morela12 29.08.06, 15:20 Czy Zalasta jest lekiem uzalezniającym? już dwa razy próbowałam ją odstawić i po tygodniu poczułam się bardzo źle, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.niech.to Re: Zalasta 29.08.06, 15:31 Jest. Zapominałam. Na koniec pomyliłam flaszki. Okropność. Depresso wpierw kozaczy, zaś płacze. Odpowiedz Link Zgłoś
oskar53 Re: Zalasta 29.08.06, 16:18 No i po co opowiadasz pierdoły jak się nie znasz? Zalasta NIE JEST uzależniająca, bo to zwykły acz silny neuroleptyk, a nie żaden lek z grupy benzo. Odpowiedz Link Zgłoś
10ii Re: Zalasta 29.08.06, 16:44 poniewaz jestem przy klawiatoorze wiec : niektoore moje ulubione leki tak zwane "uzupelniacze" niesamowicie uzalezniaja ale trzeba zmienic punkt widzenia -na chama kaza mi to lykac i ciesza sie bo moga w tym czasie kupic samochood ,oglaadac tv -bo wtedy nie pracuje na kompie, zwolnione z obowiazkoow itd. Neuroleptyki uzalezniaja bardziej niz benzo - tylko trzeba zmienic obserwatora, -wzglednosc polega na tym ze ile razy chcialem lykac to cholerstwo , to po 2 dniach rezygnowalem...... Odpowiedz Link Zgłoś
10ii Re: wzglednosc uzupelniajaca 29.08.06, 17:02 prawa autorskie powyzszego posta sa zasttrzezone i wykorzystywanie ich przez osoby zdrowe beedzie karane zocznie karaa Bunnera Odpowiedz Link Zgłoś
morela12 Re: wzglednosc uzupelniajaca 29.08.06, 17:07 to już nic nie rozumiem uzależniają czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
10ii Re: wzglednosc uzupelniajaca 29.08.06, 17:21 -wytlumacze Ci przypowieszcia o aktorach Komunisci zamienili Kapitana Klossa z Brunnerem, bo im cos nie pasowalo....... Takez zmulony i nacpany clpixolem pacjent jest latwym do okradzenia wykorzystania i zlikwidowania obiektem -- lekarstwa sluza do leczenia a nie do otrucia meeza ktoory chce ogladac inny serial w TV Odpowiedz Link Zgłoś
10ii Re: wzglednosc uzupelniajaca 29.08.06, 17:54 Hodzmy Wszyscy Do Pobliskiegokina Odpowiedz Link Zgłoś
morela12 Re: wzglednosc uzupelniajaca 03.09.06, 11:57 Czy ktoś zazywał Zalastę na natrętne myśli i czy pomogła, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
oio_iojo1 Re: natretne mysli pochodza z podswiadomosci 03.09.06, 12:20 na przykład matki miewają agresywne myśli wobe dzieci, przeważnie niemowlaków ,boja się dzieci z tego powodu, a to nic strasznego,jak uswiadomisz sobie przyczynę -w takiej sytuacji dziecko hamuje jej karierę ,albo jest powodem jakiś komplikacji z których ona sobie nie zdaje sprawy, i psychika w ten sposób manifestuje problem, zamiast brać leki ,albo oprócz leków ,radze poważnie zastanowić się nad prawdziwym zródłem tych natrętnych myśli Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: Zalasta 03.09.06, 19:59 Wiele razy czytałem i słyszałem opinie że wszystkie leki oddziaływójące na układ nerwowy uzależniają choć tylko nieliczne jak benzo czy morfina fizycznie z drugiej strony ci sami lekaże mówią o uzależnieniu od komputera opalanie itp. tych rzeczy sie jednak nie unika i nie dawkuje w żaden sposób to zależy od człowieka i tyle. W ogóle życie uzależnia i jest niezdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
oio_iojo1 Re: mysli natretne 04.09.06, 15:03 moze lepiej napiszcie jakie jeszcze sa przyczyn msli natretnch -ktos zazdrosci matce bo dziecko jest ladne podpuszcza zeby dla lanie Odpowiedz Link Zgłoś
bluelagoon Re: Zalasta 05.10.06, 20:28 Zazywam Zyprexe, a to ta sama substancja i nie slyszalam o uzaleznieniu, wiem, ze nalezy odstawiac z lekarzem bezwzglednie Odpowiedz Link Zgłoś