzie jezdzacy do tej pory przez Lomianki beda mogli spotkac tych co jezdzili przez jablonne na dworcu gdanskim:)(marymont zamkniety) takze nie wiem czy sie nie przesiade na lomianki - jedzie szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
cena_strachu Re: Marymont 17.03.04, 08:52 Miałem się nie wypowiadać w kwestiach nazwijmy to społecznych ale widzę, że ktoś ostro przygrywa, nie mam już siły mordować się tym pks-em Odpowiedz Link Zgłoś
madziula84 Re: Marymont 17.03.04, 10:31 ja tam wole translud.bardziej cywilizowany mi sie wydaje choc rano to koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Marymont 17.03.04, 11:19 czyli rano w transludzie tez wsciekly scisk? ale czy bardziej cywilizowany? hmm...jezdza nim ludzie ktorych na to stac, a studentowi pozostaje pks... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: Marymont 17.03.04, 11:49 ja wracam z Łomianek z pracy PKS-em i praktycznie zawsze siedzę - a ceny biletów na razie nie zmieniły się Odpowiedz Link Zgłoś
lol34 Re: Marymont 17.03.04, 21:57 te bilety zdrozaly chyba tylko o 9 zl (polowka w obie strony studencka) ale to i tak pojebana sprawa.A jesli chodzi o PKSy przez lomianki - nie porownojcie ich do jablonnej. bo one sa bardzo czesto luzne(a te po 17 spoko sie siedzi). Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Marymont 17.03.04, 22:15 to moze warto by sie przesiasc na te ktore jezdza na gdanski przez marymont?? jechal juz ktos tym<w porze scisku>? Odpowiedz Link Zgłoś
madziula84 Re: Marymont 18.03.04, 11:05 To sie przejedz tym Transludem o 6.40 przez jabłonne(to ten z modlina) KOSZMAR.Ja tylko czekalam az zemdleje. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: Marymont 18.03.04, 12:47 trzeba więcej jeść, a nie jak Shogunik jednym zębem ( a tak a'propos - odblokuj swoją skrzynkę bo mam dla ciebie cos doszkalająco-ciekawego) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Marymont 19.03.04, 08:07 madziula84 napisała: > To sie przejedz tym Transludem o 6.40 przez jabłonne(to ten z modlina) > KOSZMAR.Ja tylko czekalam az zemdleje. albo pojezdzij sobie pkesem 633 z osiedla :) tez jest bardzo milo. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: Marymont 25.03.04, 13:37 O GODZ. 6.45 JESTEM JUZ W PRACY paladin napisał: > madziula84 napisała: > > > To sie przejedz tym Transludem o 6.40 przez jabłonne(to ten z modlina) > > KOSZMAR.Ja tylko czekalam az zemdleje. > > > albo pojezdzij sobie pkesem 633 z osiedla :) tez jest bardzo milo. hehe > Odpowiedz Link Zgłoś
wondol PKP RULEZ 25.03.04, 18:30 No nie narzekacie ze w peksie drogo i wolno a w transie ciasno, POlecam stare dobre pociągi. Odkąd sie na nie przesiadłem, a własciwie powróciłem poponad osmioletnim korzystaniu całkiem sobie chwale :))) Wondol Odpowiedz Link Zgłoś