Dodaj do ulubionych

pomysły na nudę

IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 15:42
zimno się zrobiło i jesień niebawem.nietylko wiatrem,ale i nudą w socho
wieje.proponuje stworzyć listę oryginalnych pomysłów, co można w naszym mieście
robić ciekawego po godzinach.zadanie trudne, ale liczę na Was.
Obserwuj wątek
    • Gość: K. Re: pomysły na nudę IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 17:11
      proponuje basen , kino od czwartku do poniedzialku, oraz 77, Epoke, dobra
      pizze "u Daniela", w ostatecznosci Corner''a, ale bron Boze w weekendy bo sa tam
      bardzo "gorace" dyskoteki...
      • Gość: Mariusz Re: pomysły na nudę IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 23:53
        Boże broń!

Wszystko byle tylko nie słynne "siódemki" Corner i były Amor vel La Stadia ...
        • Gość: sochacz Re: pomysły na nudę IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 19:22
          niestety, a może to tak już musi być, ale w 77 zachodzi zmiana
          pokoleniowa.czuję się tam coraz starszy, a i moi równieśnicy coraz rzadziej tam
          zaglądają, szkoda...
      • Gość: sochacz Re: pomysły na nudę IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 19:20
        zgadzam się na basen, co do reszty mam wątpliwości.mało patriotycznie, ale do
        kina wolę jeździć do wa-wy. z kulinarnych wiktuałów polecam kołduny w rosole
        oraz smażoną kaszankę z cebulką i chrzanem w Wicku i tatar w Chopinie
        • Gość: Mariusz Re: pomysły na nudę IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 00:06
          Widocznie ta nowa zmiana pokoleniowa tak zapaskudzila siodemki
          • Gość: sochacz Re: pomysły na nudę IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 08:55
            zapaskudziała w naszych oczach.maturzyści, którzy teraz przesiadują w 77 wcale
            się nami nie przejmują.my też kiedyś byliśmy maturzystami i ten klub należał do
            nas.dwa piwa na wieczór i sępione szlugi to była impreza!teraz stać nas na 10
            piw, tylko już chyba się nie chce, albo nie ma z kim...
            • Gość: Adam Re: pomysły na nudę IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 23:20
              Ale mi impreza! A najwazniejsze w tym to chyba te szlugi - naprawde jest sie
              czym chwalic
              • Gość: sochacz Re: pomysły na nudę IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 19.09.01, 11:07
                jakoś mało sentymentalny jesteś, Adamie!to było 8 lat temu, ale chyba jesteś
                młodym yapiszonem i nic Cię nie wzrusza.
                • Gość: marta Yapie IP: *.szpitalna.ngo.pl 19.09.01, 12:28
                  Widze, ze co po niektorzy nie przebieraja w przeroznego rodzaju inwektywach -
                  wclale sie nie dziwie, ze coraz wiecej osob omija e-sochaczew wielkim
                  lukiem......................
                  • Gość: rafal Re: Yapie IP: 157.25.121.* 19.09.01, 14:20
                    Gość portalu: marta napisał(a):

> Widze, ze co po niektorzy nie przebieraja w przeroznego rodzaju inwektywach -
                    > wclale sie nie dziwie, ze coraz wiecej osob omija e-sochaczew wielkim
                    > lukiem......................

... i z rozrzewnieniem wspomina jak sępili fajki 8 lat temu... e-sochaczew w
                    rzeczy samej omijają intelektualni emeryci o naturze kombatantów i bardzo dobrze!
                    niech swoje sentymety zostawią Wybiórczej, a młodszym i nieco mniej
                    sentymentalnym strony na których na prawdę coś się dzieje

Ps Yapie trochę inaczej się pisze, ale ponieważ jest to dość nowe słowo mogę
                    wybaczyć starszemu pokoleniu, że nie wie jak to napisać, radziłbym jednak więcej
                    pomyśleć o współczesności a nie ciągle żyć wspomnieniami bo można narazić się na
                    śmieszność
                    • Gość: sochacz Re: Yapie IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 19.09.01, 15:42
                      jestem starym grzybem i bardzo mi przykro.dziękuję Rafale za ciepłe słowo.
                      • Gość: rafal Re: Yapie IP: 157.25.121.* 19.09.01, 18:43
                        Gość portalu: sochacz napisał(a):

> jestem starym grzybem i bardzo mi przykro.dziękuję Rafale za ciepłe słowo.

Nie było moim celem sprawić komuś przykrość, jeśli tak się stało SZCZERZE
                        PRZEPRASZAM!
                        Mój post był wymierzony w Martę, która zaciekle krytykuje e-sochaczew.pl
                        Tymczasem tam trwa walka wyborcza a tu.... cóż przewodzi post. "Pomysły na nudę"
                        w którym tematem przewodnim są wspominki o klimacie "77" sprzed 8 lat.
                        Każdy ma prawo do wspomnień i sentymentów, ale wydaje mi się że w obecnej chwili
                        tyle dzieje się wokoło, że naprawdę trudno nie mieć o czym dyskutować... ale jak
                        tak głębiej się zastanowić to rzeczywiście jest to pomysł, niech każdy na tym
                        forum pisze o swoich sochaczewskich wspomnieniach przynajmniej nie trzeba będzie
                        zakładać wątków o podobnym tytule (Pomysły na nudę) :-)

pozdrawiam młodych duchem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka