carlabruni Re: Cześć 28.08.04, 19:59 Jak wiecie miałam za sobą epizod depresyjny, ale nie aż tak mocny. interesuje mnie jedno. jak to jest jak boicie sie wyjśc z domu, dretwieją wam mięśnie itd? Skąd się to bierze? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Cześć 28.08.04, 20:14 jak słyszę że carla jeździ autem po mieście to strach na ulicę wyjść Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Cześć 28.08.04, 22:09 carlabruni napisała: > Skąd się to bierze? sama chciałabym wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Cześć 29.08.04, 18:34 carlabruni napisała: > jak to jest jak boicie sie wyjśc z domu, dretwieją wam mięśnie itd? > > Skąd się to bierze? Ja Ci tam lat nie liczę, ale istnieją tzw. przykurcze mięśni. Pomagają na nie ćwiczenia rozciągające. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Cześć 29.08.04, 06:57 Mysle ze jest to kwestia jakiegos leku, trzeba to przezwyciezyc. Jak na to nie bedziesz zwracala uwago i wychodzila to po pewnym czasie przestanie. Tak bylo ze mna. Jesli z tego powodu przestaniesz wychodzic z domu to bedzie Cie to zawsze trzymalo w szachu i bedziesz bala sie wychodzic. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś