gucio121 06.06.05, 22:59 słuchajcie, przez pomyłkę pomyliłem leki, wziąłem na wieczór dwudziestkę seroxatu, a rano wziąłem też 20stkę, przez pomyłe co mam zrobić? POMÓŻCIE? STANIE MI SIĘ COŚ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
looserka Re: WAŻNE SZYBKO POMÓŻCIE.PILNIE 06.06.05, 23:06 nie.nic sie nie stanie.idź spać w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
rozgaryczony Musisz szybko zrobic ok. 20 pompek. I szybki bieg 06.06.05, 23:06 przez miasto. To powinno Ci pomóc. Mnie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: WAŻNE SZYBKO POMÓŻCIE.PILNIE 06.06.05, 23:08 Możliwy jest zespoł serotoninowy, zaburzenia rytmu serca ( lekkie, jeśli nie masz lęku napadowego, nie zauważysz) i tarczyca będzie działala na wyższych obrotach co spowoduje zwiększenie temperatury ciała. Wypij szklankę octu, to powinno troche zminimalizować objawy a rano koniecznie idz do lekarza na konsultacje. Jeśli temperatura wzrośnie gwłtownie dzwoń po karetke. Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: WAŻNE SZYBKO POMÓŻCIE.PILNIE 06.06.05, 23:11 maksymlna dawka dobowa seroxatu to chyba 50mg, więc nie panikuj, a ocet powoduje marskość wątroby - seroxat nie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: WAŻNE SZYBKO POMÓŻCIE.PILNIE 06.06.05, 23:12 euforyk napisał: > Możliwy jest zespoł serotoninowy, zaburzenia rytmu serca ( lekkie, jeśli nie > masz lęku napadowego, nie zauważysz) i tarczyca będzie działala na wyższych > obrotach co spowoduje zwiększenie temperatury ciała. Wypij szklankę octu, to > powinno troche zminimalizować objawy a rano koniecznie idz do lekarza na > konsultacje. Jeśli temperatura wzrośnie gwłtownie dzwoń po karetke. Idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: WAŻNE SZYBKO POMÓŻCIE.PILNIE 06.06.05, 23:30 rzeznia_nr_5 napisał: > euforyk napisał: > > > Możliwy jest zespoł serotoninowy, zaburzenia rytmu serca ( lekkie, jeśli > nie > > masz lęku napadowego, nie zauważysz) i tarczyca będzie działala na wyższy > ch > > obrotach co spowoduje zwiększenie temperatury ciała. Wypij szklankę octu, > to > > powinno troche zminimalizować objawy a rano koniecznie idz do lekarza na > > konsultacje. Jeśli temperatura wzrośnie gwłtownie dzwoń po karetke. > > > > Idiota. Norbert. Odpowiedz Link Zgłoś
ria2 Re: WAŻNE SZYBKO POMÓŻCIE.PILNIE 07.06.05, 00:27 Norbert ze Szcecina??? To TY??? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: WAŻNE SZYBKO POMÓŻCIE.PILNIE 07.06.05, 00:39 ria2 napisał: > Norbert ze Szcecina??? To TY??? Kto ja? Odpowiedz Link Zgłoś
mersault Re: WAŻNE SZYBKO POMÓŻCIE.PILNIE 06.06.05, 23:11 Nic nie martw,nie powinno nic sie dziac, wziales 40mg na dobe a taka dawke normalnie sie tez przypisuje - popatrz w ulotce. Odpowiedz Link Zgłoś
gucio121 Re: WAŻNE SZYBKO POMÓŻCIE.PILNIE 06.06.05, 23:13 dzięki chłopaki, bo normalnie brałem dwudziestki, a przed chwilą pomyliłem tabletki, i byłem troszkę w szoku, pozdrawiam was serdecznie i uciekam zaraz zasnąć sobie spokojnie, pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś