comsui 04.02.07, 20:00 Obecnie jest źle, jest bez sensu. Coś tam czytam, coś tam próbuję oglądać. Polećcie coś, co mogłoby wyciągnąć z głębokiej dziury. Poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaron.szmelcman Re: Jak dotrwać do brzasku 04.02.07, 20:34 "Inwazja łowców ciał" Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Jak dotrwać do brzasku 04.02.07, 20:35 romantyczna randka ze sniadaniem?:P Odpowiedz Link Zgłoś
comsui Re: Jak dotrwać do brzasku 05.02.07, 00:58 Oj, chciałbym bardzo. I 70-1, i śniadanie, i w ogóle. Obecnie nierealne. Miłości nie ma z łapanki. A sam seks? E tam. Odpowiedz Link Zgłoś
gerry10 Re: Jak dotrwać do brzasku 04.02.07, 23:00 zmecz sie fizycznie naprawde pomaga a jak nawet na to nie masz sily zjedz jakies lekarstwo na sen a swoja droga dotrwac do brzasku nie jest tak trudno ,duzo trudniej jest wstac i wejsc w dzien ,czasem az boli jak pomysle ze za chwile mam wstac i zobaczyc te wszystkie twarze a potem lorafen chwila lekkiej euforii a potem znowu przygnebienie Odpowiedz Link Zgłoś
comsui Re: Jak dotrwać do brzasku 05.02.07, 00:46 Zmęczyłem się. Potem całkiem przypadkowo znalazłem bardzo fajny serwis w sieci, wciągnął za uszy na parę godzin - już nie pamiętam, kiedy mnie coś tak zafascynowało. Na deser znalazłem warcaby, rzecz jasna przegrałem :) I jakoś lepiej. Nie man żadnego lekarstw na sen...Powinienem? Zapytam lekarza. Brzask - myślałem sobie metaforycznie. Kiedy skończy się czarno i czarno. Może właśnie teraz? Czego i Tobie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
o_ren_ishii Re: Jak dotrwać do brzasku 05.02.07, 00:16 ja nie spie juz kolejny tydzien... max 2h na dobe, jestem wykonczona,a rano o 7 do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
atom1001 Re: Jak dotrwać do brzasku 05.02.07, 01:09 > ja nie spie juz kolejny tydzien... max 2h na dobe, jestem wykonczona,a rano o 7 > do pracy... Bardzo Ci wspolczuje. Ja mam podobnie, ale z ta wielka roznica, ze nie musze wstawac do pracy. Probowalas wyjsc na spacer przed snem. Mnie 1,5 godziny na swiezym powietrzu pomaga (teraz nie moge, bo jestem chora). Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Jak dotrwać do brzasku 05.02.07, 10:15 1,5 godziny łażenia? to nie jest z Tobą tak źle jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
atom1001 Re: Jak dotrwać do brzasku 05.02.07, 14:13 cztalam, ze osoby, ktore cierpia na bezsennosc powinny codziennie co najmiej 1,5 godziny ruszac sie na swiezym powietrzu (najlepszy bylby bieg, ale tego nie polecam osobom, ktore maja problemy ze stawami). Wprowadzilam spacer codziennych zajec i czuje, ze pomaga. Nadal spie malo(ok. 5h) i dlugo zasypiam (okolo 3h), ale jest o niebo lepiej niz bylo. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś