anatemka jest siódemką 10.06.05, 16:03 Re: numerologiczna 7 lazvegaz 20.01.2004 12:00 zarchiwizowany Cześć Ja też jestem siódemką dużo czytałam na ten temat i powiem, że opisy te pasują do mnie najbardziej ze wszystkich opisów (horoskopy itp.)Niestety to chyba prawda że siódemki mają najwięcej problemów ze swoim życiem uczuciowym głównie dltego że są skryte uduchowione dużo czują ale mało o tym mówią.To może prowadzić je do załamań nerwowych albo depresji (ja właśnie leczę się z depresji).Piszesz, że opis siódemki nie bardzo do Ciebie pasuje- możliwe .Możesz być z imienia inną liczbą np. 4, 6 czy 8 a to da ci więcej realizmu albo swobody w wyrażaniu uczuć. Zresztą człowiek jest istotą o wiele bardziej skompilkowaną niż krótki opis jakiejś siódemki. Pozdrawiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka astrologiem amatorem 10.06.05, 16:03 Kwinkunks neptuna do ascendentu lazvegaz 20.01.2004 12:07 zarchiwizowany Jestem początkującym astrologiem amatorem. W moim horoskopie urodzeniowym jest kwinkunks neptuna ( w skorpionie w szóstym domu ) do ascendentu w bliźniętach.Przeglądałam już kilka książek ale w żadnej nie było opisanych kwinkunksów .Może ktoś wie coś na ten temat. Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: astrologiem amatorem 12.06.05, 16:21 Lazvegaz napisała: Niestety to chyba prawda że siódemki mają najwięcej problemów ze swoim życiem uczuciowym głównie dltego że są skryte uduchowione Była tak uduchowiona, że zamieniła się w ducha.Za to, ze wszedłem na jej forum, rozwaliła mi dysk.Szukam osoby, która potrafi wywoływać duchy, żeby ją przebłagać. Ciotka moja, która umiała wywoływać duchy (byłem tego świadkiem), niestety już nie żyje, a na moje wezwanie Lazvegaz nie chce się pojawić. Odpowiedz Link Zgłoś