an_a1 17.03.04, 15:53 _ W tunelu nadziei_ Światełko w tunelu. Widzę je.(To ja?) Jest pełne radości, miłości, Nadziei. Może jutro urosną mi skrzydła dorosłości. Wypełnię nimi ten tunel, Poczekaj. Poczekaj. To ja. Wojtek Wolski 14 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr_hyde Re: _KOLCZASTYM_ NA WIOSNĘ 17.03.04, 16:08 an_a1 napisała: > _ W tunelu nadziei_ > > Światełko w tunelu. > Widzę je.(To ja?) > Jest pełne radości, miłości, > Nadziei. bla,bla,bla... > Może jutro urosną mi > skrzydła dorosłości. > Wypełnię nimi ten tunel, > Poczekaj. Poczekaj. > To ja. > > Wojtek Wolski 14 lat Odpowiedz Link Zgłoś
an_a1 Re: _KOLCZASTYM_ NA WIOSNĘ 17.03.04, 16:37 an_a1 napisała: mr_hyde napisała: > bla,bla,bla... > > Może jutro urosną mi > > skrzydła dorosłości. > > Wypełnię nimi ten tunel, > > Poczekaj. Poczekaj. > > To ja. > > > > Wojtek Wolski 14 lat On ma sporą szansę. Ciekawostka: mieszka w Lutyni. Pozdrawiam Ana Odpowiedz Link Zgłoś
mr_hyde Re: _KOLCZASTYM_ NA WIOSNĘ 17.03.04, 16:44 an_a1 napisała: > On ma sporą szansę. Ciekawostka: mieszka w Lutyni. > Pozdrawiam > Ana Tylko żeby w depresje nie wpadł jak wrażliwy taki.A co w tym ciekawego że mieszka w Lutyni? Odpowiedz Link Zgłoś
an_a1 Re: _KOLCZASTYM_ NA WIOSNĘ 17.03.04, 16:58 mr_hyde napisała: > an_a1 napisała: > > > > On ma sporą szansę. Ciekawostka: mieszka w Lutyni. > > Pozdrawiam > > Ana > > > Tylko żeby w depresje nie wpadł jak wrażliwy taki.A co w tym ciekawego że > mieszka w Lutyni? Wrażliwy taki, że wpadł. Wrażliwy taki, że wylazł. Iwaszkiewicz napisał parę rzeczy o Lutyni, że można wpaść i wyleźć. Nieważne. Pozdrawiam Ana Odpowiedz Link Zgłoś
an_a1 Re: _KOLCZASTYM_ NA WIOSNĘ 24.05.04, 16:13 Nie tylko ja jestem woolnoomyślna. Budujące... Ana Odpowiedz Link Zgłoś