Dodaj do ulubionych

znak zodiaku a depresja

IP: 195.94.213.* 16.07.01, 12:02
tak mnie zasugerowal watek grupa krwi a depresja.
czy nie uwazacie, ze raczej ludzie urodzenie pod pewnymi znakami maja
sklonnosci do depresji?

nie bede sugerowac pod ktorymi, moze wyjdzie "w praniu" ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: stefan Re: znak zodiaku a depresja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.07.01, 12:56
      zagrozone sa szczegolnie znaki bardzo wrazliwe,
      czyli np. rak, ryby wiem to z doswiadczenia
      • Gość: Emilia Re: znak zodiaku a depresja IP: *.mt.polsl.gliwice.pl 23.07.01, 10:32
        Dodaje do tego koziorozca. Ale to wszystko to sprawa wrazliwosci "w ogole", a
        nie znaku zodiaku.
      • Gość: pandora Re: znak zodiaku a depresja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.07.01, 02:29
        Gość portalu: stefan napisał(a):

> zagrozone sa szczegolnie znaki bardzo wrazliwe,
        > czyli np. rak, ryby wiem to z doswiadczenia
        i strzelec :( wbrew pozorom...... też z doświadczenia.....

• Gość: cio Re: znak zodiaku a depresja IP: *.ipt.aol.com 29.07.01, 22:43

znaki zodiaku, a depresje...to bezsens.ja jestem lwem i jestem chory, kolega
          tez jest lwem i jest zdrowy, teraz mozna to odniesc do tysiecy ludzi i
          wszystkich znakow zodiaku.ktos choruje na grype, bo urodzil sie w kwietniu?
          zreszta moze wez horoskop do reki..".to bedzie wspanialy tydzien, szczescie w
          milosci, i jedna duza niespodzianka, nowe znajomosci.."itd..jasne!!!
          dzieki wam gwiazdy.
          • Gość: stefan Re: znak zodiaku a depresja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.07.01, 12:19
            cio, trzeba popatrzec statystycznie, wiadomo ze u kazdego znaku sie zdarza,
            ale np. po przeanalizowaniu 10000 przypadkow, mozna cos zobaczyc.
            • Gość: cio Re: znak zodiaku a depresja IP: *.ipt.aol.com 30.07.01, 18:35

jasne, tylko ze w ten sposob mozna badac statystycznie, znaki zodiaku a dobre
              oceny w szkole, znaki zodiaku, a grypa, znaki zodiaku a katar, znaki zodiaku, a
              ulubiony smak lodow..prowadzmy statystyki!! a wszystko sie wyjasni.niedlugo
              wszystko bedzie zalezne od znakow zadiakow.a ze statystyka to roznie
              wyglada..wiesz...jak ty masz w portfelu 0 zl, a ja 1000 zl, to statystycznie
              mamy po 500 zl.pocieszylo to twoj stan posiadania?
              cio
              • Gość: stefan Re: znak zodiaku a depresja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.07.01, 19:57
                cio, masz racje, wiadomo, ze nie mozna brac takich rzeczy
                na serio, ale pospekulowac chyba mozna :)
                • Gość: cio Re: znak zodiaku a depresja IP: *.proxy.aol.com 01.08.01, 17:37
                  jasne stefan, zawsze mozna.trzymaj sie
                  • Gość: Msych Re: znak zodiaku a depresja IP: 192.168.5.* / *.uznam.net.pl 05.08.01, 13:45
                    Najbardziej podatne na depresje sa koziorozce urodzone w III dekadzie
    • Gość: wer Re: znak zodiaku a depresja IP: 213.25.93.* 10.08.01, 13:35
      wg. mnie znaki zodiaku to lipa.
      Jestem z 14 maja, moja siostra 13 maja 3 lata później. Niby byki. Pzy czym ona
      za mną to ogień i woda. Każdy to potwierdzi, rodzina, szkoła, znajomi.
      Ja jestem choleryko-melancholiczką a ona typowym sangwinikiem.

Znaki zodiaku nie maja nic do depresji. Skłonność do depresji zależy od budowy
      naszego układu nerwowego, która decyduje o naszym tzw. "temperamencie".
      Wykazały to badania Maslowa, potwierdzone przez naszego psychologa: Strelaua.
    • nika29 Re: znak zodiaku a depresja 03.02.02, 21:08
      Oczywiscie że mają! Przy czym chcę doprecyzować, że znaki zodiaku w potocznym
      rozumieniu to tylko znak w którym znajduje się słońce. Poza słońcem horoskop
      urodzeniowy zawiera kilkadziesiat elementów ( chociaz słońce jest jednym z
      głównych oczywiście).Odpowiadajac na tak postawione pytanie musimy wziąść pod
      uwagę dominujace energie w danym horoskopie. I tak - np. solarny Lew może
      być "mieszanką" Lwa+Raka+Koziorożca i skłonność do melancholii taka osoba
      będzie miała nieco większą niż przecietnie.
      Nie znam zadnych badań statystycznych w tym kierunku, ale "na chłopski rozum"
      bardziej podatne bedą znaki z trygonu ziemskiego i wodnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka