galaaa1 16.06.07, 17:35 hej. moze ktoras z Was ma ochote sie spotkac i poplotkowac? :) po mojej chorobie pozostal tylko cien w przeszlosci :))) wiem, jak Wam ciezko... pozdrawiam i zycze wytrwalosci! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zagubionawzyciawedrowce Re: wroclaw 16.06.07, 19:37 Hej! Ja jestem z wrocławia:) Chętnie bym się spotkała z osobą, która ma to już za soba więc czekam jak cos na propozycję... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless2 Re: wroclaw 28.06.07, 13:00 tez chetnie sie dolacze :) To jak, kiedy i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
zagubionawzyciawedrowce Re: wroclaw 30.06.07, 20:57 Hmm no wlasnie mozna by pomyslec w koncu o spotkaniu tylko osoba aranżująca to wszystko jakos sie nie odzywa.... moze stracila kontakt z netem czy jak... to jak moze Wy cos wymyslicie co i jak? A tak poza tym to z ciekawosci ile macie lat? Bo ja 19. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless2 Re: wroclaw 02.07.07, 12:47 O, fajnie, ze napisalas :) Moze my cos zorganizujemy:) Ja mam 23. Pozdrawiam !! Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 07.07.07, 09:14 czesc dziewczyny! faktycznie, wyjezdzalam i mialam utrudniony dostep do netu... przepraszam... z mojej strony to aktualne. dajcie znac, jaki termin i miejsce na nasze spotkanie by Wam odpowiadalo :) pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
zagubionawzyciawedrowce Re: wroclaw 07.07.07, 22:17 Nie no nic sie nie stało:) Jeśli chodzi o mnie to w sumie jest mi obojętne kiedy byleby przed 7 sierpnia bo wyjezdzam a tak jestem gotowa na każdą propozycję. A jak reszta? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 09.07.07, 09:04 no to jak? zorganizujemy jakies spotkanko? dziewczyny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zagubionawzyciawedrowce Re: wroclaw 09.07.07, 14:30 No tak ja cały czas czekam na miejsce godz i date spotkania:) Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless2 Re: wroclaw 09.07.07, 15:06 To ja proponuje jutro, czyli 10.07.07 (wtorek) o 19.00 na rynku pod Fredra. A potem cos razem wybierzemy, czy spacer, czy kawa, czy nalaweczce posiedzimy. Co Wy na to??? A chyba ze macie wolne, to mozemy sie spotkac w ciagu dnia. Mi kazda pora i kazdy dzien odpowiada, bo mam wakacje. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 09.07.07, 16:27 ja jutro i pojutrze nie moge niestety :( ... moze we czwartek?? co Wy na czwartek o tej samej porze, czyli 19:00, pod fredra, jak pisalas hopeless2? Odpowiedz Link Zgłoś
zagubionawzyciawedrowce Re: wroclaw 09.07.07, 22:51 No mi pasuje i jutro i w czw takze ze mna nie ma problemu, bo ja tez mam wakacje, ale jesli galaaa1 nie może to my jakoże mamy wolne dostosujemy się do niej i co czw?? Pozdrawiam i do zobaczenia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 10.07.07, 08:56 no to super :) wiec, jesli Wam obu pasuje czwartek, to jestesmy umowione. moze jeszcze ktos sie przylaczy? ;) fajnie by bylo :) wymyslcie, gdzie sobie pojdziemy na ploty ;) ja proponuje jakos dobrutka herbatke lub kawke :) aha. jakby co, jestem niewysoka, mam wlosy lekko za ramiona, ciemny blond. bo jak sie rozpoznamy? ;) napiszcie cos o sobie. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 11.07.07, 10:28 no i co z jutrem?...... ja nie bede bardzo 'naciskac' dluzej. wszystko w Waszych lapkach :) ja jestem zdrowa - chcialam dla Was to zrobic, podzielic sie swoimi doswiadczeniami, moze jakos pomoc.... pozdrawiam cieplo! Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless2 Re: wroclaw 11.07.07, 10:34 Jutro jak najbardziej. To spotkamy sie o 19.00. Ja mam jakies 168 cm, wlosy za ramiona (zazwyczaj rozpuszczone) i tez blond. Bede miala czarna sztruksowa kurtke, bo chyba pogoda sie do jutra nie poprawi :) Pozdrawiam i do jutra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sasa25 Re: wroclaw 11.07.07, 21:41 Hej, szkoda, ze jutro ja nie moge:((( Ale w weekend zawsze mi pasuje... Też z tego wyszłam i chętnie pogadam na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
