Gość: alisa IP: *.krus.gov.pl 15.06.07, 14:04 Ponieważ wielkimi krokami zbliza się UPRAGNIONY weekend, pochwalcie sie jakież to atrakcje przygotowaliście na sobote i niedziele :-) ja zaczynam : PLANÓW BRAK-licze na spone :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zm Re: weekendowe plany :-) IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.06.07, 14:16 sobota - niestety praca niedziela - jesli pogoda dopisze, a tak sie zapowiada - wypad nad wode ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: weekendowe plany :-) IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.06.07, 16:19 90% mieszkańców naszego miasta i tak wolny czas spedzi w markecie,wejdą oczywiście 5 min przed zamknięciem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: weekendowe plany :-) IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.07, 16:51 Ja rozpocząłem weekend od wizyty we Wrocławiu. 1,5 godziny pływania stateczkiem po Odrze, wizyta w ZOO i powrót do domu z 40-minutowym (sic!) postojem w Jaworzynie Sląskiej :o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzycho Re: weekendowe plany :-) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.06.07, 17:28 W sobotę praca, w niedzielę basen w Strzegomiu, nowo otwarty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: weekendowe plany :-) IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.06.07, 22:11 Wrocław, opera na Pergoli , Donizetti "Napój miłosny" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyklista Re: weekendowe plany :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 18:21 właśnie wróciłem z rowerowej przejażdżki po Ksiązu polecam wszystkim pieniaczom z tego formum, emocje opadają i świat jest piekniejszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
alisssa Re: weekendowe plany :-) 16.06.07, 22:45 hm.. a ja widocznie mieszczę sie w statystykach - bo sobota minęła mi na objeździe Marketów (chociaż nie wiem jak to sie stało) ale za to niedziela, niedziela - będzie na łonie Natury :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alice Re: weekendowe plany :-) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.06.07, 11:16 zazdroszcze Wam, jako ze sesja juz sie dawno zaczela kuje do egzaminow, przez caly weekend :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: weekendowe plany :-) IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.06.07, 12:59 Sobota - pijaństwo Niedziela - pijaństwo (w poniedziałek na popołudniu do roboty więc można się napić) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnoldzik B Re: weekendowe plany :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 23:17 sobota od rana sprzatanieobiektow , ale za to wieczor to pełen spontan :D wsiadłem w auto pojechalem po znajomych i wskoczylismy do wody <niestety nie na waleta > w zalewie w swidnicy :P kolega rozwalił sobie noge połamalismy troche prawo drogowe:P ana sam koniec okazało sie ze oj nie jest do konca tak zle :D ale zato niedziela miała byc dla Nas a tu zonk i trzeba zakowa na angielski no ale popołudniowe udawanie niemcow w markecie poprawiło humor :D Odpowiedz Link Zgłoś