quetendre 16.03.06, 21:59 Dziś dostałam, mam brać jedną dziennie tj. 50 mg. Jak się po niej czuliście ?? Czy mieliście chęć do życia, zmniejszone lęki ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia_a_s Re: Asentra - ktoś brał ?? 16.03.06, 22:04 Po 7 dniach zazywania powinnas widziec juz pierwsze oznaki polepszenia, a po 2-3 tyg ujawnia sie efekt terapeutyczny. Mysle, ze Asentra to dobry lek, bo wielu ludzi poczulo sie po nim naprawde dobrze. Jesli chodzi o skutki uboczne, to chyba tez ma nieco mniejsze, niz inne leki z tej grupy. Z drugiej strony, nie ma co "reklamowac" zadnego leku, bo i tak kazdy reaguje odmiennie. Pozdrawiam, probuj i zdrowka! Odpowiedz Link Zgłoś
fermina84 Re: Asentra - ktoś brał ?? 16.03.06, 22:45 biorę od ponad miesiąca i jest nieźle. mam energię, dołki sporadyczne... jedyna wada jaką zauważyłam to mdłości przez pierwszy tydzień. Aha, no i ostatnio bóle głowy... :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: ??? 17.03.06, 08:27 ale dlaczego bierzecie Asentrę skoro to podróbka Zoloftu, od 1 marca droższa?? To tak jakby kupić podróbę Mercedesa drożej niż oryginał. W okolicznych aptekach ( Wawa) Zoloft jest po 28-32 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: ??? 17.03.06, 09:01 stimuloton to też asentra i w mojej aptece jest po 21 zł! Q... dlaczego ja już go nie biorę! taka okazja mi przeszła koło nosa:( Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: do lucyny 17.03.06, 09:17 hej, trochę tolerancji, po prostu jedni wolą leki oryginale, inni odtwórcze, zwłaszcza, że teraz oryginalny jest akurat tańszy:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_a_s Re: do lucyny 17.03.06, 12:33 to moze Cie zdziwie - mimo tego, ze np. asentra i stimulon to jedno i to samo, to wcale nie jest identycznie tolerowany przez organizm. w sklad leku wchodza jeszcze substancje pomocnisze, ktora maja niekiedy wplyw na tolerancje leku, stad tez jedni biora sobie asentre, a inni zoloft. Odpowiedz Link Zgłoś
imbir_cynamon Re: Asentra - ktoś brał ?? 17.03.06, 13:35 Dominika ty Repie jeden. Wiemy że pracujesz dla zoloftu. Odpowiedz Link Zgłoś