jokker5 Re: L-tyrozyna 17.08.06, 20:04 Torba na głowę,l-tyrozyna.Kombinuj,kombinuj,jeszcze trochę i trafisz do Swojego raju.hehe Ps.Przed numerem z torbą byś się dobrze ubezpieczył,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: L-tyrozyna 17.08.06, 20:06 wyzsza szkola kabaretu . pietrzak tez jak wyjdzie na scene to sie smieje z wlasnych dowcipow. Odpowiedz Link Zgłoś
jokker5 Re: L-tyrozyna 17.08.06, 20:23 euforyk napisał: > wyzsza szkola kabaretu . pietrzak tez jak wyjdzie na scene to sie smieje z > wlasnych dowcipow. Ty na razie próbujesz wstąpić do "wyższej szkoły wyzdrowienia". I jak zwykle na próbach się zapewne skończy,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jokker5 Re: L-tyrozyna 17.08.06, 20:52 Ale za to w swojej słynnej, ojczyżnianej piosence jest bardzo poważny. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Tauryna 17.08.06, 20:15 dużo lepsza jest tauryna... l-tyrozyna i l-tryptofan,,, dostaczasz je w pokarmie moj miły! Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Tauryna 17.08.06, 20:19 dostarczam albo i nie dostarczam, możliwe ze jem za mało białka. w kapsułkach ona jest skondensowana i podobno pobudza i dziala antydepresyjnie. witaminy przeciez tez sie je w ilosciach wiekszych jak niedobory wystepuja. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 zobacz tutaj Eufor... 17.08.06, 20:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=42624750&a=47019098 poza tym.... nie znam Twojego organizmu ale możliwe, że dobrze dziłas na tłuszczu zwierzecym... wtedy dieta kwasniewasskeigo lub Atkins ale ja w to nie wierze.... ostro zanieczyszcza organizm takie żarcie! Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: zobacz tutaj Eufor... 17.08.06, 22:39 . wtedy dieta kwasniewasskeigo lub Atkins ale ja w to nie > wierze.... ostro zanieczyszcza organizm takie żarcie! kiedyś probowałem, przez jakiś czas, jedyny plus braku węglowodanów, że wogole nie mialem wachań nastroju, ale za nastrój troche słaby. ale ja to robilem calkowicie amatorsko, po prostu zarlem tlusto. za to jak bylem na kopenhaskiej to az mnie nosilo, spac nie moglem, euforycznie bylo, tylko zarcia malo, a mnie niespecjalnie stać, zeby ciagle jesc miesko z warzywami przez caly dzień, codziennie musialbym chyba dwa kurczaki kupować i pare kilo warzyw :-) diete to i moze bym jakas sobie dopasowal, problem tylko zeby ja utrzymać, a ja mam slaba pamięć i zapominam zeby ja kontynuować :D Odpowiedz Link Zgłoś