Gość: anna1993 Re: kosmetyki naturalne IP: *.dynamic.mm.pl 07.01.19, 19:16 Sprawdź sobie ich ofertę ;) ravina.pl Odpowiedz Link Zgłoś
joanna93 Re: kosmetyki naturalne 15.04.22, 11:38 leadstar.pl/c?pid=44339&tid=4065&ha=1935960180&r=951 polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja_99 Re: kosmetyki naturalne IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.22, 13:18 unit4men.pl/krem-do-rak Polecam z czystym sumieniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
skyfall001 Re: kosmetyki naturalne 20.05.19, 09:28 Jak nie istnieje, jak istnieje? Przecież żeby kosmetyki były nazywane naturalnymi czy ekologicznymi muszą spełniać określone wymogi, a te muszą być potwierdzone certyfikatami. To mało? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.nester Re: kosmetyki naturalne 17.06.19, 14:39 po kosmetyki naturalne zapraszamy na urokinatury.pl Odpowiedz Link Zgłoś
joanna93 Re: kosmetyki naturalne 15.04.22, 11:47 leadstar.pl/c?pid=44339&tid=4065&ha=1935960180&r=951 oraz tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.nester Re: kosmetyki naturalne 17.06.19, 14:44 bogactwo kosmetyków naturalnych na urokinatury.pl Odpowiedz Link Zgłoś
evi67 Re: kosmetyki naturalne 24.04.20, 21:25 Poszukując idealnych kosmetyków naturalnych, koniecznie odwiedź sklep z kosmetykami naturalnymi – Cedrynek. Znajdziesz tu szeroki wybór najwyższej jakości certyfikowanych kosmetyków naturalnych, które są bezpieczne dla Twojej skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapierzyna Re: kosmetyki naturalne 24.04.20, 20:29 Najlepsze kosmetyki naturalne w Polsce to moim zdaniem pat and rub. Są w 100% ekologiczne i naturalne, nie musisz martwić się o ich sklad :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna93 Re: kosmetyki naturalne 15.04.22, 11:40 leadstar.pl/c?pid=44339&tid=4065&ha=1935960180&r=951 polecam również te :) Odpowiedz Link Zgłoś
kadarrrka Re: kosmetyki naturalne 21.11.20, 12:43 Polecam Wasze uwadze markę apis-sklep.pl/, Apis Natural Cosmetic to polskie naturalne kosmetyki. ja mam od nich maskę algową i masło shea. Cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
tara13 Re: kosmetyki naturalne 01.07.21, 09:39 Ja zaczełam używać olejów, kremów z prostym składem. Jako emolientu do kąpieli masło shea. I mam skóre o niebo lepszą niż po kremach. Mam skórę tłustą skłonną do zaskórników i szczerze bardziej kremy ją zapychały. Do mycia używam emulsji z Polnego Warkocza: zakupyeko.pl/pl/p/Olejek-Emulgujacy-Do-Mycia-Twarzy-Regulujacy-Koncentrat-z-Olejem-Konopnym-150ml/192 Ale fakt też staram sie kupować kometyki w szklanych opakowaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
gec2021 Re: kosmetyki naturalne 16.07.21, 12:32 Fajne kosmetyki naturalne mają na www.ruido.pl - szczególnie polecane dla osób z alergią, atopowym zapaleniem skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eco-logiczna Re: kosmetyki naturalne IP: *.centertel.pl 28.01.22, 00:53 Kocham sklep -> eco-logiczna.pl/ za wciąż nowe i świeże kosmetyki naturalne. Moja skóra jest tlusta i wciąż szukam i testuję różne kosmetyki. Ale w końcu poczytałam na blogu eco-logiczna.pl/blog wpis o cerze tłustej. Teraz wiem jak dobierać kosmetyki. Polecam naprawdę poczytać, to pomaga w pielęgnacji i rozwiazaniu problemu tłustej skóry. Kupiłam polecane w sklepie kosmetyki i jestem bardzo zadowolona. Polecam kwasy NACOMI eco-logiczna.pl/?s=Next+level&post_type=product Hydrolaty naturalne ASOA eco-logiczna.pl/?s=Asoa&post_type=product Mój ukochany szampon naturalny Equilibra eco-logiczna.pl/produkt/arganowy-szampon-ochronny-250-ml/ Polecam wszystkie kosmetyki naturalne eco-logiczna.pl/ Naturalne kremy do twarzy Naturalne maski do twarzy Płatki żelowe pod oczy Odżywki do włosów naturalne i ekologiczne Odżywki do włosów porowatych Żele do kąpieli naturalne Naturalne olejki Ekologiczne kosmetyki dla mężczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracjan Re: kosmetyki naturalne IP: *.interkar.pl 12.02.22, 16:56 Ja z kolei polecam sklep Ecopluss , a w szczególności Aloesowy tonik do twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
joanna93 Re: kosmetyki naturalne 15.04.22, 11:42 polecam równiez sprawdzic tą firme z kosmetykami nat. leadstar.pl/c?pid=44339&tid=4065&ha=1935960180&r=951 Odpowiedz Link Zgłoś