ktostakijakwy Re: wroclaw 11.07.07, 15:00 mieszkam na drugim końcu Polski....nie wymiotuję od końca pażdziernika, spasłam sie jak prosie..i nie wiem co dalej. Wiem, że do tego nie wróce, ale tak bardzo chce schudnąć...nienawidze swojego ciała. Te myśli o jedzeniu...czy to kiedyś minie? Nie chodziłam na żadną terapie, pomógł mi chłopak...kochany.. Wymiotowałam przez trzy lata...i wypadła mi połowa włosów. Jest nadzieja że odrosną? Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 12.07.07, 09:01 dzis juz spotkajmy sie, jak bylo umowione :) kto zechce, niech dolaczy do nas! jak wyjdzie wszystko fajnie, na pewno zrobimy powtorke - wtedy pomyslimy o weekendzie, zeby kazdej pasowalo :] Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless2 Re: wroclaw 12.07.07, 09:10 Tak, spotkajmy sie dzisiaj :) Do zobaczenia wieczorkiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 12.07.07, 22:13 no, wieeelkie dzieki za przemile spotkanie! :) moze kiedys uda sie powtorke zrobic?.... pozdrawiam! :D Odpowiedz Link Zgłoś
babyme Re: wroclaw 12.07.07, 22:38 dziewczyny, napiszcie jak bylo. Szczerze powiem, ze was podziwiam ze sie spotkalyscie, bo nasz problem jest dosc wstydliwym problemem.....Ja nie odwazylabym sie przyznac (nie krytykujcie mnie, prosze, taki mam charakter). Ale jezeli nie macie nic przeciwko temu, to napiszcie jak bylo poznac sie nawzajem... Odpowiedz Link Zgłoś
zagubionawzyciawedrowce Re: wroclaw 13.07.07, 12:26 Kurcze... szkoda, że mnie nie było, ale niestety nie mogłam, bo ja jestem w stadium tej choroby i strasznie źle się czułam, nie wiedziałam co się ze mną dzieje i nie miałam siły szkoda:/ Ale skoro mówicie, że szykujecie powtórke to się chętnie załapię na następne spotkanko. Pozdrawiam Was ;) Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 13.07.07, 14:27 wg mnie bylo bardzo przyjemnie :) bardzo mila, szczera rozmowa. i chyba pojawilo sie nawet male zaskoczenie, ze mozna zaufac czlowiekowi, nawet go nie znajac bardzo dobrze... :D no, ale niech sie wypowie tez hopeless2, bo ja az tak nie stresowalam sie tym spotkaniem ;) ja jestem jak najbardziej za, zeby powtorzyc takie spotkanie. no i fajnie by bylo, jabyscie przyszly, przelamaly sie. teraz Wy cos zaproponujcie :) trzymam za kazda z Was bardzo mocno zacisniete kciuki! pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless2 Re: wroclaw 13.07.07, 15:56 Witam :) Ja tez dziekuje za spotkanie. Bylo na prawde super. Mimo ze sie troszke obawialam, teraz ciesze sie, ze poszlam i ze Cie poznalam :) I mam dzisiaj taki dobry humor, jakiego juz dawno nie mialam :)))) I dlatego strasznie ale to strasznie dziekuje!!! Spotkanie bardzo chetnie powtorze i zachecam wszystkich, bo nie ma sie czego bac. To moze tylko pomoc. Ja tez jestem dalej chora i tez myslalm, ze bedzie ciezko, ale sie pomylilam. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 13.07.07, 18:36 :))) nawet nie wiesz, jak bardzo sie ciesze!! :) jak najwiecej tak udanych dni, jak ten Twoj dzisiejszy zycze! :) w takim razie koniecznie trzeba sie spotkac ponownie - najlepiej w wiekszym gronku! ;) jak bedziecie gotowe, dajcie znac zycze sloneczka, usmiechu, wiary w siebie na ten weekend! trzymjacie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless2 Re: wroclaw 19.07.07, 13:55 Witam :) To co ze spotkaniem? Namyslil sie ktos? Galaaa1- napisalam Ci maila :) Pozdrawiam wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 19.07.07, 16:11 czesc :) no wlasnie, co ze spotkankiem?? hopeless2, niestety, nie mam maila w skrzynce... moze na zly adres wyslalas? sprawdz! usciski :) Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless2 Re: wroclaw 20.07.07, 16:51 jeszcze raz wyslalam, moze tym razem bedzie ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 20.07.07, 19:26 :( nie ma... dziwne :/ moze zle piszesz moj adres@?? tak czy siak... usciski! