szeryf_tego_forum 23.05.04, 02:45 Słuchajcie! Dziś przeczytałem wszystkie posty na tym forum i jestem w szoku. Tak dłużej być nie może! Słuchajcie więc! Od dziś jest w mieście nowy SZERYF! Zapamiętajcie raz na zawsze! Teraz ja tu stanowię PRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paladin Re: W MIEŚCIE JEST NOWY SZERYF!!!!! 23.05.04, 09:17 wszystkie posty?? cos mi sie nie wydaje ja przeczytalem wszystkie, to jest pewne, bo jestem tu od poczatku forum :) nie to zebym sie chwalil... teraz to by mi sie nie chcialo tego wszystkiego czytac... tak swoja droga mozesz sobie rzadzic w miescie Tu na FORUM JA jestem wladza absolutna /jednak jej nie naduzywam bo tu sa kulturni ludzie :) / Odpowiedz Link Zgłoś
von_stern Re: W MIEŚCIE JEST NOWY SZERYF!!!!! 23.05.04, 19:25 Taaaa,znamy się mało, więc może szeryf powie coś o sobie ? Swoją drogą ciężko tu o saloon z prawdziwego zdarzenia . A konie są tylko w policji. Także warunki do kowbojowania nieciekawe a i ludność narowista ... Odpowiedz Link Zgłoś
szeryf_tego_forum Re: W MIEŚCIE JEST NOWY SZERYF!!!!! 23.05.04, 19:38 Spokojnie, spokojnie... Szeryf mówi: TRZEBA PRZESTRZEGAĆ PRAWA! Na swój temat powiem że jestem z Dzikiego Zachodu mam gwiazdę szeryfa i biały kapelusz. Konia miałem ale zarekwirowali go na granicy bo nie spełniał podobno norm UNIJNYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
szeryf_tego_forum Re: W MIEŚCIE JEST NOWY SZERYF!!!!! 23.05.04, 22:15 PUDŁO!!! Nie jestem "Tofik" ale też lubię cukierki. Pamiętajcie dzieci słowa wujka Szeryfa: PO JEDZENIU CUKIERKÓW, TRZEBA UMYĆ ZĘBY! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: W MIEŚCIE JEST NOWY SZERYF!!!!! 24.05.04, 07:54 no pewnie, na dzikim zachodzie raczej nie myli zębów i mieli brzydko pachnące "kołki" a prawa tu stanowić nie będziesz! szeryf_tego_forum napisała: > Słuchajcie! Dziś przeczytałem wszystkie posty na tym forum i jestem w szoku. > Tak dłużej być nie może! Słuchajcie więc! Od dziś jest w mieście nowy SZERYF! > Zapamiętajcie raz na zawsze! Teraz ja tu stanowię PRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: W MIEŚCIE JEST NOWY SZERYF!!!!! 24.05.04, 07:55 aha, tu rządzi palladyn a ty się spóźniłeś Odpowiedz Link Zgłoś
madziula84 Re: W MIEŚCIE JEST NOWY SZERYF!!!!! 24.05.04, 09:21 Słuchaj kolego zaczynasz mnie draznic! nie lubie takich nadetych dupkow ktorzy wprowadzaja zamet.Tak jak Ci powiedziala Zuzia "tu rzadzi Palladyn" i ot,wszystko.A z tymi glupawymi tekstami idz sobie inne forum. ------------------ Uśmiechaj się zawsze i wszędzie - nigdy nie wiesz kto może zakochać się w Twoim uśmiechu.... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekgereluk Re: W MIEŚCIE JEST NOWY SZERYF!!!!! 24.05.04, 10:08 Mam troszkę (raczej niewiele:)), władzy w mieście, ale na forum jestem suwerennym poddanym Paladina (pokłony). Pozdrawiam wszystkich Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
dejavu_designer Re: W MIEŚCIE JEST NOWY SZERYF!!!!! 24.05.04, 10:41 No niech stracę! Nawet ja Paladinie, pokłonię na tym forum moją krnąbrną i waleczną głowę przed Twoją osobą ;-)))))))))))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
szeryf_tego_forum Do drogiej madziuli84 24.05.04, 11:01 Obawiam się, że nie masz wpływu na treść zamieszczanych tu postów. Z tego co wiem to każdy może się tu wypowiedzieć na każdy temat. Jeśłi Cię to irytuje to możesz zagłębiać się w posty innych forumowiczów. A co do "zarozumiałych dupków" to poszukaj ich raczej w swoim towarzystwie. Jednego znajdziesz na pewno. Drogi Paladinie - SZACUNEK I RESPEKT! Odpowiedz Link Zgłoś
von_stern teoria spiskowa 24.05.04, 11:22 A może szeryf został wynajęty żeby nakręcić koniunkturę ? Pytanie tylko przez kogo ? Odpowiedz Link Zgłoś
derwisz8 Re: W MIEŚCIE JEST NOWY SZERYF!!!!! 24.05.04, 15:03 Śmieszny KOLEŚ:)) Pojawił się z nikąd - wyskoczył sroce spod ogona i chce rządzić!! Zasiał trochę zamętu,.... ale może o to właśnie chodziło, żeby nas poruszyć! Ze mną mu się udało, bo już naprawdę nie miałem na co odpowiadać ... Ale Paladinowi jestem wierny... Odpowiedz Link Zgłoś
von_stern Re: W MIEŚCIE JEST NOWY SZERYF!!!!! 24.05.04, 15:18 Jeśli szeryf to ona, to tym bardziej prosimy o krótką prezentację :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziula84 Do PSEUDO-SZERYFA 24.05.04, 15:20 Tak sie sklada ze sie mylisz! Moze Ci o tym nie wiadomo ale Paladyn moze kasowac posty innych forumowiczów.Wiec jesli bedziesz sie tu za bardzo szrogęsił, i wprowadzał zamęt to zostaniesz wydalony, na co licze bo wiem ,ze Paladyn to madry czlowiek i rozsadny gospodarz tego forum, wiec nie pozwoli na takie zachowanie. pozdrawiam bardzo serdecznie! szeryf napisał: >Obawiam się, że nie masz wpływu na treść zamieszczanych tu postów. Z tego co >wiem to każdy może się tu wypowiedzieć na każdy temat. Jeśłi Cię to irytuje to >możesz zagłębiać się w posty innych forumowiczów. A co do "zarozumiałych >dupków" to poszukaj ich raczej w swoim towarzystwie. Jednego znajdziesz na >pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
derwisz8 Re: Do PSEUDO-SZERYFA 24.05.04, 15:23 Ej Szeryfowa! Odkryj swoją twarz........ Odpowiedz Link Zgłoś
von_stern Re: Do PSEUDO-SZERYFA 24.05.04, 15:23 madziula84 napisała: > Paladyn to madry czlowiek i rozsadny gospodarz tego forum Łubudubu, łubudubu, niech nam zyje Paladin, głos ludu :) to mówiłem ja, von_stern Odpowiedz Link Zgłoś