randybvain Re: :(:(:(:(: jestem podla:( 27.03.04, 22:27 A czy wszyscy na tym forum musza to wiedzieć??!! Brewerie, brewerie! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejjewski Re: :(:(:(:(: jestem podla:( 28.03.04, 05:22 No to zaslugujesz na depresje. Odpowiedz Link Zgłoś
katara Re: :(:(:(:(: jestem podla:( 28.03.04, 20:46 każdy czasem jest podły, chociaż dobrze by było żeby podłości było jak najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: :(:(:(:(: jestem podla:( 29.03.04, 18:52 Rade ma jedną słonko. Zawsze myśl o sobie pozytywnie nawet jeśli coś zrobiłas nie tak. Musisz zrozumieć, że ludzie czasem popełniają błędy, więc daj sobie możliwosc ich popełniania, bo jesteś tylko człowiekie. Mocno Cię ściskam. Mam nadzieje, że zmienisz wkrótce tok myślenia o Sobie. Buziaczki. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
basia-33 Re: :(:(:(:(: jestem podla:( 30.03.04, 17:44 popelniaja.....ale najgorzej jak kosztem najbardziej bliskich...a mi sie to przytrafilo:(...i jest mi z tego powodu bardzo przykro..ale stalo sie i juz sie nic na to nei poradzi:(.... Pozdrawiam.... i chcialabym mysklec o sobie bardziej pozytywnie....bo ogolnei to bradzo wielkie mam problemy jeski o to chodzi...... Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: :(:(:(:(: jestem podla:( 31.03.04, 08:13 Basiu, nie rozpaczaj nad rozlanym mlekiem! każdemu w życiu się zdarza i to nie raz, skrzywdzić słowem i czynem najbardziej kochaną osobę- zaprzeczą tylko kłamcy i faryzeusze! jeśli dobrze zrozumiałam, Twoja depresja wynika głównie z powodu tego, że jesteś chora na o wiele powazniejszą chorobę. nie dokładaj więc sobie zmartwień, spróbuj sobie wybaczyć. i najważniejsze: po prostu przeproś, ale tak szczerze, powiedz co i jak czułaś i co teraz czujesz. no i nie oczekuj natychmiastowego przebaczenia! przyjdzie samo... Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie, trzymaj się Basieńko! ****************************************** myślę więc jestem- powiedziałam i zniknęłam! stary dowcip, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
awanturka Re: :(:(:(:(: jestem podla:( 31.03.04, 12:52 Podpisuję się obiema rękami pod tym co napisała Uri_ja! - awanturka Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: :(:(:(:(: jestem podla:( 01.04.04, 17:03 Cześć Basiu. Czasem jest tak, że człowiek czegoś żałuje. Czasem trwa to bardzo długo. Często jest jednak też i tak, że problem sam się rozwiązuje i mam nadzieje, że tak będzie w twoim przypadku. Wybacz sobie ten błąd, a będzie wszystko ok. Pozdrawiam Cię cieplutko. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
an_a1 Re: :(:(:(:(: jestem podla:( 01.04.04, 21:50 Z pewnością nie jesteś potworem. Pozdrawiam Ana Odpowiedz Link Zgłoś