Forum Dom Ekologia
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kosmetyki naturalne

• Gość: anna1993 Re: kosmetyki naturalne IP: *.dynamic.mm.pl 07.01.19, 19:16
        Sprawdź sobie ich ofertę ;) ravina.pl
        • joanna93 Re: kosmetyki naturalne 15.04.22, 11:38
          leadstar.pl/c?pid=44339&tid=4065&ha=1935960180&r=951
          polecam ;)
          • Gość: Patrycja_99 Re: kosmetyki naturalne IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.22, 13:18
            unit4men.pl/krem-do-rak

Polecam z czystym sumieniem :)
      • skyfall001 Re: kosmetyki naturalne 20.05.19, 09:28
        Jak nie istnieje, jak istnieje? Przecież żeby kosmetyki były nazywane naturalnymi czy ekologicznymi muszą spełniać określone wymogi, a te muszą być potwierdzone certyfikatami. To mało?
      • lukasz.nester Re: kosmetyki naturalne 17.06.19, 14:39
        po kosmetyki naturalne zapraszamy na urokinatury.pl
        • joanna93 Re: kosmetyki naturalne 15.04.22, 11:47
          oraz tutaj :)
      • lukasz.nester Re: kosmetyki naturalne 17.06.19, 14:44
        bogactwo kosmetyków naturalnych na urokinatury.pl
        • evi67 Re: kosmetyki naturalne 24.04.20, 21:25
          Poszukując idealnych kosmetyków naturalnych, koniecznie odwiedź sklep z kosmetykami naturalnymi – Cedrynek. Znajdziesz tu szeroki wybór najwyższej jakości certyfikowanych kosmetyków naturalnych, które są bezpieczne dla Twojej skóry.
      • kasiapierzyna Re: kosmetyki naturalne 24.04.20, 20:29
        Najlepsze kosmetyki naturalne w Polsce to moim zdaniem pat and rub. Są w 100% ekologiczne i naturalne, nie musisz martwić się o ich sklad :)
        • joanna93 Re: kosmetyki naturalne 15.04.22, 11:40
          polecam również te :)
      • kadarrrka Re: kosmetyki naturalne 21.11.20, 12:43
        Polecam Wasze uwadze markę apis-sklep.pl/, Apis Natural Cosmetic to polskie naturalne kosmetyki. ja mam od nich maskę algową i masło shea. Cudo.
      • tara13 Re: kosmetyki naturalne 01.07.21, 09:39
        Ja zaczełam używać olejów, kremów z prostym składem.
        Jako emolientu do kąpieli masło shea.
        I mam skóre o niebo lepszą niż po kremach.
        Mam skórę tłustą skłonną do zaskórników i szczerze bardziej kremy ją zapychały.
        Do mycia używam emulsji z Polnego Warkocza:
        zakupyeko.pl/pl/p/Olejek-Emulgujacy-Do-Mycia-Twarzy-Regulujacy-Koncentrat-z-Olejem-Konopnym-150ml/192
        Ale fakt też staram sie kupować kometyki w szklanych opakowaniach.
      • gec2021 Re: kosmetyki naturalne 16.07.21, 12:32
        Fajne kosmetyki naturalne mają na www.ruido.pl - szczególnie polecane dla osób z alergią, atopowym zapaleniem skóry.
        • Gość: Eco-logiczna Re: kosmetyki naturalne IP: *.centertel.pl 28.01.22, 00:53
          Kocham sklep -> eco-logiczna.pl/ za wciąż nowe i
          świeże kosmetyki naturalne. Moja skóra jest tlusta i wciąż
          szukam i testuję różne kosmetyki. Ale w końcu poczytałam na
          blogu eco-logiczna.pl/blog wpis o cerze tłustej. Teraz wiem
          jak dobierać kosmetyki. Polecam naprawdę poczytać, to pomaga w
          pielęgnacji i rozwiazaniu problemu tłustej skóry. Kupiłam
          polecane w sklepie kosmetyki i jestem bardzo zadowolona. Polecam
          kwasy NACOMI eco-logiczna.pl/?s=Next+level&post_type=product
          Hydrolaty naturalne ASOA
          eco-logiczna.pl/?s=Asoa&post_type=product
          Mój ukochany szampon naturalny Equilibra
          eco-logiczna.pl/produkt/arganowy-szampon-ochronny-250-ml/
          Polecam wszystkie kosmetyki naturalne eco-logiczna.pl/

