ollaboga77 Re: Hej moje słoneczka:))))))))) 21.04.06, 15:10 o szlag jak skasowałam konto ogrom to i wszytskie wiadomosci :(((((((((a byly takie cenne!! mam napisac do nich by mi je przysłali??? Odpowiedz Link Zgłoś
gusia0408 Re: Hej moje słoneczka:))))))))) 21.04.06, 19:45 Nowe zycie, nowy login??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Hej moje słoneczka:))))))))) 21.04.06, 19:49 nowe zycie zaczyna się co sekunde :) tzn moje rzecz jasna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
1lemon Re: Hej moje słoneczka:))))))))) 21.04.06, 19:49 Hej słoneczko załóż sobie lepiej konto na ilove albo coś takiego i napisz że potrzebujesz faceta z jajami strusia i z psem oraz dużym wężem. Tu są sami depresyjni !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Hej moje słoneczka:))))))))) 21.04.06, 20:02 Ja też jestem depresyjna :))))))))) Tak jak Mask np. czy Luba:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Hej moje słoneczka:))))))))) 21.04.06, 20:02 Ale zrozumiałam lemon żaluzje;) spoko.... Odpowiedz Link Zgłoś
1lemon Re: Hej moje słoneczka:))))))))) 21.04.06, 20:27 Aluzja jest upierdliwa ale prawdziwa tzn trochę każda kobieta ma w sobie coś z dziwki text Kasi Nosowskiej. Ale tak na poważnie miłość w życiu każdego człowieka jest bardzo ważna, ale wiesz w życiu jest tak że narpierw jest zauroczenie potem miłość ślub 2 lata szdczęścia i zwykła monotonia. Nie chce o tym pisać ale dla niektórych kobiet potem est dramat ... Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Hej moje słoneczka:))))))))) 21.04.06, 20:56 NO to mnie chyba nie znasz.... czy dramatem moze być urodzenie dziecka? no moze jak jej się przypałęta depresjykna..... ale ja na to czekam........... Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Hej moje słoneczka:))))))))) 21.04.06, 21:06 na dziecko oczywizdaaaaaaa..............:) Odpowiedz Link Zgłoś
1lemon Re: Hej moje słoneczka:))))))))) 21.04.06, 21:06 Wiem o co ci chodzi to nie jest dramat tylko spełnienie instynktu, każda kobieta o tym marzy. Ja jedynie pisze że życie nie jest usłane różami, niektóre kobiety wychodzą za mąż żeby mieć dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Hej moje słoneczka:))))))))) 21.04.06, 21:11 Lemoniadka słuchaj.... ja nie kieruje sie li i wyłącznie instynktem, czy rozumem a moze i któtkim rozumkiem, że lece na facetów z kaską. To kompletnie nie tak. Dla mnie liczy się podobny sposób postrzegania świata. To jest dużo głębsze. Ponieważ mam takie wymagania to jestem sama od 3lat!!!! byeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
1lemon Re: Hej moje słoneczka:))))))))) 21.04.06, 22:08 Hej nie zrozum mnie żle, ja wiem po prostu jak ten świat działa. Po pierwsze znam to z tzw naukowych interpretacji, a po drugie staram się ci pomóc tzn jak znajdziesz kogoś tzn jak pisz w 100 poście, że jak znajdziesz "wybrańca' to depresja minie co żeby było jasne wykluczam siebie chce ci uświadomić że życie mino wszystko oprócz macieżyństwa nie składa się z samych słodyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Hej moje słoneczka:))))))))) 21.04.06, 22:48 Nie napisałam nigzie napewno, ze jak znajde wybrańca to depresja minie!!! to raz wybranca juz kiedyś znalazlam i uważałam, ze jestsmy sobie przeznaczeni to dwa:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((( a trzy masz racje Lemonka w tym i li tylkow tym, że napewno tunie znajde nikogo dla siebie. To jest jasne!! Jeśli chcesz zrozumieć moj sposób myślenia obecny to poczytaj o medytacji Vipassana!! dużo rozjaśni!! Wykluczasz siebie ? :)))))))))))) Dziwne, bo powiem Ci, że jak ktoś tak powtarza to tym bardziej jest to godne zastanowienia;))))))))))) Żartuje nie zmolestuje Cię, nie w tym życiu ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1lemon Re: Hej moje słoneczka:))))))))) 21.04.06, 22:57 Och ogrom znałem kilku psycholorzków którym problemem był twój problem. Mam nadzieję że im się poszczęściło. No dobra jestem zboczonym depresyjnym i czatuje na depresyjne niewiasty. Ale tak poważnie brak niewiasty stanowi jakiś problem (niewielki), ale ostatnią rzeczą o której tu zaglądałem to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Hej moje słoneczka:))))))))) 21.04.06, 23:02 Rozumiesz, że TA osoba może sie zjawic w najmniej spodziewanym momencie!! To co powiem może nie bedzie zbyt ok. szczególnie na tym forum, ale nie chciałabym być z depresyjnym. Ale wiesz Lemonka zasiałeś we mnie....... Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Hej moje słoneczka:))))))))) 21.04.06, 23:05 I jeszcze jedno....... nie byłoby mnie na tym forum, ale jak domownicy sie nie zgdzili na sznaucerka to się zezłosciłam. Albo rodzina (i tak jest już za późno), albo sunka sznaucerka mini:))))))) I nie pieprz mi za przeproszeniem o jajach strusiach! Widziałes kiedyś na żywca strusia wogole? Odpowiedz Link Zgłoś
1lemon Re: Hej moje słoneczka:))))))))) 21.04.06, 23:06 Bądż sobie z kim zechcesz ten świat w którym istniejemy nigdy nie zastąpi normalnego to jest jedynie utopia w której żyjesz. Wiesz co mam depresyjne plemniki... a tak poważnie nie mam marzeń jak ty więc alleluja. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Hej moje słoneczka:))))))))) 21.04.06, 23:09 o jakiej utopii piszesz? dla mnie normlane jest to do czego jestem przyzwyczajona!! Czyżby Lemonka została urażona? Marzenia pewnie masz tylko za gruba mgłą!!! Tez nie mialam marzeń ani nawet nie czułam siebei i swojej duszy gdy sie rozeszłam z moim byłym. Chodzi o to, że ja się łątwo nie zakochuje. To musi być KTOŚ! Odpowiedz Link Zgłoś
1lemon Re: Hej moje słoneczka:))))))))) 21.04.06, 23:13 Utopia dla mnie ogólnie to jest net w ogólne nie wiem po co sprowokowałem tą rozmowę, czasem się zdarza że ludzie się poznają przez neta ale ja wolę naturalne środowisko. Dajmy się ludzią wypowiedzieć na inne tematy ;). Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Hej moje słoneczka:))))))))) 21.04.06, 23:13 to przejdz na priva !! Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 depresyjny plemnik 21.04.06, 23:10 jak wygląda depresyjny plemnik jak normalny plemnik tylko że, ma przy sobie xanax czy coś w tym guście, płaski ale dowcip Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: depresyjny plemnik 21.04.06, 23:10 hahaaaaaaaa o Luba to teraz sobie pojechalaś......... ja tak uwielbiam taki humor:)))))))))) zrywam wtedy boki;))) Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Olla, Olla to Ty? 21.04.06, 22:28 Lemon ma trochę racji, towarzystwa do lubienia a już z całą pewnością kochania trzeba szukać w innych miejscach, jakich to nie wiem, swoją drugą połowę można spotkać w przedziwnych okolicznościach, panów z FD zdecydowanie odradzam jako urodzona materialistka Odpowiedz Link Zgłoś
1lemon Re: Olla, Olla to Ty? 21.04.06, 22:36 Ech ja tu nie szukam żony żeby było jasne, nie wiem nie mam doświadczenia może jakiś bogacz miał depresje, ale chodzi TU PRZEDE WSZYSTKIM ŻEBY POZBYĆ SIĘ DEPRESJI. Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 depresja 21.04.06, 22:41 a jak byś znalazł to co by się stało? Wszycy miewają depresje(to znaczy ok 10 a nawet może 20% ludzi, co czwarta?, nie każdy to leczy) a jeśli już mamy wyróżnić jakąś grupę to babki mają częściej, tylko często ujawnia się to po ślubie, czyżby zgubny wpływ małżeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
1lemon Re: depresja 21.04.06, 22:48 Wiesz co ja jestem na tym forum od miesiąca i staram się po prostu zrozumieć i skonfrontować ten problem z własnymi odczuciami. Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 bywanie na forum 21.04.06, 23:01 od miesiąca i czy już zagustowałeś w tym klubie towarzyskim? O lekarzach mam podobne zdanie do Twojego, o ale to inny wątek Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Olla, Olla to Ty? 21.04.06, 22:49 A co ja wam truje. Mask Wam truje tyż!!! Ale jak pisałam nie będe zbawiac świata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
migotkaxxx Re: Olla, Olla to Ty? 22.04.06, 00:47 A nie myslałes nigdy o tym ze miłosc moze byc lekarstwem na depresje. Chodzi mi o prawdziwa miłosc ( niekoniecznie o zone), rzadko sie zdaza ale warto w nia wierzyc. Gorzej jesli jest do tego nieszczesliwa :( Czego ani tobie ani nikomu innemu nie zycze. Moze niebyłoby mnie dzis tutaj gdyby nie pewnien chłopak. To nie jego wina ale mam juz dosc tej meczarni. Nawet nie chce mi sie o tym pisac : ( Odpowiedz Link Zgłoś