Dodaj do ulubionych

Depresja a turnus z ZUS - nerwy

26.09.16, 19:26
Boję się wyjazdu na turnus, na który wysyła mnie ZUS :( daleko, nie lubię wyjeżdżać, a ośrodki w małych miejscowościach w późnej porze jesiennej budzą we mnie lęk :/ w dodatku naczytałam się nieprzychylnych opinii w necie, a info o 'moim' ośrodku 0. Pocieszcie... :(
Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: Depresja a turnus z ZUS - nerwy 26.09.16, 21:51
      Ja bym chętnie pojechała zamiast się użerać z szarą rzeczywistością, to nie pobyt na oddziale zamkniętym, to czas na rekonwalescencje, który możesz poświęcić na pracę nad sobą, chciałabym mieć taki czas tylko dla siebie, na lekturę na być może rozmowy z terapeutą, na długie spacery i to wszystko nie dość że za darmo to jeszcze w tym czasie nie musisz się bać że nie zarabiasz i za chwilę bank zabierze ci mieszkanie.

Ogólnie to nie chce mi się Ciebie więcej pocieszać bo chociaż tak marudzisz to jesteś na bank w o wiele lepszym stanie niż ja :P
      • auto.auto Re: Depresja a turnus z ZUS - nerwy 27.09.16, 19:11
        Tak wiem, maruder ze mnie paskudny...
        Oprócz kilku nieprzychylnych opinii na FB nic więcej o samym ośrodku nie znalazłam, więc boję się tego czego nie znam..
        Jednego dnia godzę się z wyjazdem, żeby w innym popaść w totalne czarnowidztwo... i tak w kółko :/
        Dobra, koniec marudzenia, co ma być, to będzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka