Gość: ja IP: 213.186.88.* 06.02.03, 17:10 fajnie było? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bla..bla Re: A tak sobie pomilczeliśmy IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 18:30 A ja to,przepraszam,kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla to na górze jest do "ja" IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 18:31 ? ___________ bla_bla_bla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: to na górze jest do 'ja' IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 20:44 Gość portalu: bla..bla napisał(a): > ? > > ___________ > bla_bla_bla bla_bla_bla to ja, nie poznajesz mnie? internet jest tak ułomnym na rzędziem, że jego ułomnosci nie da sie tu wszystkich wymienić. Moi niewidomi znajomi wiedza na kilka minut przed moim wejście do ich mieszkania że to ja idę. A my tu cały arsenał mamy i nie poznajemy się na forum. bez sensu nawet milczenie - jedna z mocniejszych form wypowiedzi nic tu nie znaczy. :(((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to na górze jest do Bla_Bla_Bla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 20:45 Gość portalu: ja napisał(a): > Gość portalu: bla..bla napisał(a): > > > ? > > > > ___________ > > bla_bla_bla > > bla_bla_bla > to ja, nie poznajesz mnie? > internet jest tak ułomnym na rzędziem, że jego ułomnosci nie da sie > tu wszystkich wymienić. > Moi niewidomi znajomi wiedza na kilka minut przed moim wejście do ich > mieszkania że to ja idę. A my tu cały arsenał mamy i nie poznajemy się na > forum. > bez sensu > nawet > milczenie - jedna z mocniejszych form wypowiedzi nic tu nie znaczy. > :(((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
bla_bla_bla Chciałabym wiedzieć... 08.02.03, 22:28 ..ale nie wiem...Rany ,jak mi przykro!Nie mam pojecia,nie poznaję tych,których w pewnym stopniu znam:-( Kim jesteś "ja"???? Odpowiedz Link Zgłoś
bla_bla_bla Re: Chciałabym wiedzieć... 08.02.03, 22:30 Powiedzmy,że sie domyslam,ale boje sie powiedziec "na głos".Dlaczego nie używasz starego nicka??? _____________________ bla_bla_bla@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
servent Re: Chciałabym wiedzieć... 10.02.03, 21:59 bla_bla_bla napisała: > Powiedzmy,że sie domyslam,ale boje sie powiedziec "na głos".Dlaczego nie > używasz starego nicka??? > _____________________ > bla_bla_bla@gazeta.pl Bo bez nicka lepiej się milczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Chciałabym wiedzieć... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 22:40 A witam!Jakieś nowe wcielenie?Stąd nie chciałam pisać ,myślałam,że to może jakieś...tajne? U mnie wszystko dobrze,a co tam u Ciebie i rodzinki(małego Jasia). Odpowiedz Link Zgłoś