Gość: mietek 80 IP: *.cable.ubr24.live.blueyonder.co.uk 01.05.09, 19:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poznan1111 Ronaldo: Real Madryt pokona Barcelonę 2:0 IP: *.hsd1.pa.comcast.net 02.05.09, 00:26 na pewno nie kibicuje barcy ale realowi juz tez nie,ogladalem na zywo wielu pilkarzy swiata ,ale najwieksze wrazenie zrobil na mnie wlasnie Ronaldo-szybki bieg z pilka,zaslona cialem ,pilka nie do odebrania,gole ,wiec nie wiem czemu frajer,popsul sie od czasu zerawnego wiezadla w kolanie i operacji w paryzu-to prawda , drugi taki w podobnym stylu zawodnik to Henry,ale jednak nie to moja lista od 1970 do teraz 1.Maradona 2.Cruyff 3.Platini 4.Zidane 5.Kaziu Deyna 6.Stoiczkow 7.Del Piero 8.Laudrup 9.Netzer 10.Beckenbauer 11.Ronaldo ale nie christiano 12.Messi to sa pilkarze z kosmosu a wiec z nieba Odpowiedz Link Zgłoś
flyingberni Ronaldo: Real Madryt pokona Barcelonę 2:0 02.05.09, 15:06 Każdy ma prawo do fantazji:-) nawet Ronaldo. Odpowiedz Link Zgłoś