tooyoo Re: kosmetyki naturalne 27.07.21, 16:43 produkty eko dla Ciebie o Twojego domu sprawdz www.kubhaus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardkupiec Re: kosmetyki naturalne 20.04.22, 23:28 Niestety obecnie na rynku wiele firm uważa swoje kosmetyki za naturalne, choć w rzeczywistości jest to nieprawdą. Jeśli interesuje was, na jakie składniki zwracać uwagę zapraszam do zapoznania się z artykułami na stronie Nowl Eco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werka Re: kosmetyki naturalne IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.22, 20:47 polecam sprawdzic unit4men.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: kosmetyki naturalne IP: *.giga-komputer.pl 22.06.22, 15:34 świetny sklep online z kosmetykami naturalnymi, ekologicznymi dla dzieci i dorosłych. my korzystamy z kosmetyków naturalnych i ekologiczych. Alphanova czy Pure Beginnings. Bez parabenów, z certyfikatami. cosmetivo.pl/pl/c/Eko-Dziecko/180 - tutaj zaopatrujemy dzieciaki. A teraz bedziemy kupować tez ochronę przeciwsłoneczną cosmetivo.pl/. stawiamy na naturalne i ekologiczne produkty. nie ma co się truć chemią. Odpowiedz Link Zgłoś
petunia94731 Re: kosmetyki naturalne 10.08.22, 15:53 No tak to znane pratyki nieuczciwych producentów. Dlatego najlepiej postawić na sprawdzone kosmetyki które są przeznaczone np. dla dzieci, dla podrażnionej i delikatnej skóry - np. kosmetyki dla Amazonek z takiego sklepu dla Amazonek: ekoamazonka.pl/ . Odpowiedz Link Zgłoś
petunia94731 Re: kosmetyki naturalne 29.08.22, 14:41 Prawdziwe kosmetyki naturalne są w tym sklepie: ekoamazonka.pl/ Sklep jest prowadzony przez osobę która kilka lat sama robiła w domu kosmetyki od dezodorantów po szampony;) więc zna się na składach i wybiera najlepsze do sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
marek338 Re: kosmetyki naturalne 28.09.22, 18:01 W moim przypadku korzystam wyłącznie z kosmetyków naturalnych z oferty na stronie planetads.pl/pl/producer/Zuzove/34 . Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszelkie informacje znajdziecie na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
rczarny5 Re: kosmetyki naturalne 03.04.23, 09:00 Zerknij na alchemianatury.pl .Znajdziesz tam ręcznie robione kosmetyki naturalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
kollonka Re: kosmetyki naturalne 22.04.24, 22:23 Jak kosmetyki naturalne to tylko Orientana. Uważam, że maja najlepszą jakość, kosmetyki są wydajne, a przy tym nie kosztują miliony. Można też polować na różne promocje, np. teraz mają 3 w cenie 2, lub kupować w outlecie bo tam są kosmetyki do -60% na produkty z datą nawet pół roku, ale nie mniej niż 3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
izbas123 Re: kosmetyki naturalne 04.03.25, 10:59 a z kolei mogę polecić Konopną Farmację — poza kosmetykami mają naprawdę spory wybór ziół, olejów i suplementów diety, w tym olej CBD. Pomógł mi uporać się z bezsennością — wycisza, redukuje stres i poprawia jakość snu. Dodatkowo, jeśli ktoś szuka czegoś skutecznego na zmarszczki czy przebarwienia, to polecam krem na blizny po oparzeniach Editt. Stosowałam go regularnie na okolice oczu — wieczorem, po lekkim masażu skóry, nakładałam cienką warstwę i przykrywałam płatkiem kosmetycznym jak naturalny kompres. Efekty? - Pierwsze zmniejszenie opuchlizny i zaczerwienień zauważyłam już po miesiącu — skóra była bardziej napięta i promienna. - Po trzech miesiącach zmarszczki spłyciły się o jakieś 60% — porównałam to ze zdjęciami sprzed kuracji. - Przebarwienia, które miałam od lat, też zaczęły blednąć — skóra nabrała bardziej jednolitego kolorytu. W ich ofercie są też pyszne herbaty ziołowe i yerby — nawet z konopi, które świetnie wpływają na wyciszenie i relaks. Dla zainteresowanych, mają sklep online: konopiafarmacja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kamilek33 Re: kosmetyki naturalne 20.01.26, 12:28 Fajnym miejscem, gdzie możesz znaleźć naturalne kosmetyki w dobrych cenach jest marketeko.eu/ - mają sporo produktów opartych na składnikach roślinnych i bez zbędnej chemii. Może tutaj coś znajdziesz? Odpowiedz Link Zgłoś