Naturalne kremy do twarzy
          Naturalne maski do twarzy
          Płatki żelowe pod oczy
          Odżywki do włosów naturalne i ekologiczne
          Odżywki do włosów porowatych
          Żele do kąpieli naturalne
          Naturalne olejki
          Ekologiczne kosmetyki dla mężczyzn
          • Gość: Gracjan Re: kosmetyki naturalne IP: *.interkar.pl 12.02.22, 16:56
            Ja z kolei polecam sklep Ecopluss , a w szczególności Aloesowy tonik do twarzy
          • joanna93 Re: kosmetyki naturalne 15.04.22, 11:42
            polecam równiez sprawdzic tą firme z kosmetykami nat.
      • tooyoo Re: kosmetyki naturalne 27.07.21, 16:43
        produkty eko dla Ciebie o Twojego domu sprawdz www.kubhaus.pl
      • ryszardkupiec Re: kosmetyki naturalne 20.04.22, 23:28
        Niestety obecnie na rynku wiele firm uważa swoje kosmetyki za naturalne, choć w rzeczywistości jest to nieprawdą. Jeśli interesuje was, na jakie składniki zwracać uwagę zapraszam do zapoznania się z artykułami na stronie Nowl Eco
        • Gość: Werka Re: kosmetyki naturalne IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.22, 20:47
          polecam sprawdzic
          unit4men.pl/
          • Gość: Ewa Re: kosmetyki naturalne IP: *.giga-komputer.pl 22.06.22, 15:34
            świetny sklep online z kosmetykami naturalnymi, ekologicznymi dla dzieci i dorosłych. my korzystamy z kosmetyków naturalnych i ekologiczych. Alphanova czy Pure Beginnings. Bez parabenów, z certyfikatami. cosmetivo.pl/pl/c/Eko-Dziecko/180 - tutaj zaopatrujemy dzieciaki. A teraz bedziemy kupować tez ochronę przeciwsłoneczną cosmetivo.pl/. stawiamy na naturalne i ekologiczne produkty. nie ma co się truć chemią.
      • petunia94731 Re: kosmetyki naturalne 10.08.22, 15:53
        No tak to znane pratyki nieuczciwych producentów. Dlatego najlepiej postawić na sprawdzone kosmetyki które są przeznaczone np. dla dzieci, dla podrażnionej i delikatnej skóry - np. kosmetyki dla Amazonek z takiego sklepu dla Amazonek: ekoamazonka.pl/ .
      • petunia94731 Re: kosmetyki naturalne 29.08.22, 14:41
        Prawdziwe kosmetyki naturalne są w tym sklepie: ekoamazonka.pl/ Sklep jest prowadzony przez osobę która kilka lat sama robiła w domu kosmetyki od dezodorantów po szampony;) więc zna się na składach i wybiera najlepsze do sklepu.
      • marek338 Re: kosmetyki naturalne 28.09.22, 18:01
        W moim przypadku korzystam wyłącznie z kosmetyków naturalnych z oferty na stronie planetads.pl/pl/producer/Zuzove/34 . Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszelkie informacje znajdziecie na stronie.
      • rczarny5 Re: kosmetyki naturalne 03.04.23, 09:00
        Zerknij na alchemianatury.pl .Znajdziesz tam ręcznie robione kosmetyki naturalne :)
      • kollonka Re: kosmetyki naturalne 22.04.24, 22:23
        Jak kosmetyki naturalne to tylko Orientana. Uważam, że maja najlepszą jakość, kosmetyki są wydajne, a przy tym nie kosztują miliony. Można też polować na różne promocje, np. teraz mają 3 w cenie 2, lub kupować w outlecie bo tam są kosmetyki do -60% na produkty z datą nawet pół roku, ale nie mniej niż 3 miesiące.
      • izbas123 Re: kosmetyki naturalne 04.03.25, 10:59
        a z kolei mogę polecić Konopną Farmację — poza kosmetykami mają naprawdę spory wybór ziół, olejów i suplementów diety, w tym olej CBD. Pomógł mi uporać się z bezsennością — wycisza, redukuje stres i poprawia jakość snu.

Dodatkowo, jeśli ktoś szuka czegoś skutecznego na zmarszczki czy przebarwienia, to polecam krem na blizny po oparzeniach Editt. Stosowałam go regularnie na okolice oczu — wieczorem, po lekkim masażu skóry, nakładałam cienką warstwę i przykrywałam płatkiem kosmetycznym jak naturalny kompres.

Efekty?
        - Pierwsze zmniejszenie opuchlizny i zaczerwienień zauważyłam już po miesiącu — skóra była bardziej napięta i promienna.
        - Po trzech miesiącach zmarszczki spłyciły się o jakieś 60% — porównałam to ze zdjęciami sprzed kuracji.
        - Przebarwienia, które miałam od lat, też zaczęły blednąć — skóra nabrała bardziej jednolitego kolorytu.

W ich ofercie są też pyszne herbaty ziołowe i yerby — nawet z konopi, które świetnie wpływają na wyciszenie i relaks.

Dla zainteresowanych, mają sklep online: konopiafarmacja.pl/
      • kamilek33 Re: kosmetyki naturalne 20.01.26, 12:28
        Fajnym miejscem, gdzie możesz znaleźć naturalne kosmetyki w dobrych cenach jest marketeko.eu/ - mają sporo produktów opartych na składnikach roślinnych i bez zbędnej chemii. Może tutaj coś znajdziesz?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka