aga10024 19.05.06, 19:47 a może ktoś ma ochotę wybrać się na koncert w ramach juwenaliów 20 maja, na stadion Syrenki, grają min. Kult, Hey i na koniec Fun Lovin Kryminals wszystko zaczyna sie po osiemnastej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcinkom Re: może na koncert... 19.05.06, 19:56 zasadniczo bym sie przeszedl, ale rodzinka mnie jutro ciągnie. zapewne nie na caly dzien, ale nie wiem o ktorej bede wolny. postaram sie zajrzec na juwenalia, ale chyba nie ma sensu umawianie sie ze mną na konkretna godzinke. dla ciekawych - dokladny program jest tu www.juwenalia.waw.pl/2006.php?do=main , koncerty wspomnianie przez Agnieszke sa opisane prawie na samym dole. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinkom Re: może na koncert... 19.05.06, 21:33 ano szkoda, a o ktorej Ty sie wybierasz ? moze zadzwonie jak znajde chwile i sie tam zjawie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga10024 Re: może na koncert... 19.05.06, 22:23 cześć, ano nie wiem czy się wybiorę bo jeśli do południa jutro z tym koncertem nie wypali to sobie daruję, a sama nie mam ochoty iść, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marcinkom Re: może na koncert... 20.05.06, 00:36 ok, zadzwonie przed poludniem, jesli cos sie wyklaruje Odpowiedz Link Zgłoś