garante 06.07.05, 09:40 Czy są tu poznaniacy (poznańczycy), którzy zetknęli się z doktorem Sylwestrem Matuszewskim (w ogóle z osrodkiem na Kosmonautów)? Szukam opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: Poznań!!!! 06.07.05, 10:52 Bylam kiedys u jakiegos konowała na Kosmonautow, ale nie pamietam nazwiska, jezeli to jest taki wysoki, gruby i nieapetyczny czlowiek, to jest to najbardziej beznadziejny lekarz do jakiego trafilam ever. Jezeli natomiast nie jest to ten gruby oblesny dziad, to nie wiem. Podobno lekarka jest tam do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
garante Re: Poznań!!!! 06.07.05, 12:28 gruby, koło 60tki, ale niski. Może jakis pacjent go po jego poradach i błyskotliwych diagnozach wcisnął pięścią w ziemię i tak się zmienił? Dzięki za odzew! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Poznań!!!! 06.07.05, 13:36 przy wzroscie sie nie upieram, pewnie takie wrazenie odnioslam, bo sie poczulam przytloczona. No i nie jestem zbyt wysoka, więc rzecz to względna. Mysle ze to jednak ta sama osoba moze być. Zawsze najpierw do niego zapisuja, bo ma najmniej pacjentow i przez to najkrotsze terminy. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt19 Re: Poznań!!!! 13.07.05, 01:02 W tym ośrodku wiekszość lekarzy do jakich trafiłem to jakieś nieporozumienie, zwłaszcza doktor Tomkowiak z tego co pamietam, która sprawiała wrażenie jak by sama miała depresje. Odpowiedz Link Zgłoś