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witch_84 Re: wroclaw 21.07.07, 14:43 a nie balyscie sie ze sie znacie? ze chodzilysmie razem do podstawowki mieszkacie na tym samym osiedlu czy takietam? bo ja znajac siebie bym nie miala odwagi sie tak z kims z tego forum umowic :( Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 21.07.07, 15:07 hm, no ja osobiscie absolutnie sie nie obawialam. moze dlatego, ze chorobe mam za soba i mi latwiej dzis o przeszlosci mowic... ale, jak sobie przypominam, to w czasie zdrowienia mialam niemal takie samo podejscie jak dzis - bylam raczej otwarta i przynajmniej probowalam byc ufna. wiedzialam, ze taki kontakt - zwlaszcza z osobami juz zdrowymi - tylko moze mi pomoc. poza tym. sadzisz, ze mozesz mnie znac? mam 27 lat i tak naprawde nie pochodze z wroclawia. a jesli mieszkamy na tym samym osiedlu? tym latwiej o spotkanie :) przemysl sprawe - bo kwestia spotkania ponownego mysle, ze otwarta jest nadal :) pozdrowienia dla Wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless2 Re: wroclaw 22.07.07, 11:46 Jasne ze sie balam, ze to okaze sie ktos, kogo znam itp... Ale do czasu spotkania z nikim twarza w twarz o swojej chorobie nie rozmawialam i bylo mi strasnie ciezko. W dodatku szlam na to spotkanie z nadzieja, ze jak porozmawiam z ososba, ktora sobie z tym wszystkim poradzila, to doda mi to niesamowitej energii i wiary, ze w koncu kiedys musi mi sie udac :) I tak tez wlasnie jest. Wiec moze jednak sie spotkamy??? Moze we wtorek? Pozdrowienia i buziaki dla Wszystkich :))) P.S. Galaaa1_ kurcze, komputery nigdy nie byly moja mocna strona, ale sprobuje jeszcze raz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless2 Re: wroclaw 22.07.07, 11:50 Galaaa1: No tak, juz wiem dlaczego nie dochodzil mail do Ciebie :) Faktycznie zle adres wpisywalam. Ehhh.... zakrecona ostatnio jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 23.07.07, 08:36 czesc :) no to jak? spotykamy sie?? tylko... wtorek mi nie pasuje niestety... ale sroda (i czwartek, i piatek) jak najbardziej :) proponuje godzine 18 lub 19, tam gdzie poprzednio, czyli pod fredra. moze byc sroda? zagubionawz..., sasa25 - moze dolaczycie do nas?? byloby naprawde swietnie! przemyslcie sprawe! babyme - Ty rowniez! zastanow sie, czy naprawde masz co stracic przez takie spotkanie - czy oby na pewno wiecej niz zabiera Ci choroba. wg mnie z takich spotkan wynikaja same dobra - po pierwsze poczujesz, moze pierwszy raz od bardzo dawna, ze jestes rozumiana, masz wsparcie... a moze... bedzie to zalazek zmian, jakie poczujesz, ze chcesz wprowadzic w swoje zycie? :) a jak inne osoby z Wroclawia? wiem, ze jest nas wiecej! hopeless2, gdzie ten mailik?? ;) bardzo ciekawa jestem, jak tam Twoje sprawy zawodowe sie potoczyly. jak sobie radzisz. moze uda Ci sie do srody (lub czwartku, piatku - jak zdecydujecie, tak bedzie ;)) cos jeszcze do mnie napisac na priv jednak? ;) goraco pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless2 Re: wroclaw 23.07.07, 14:03 Witam :) Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem :) Ale ja z kolei w srode nie moge, czy moze byc czwartek o 18 pod Fredra? Galaaa1- nie mam pojecia co z tym mailem, bo wszystkie normalnie wysylam, no ale coz... w takim razie wszystko Ci opowiem, jak sie spotkamy :) A co do spraw zawodowych- jest ok:))) Co do innych- tez :)) Dziewczyny, przyjdzcie, prosze, bo na prawde warto jest sie spotkac i mozna spedzic milo czas. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 23.07.07, 15:20 :) dla mnie czwartek jest ok :) 18 pod fredra :) dostalam wreszcie maila od Ciebie ;) zerknij do skrzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
sasa25 Re: wroclaw 24.07.07, 16:49 Witajcie, bardzo chętnie bym się z wami spotkała:) Ale mi pasuje tylko weekend. (mam małą dzidzie:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 24.07.07, 21:37 hmmm... to moze przelozymy spotkanko na wieczor piatkowy, albo na sobote?? hopeless, co Ty na to? sasa25, jaki dzien i godzina najbardziej Ci odpowiadaja? bedzie nas wiecej ;) no nie wiem... ja, jakby co, dostosuje sie - moze byc i weekend :) no i jak, kobitki? dogadamy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sasa25 Re: wroclaw 25.07.07, 23:15 Hej, proponuje piątek lub sobote ok. 17-18h. Tak mi pasuje, ale postaram się również dostosować co do godziny... Pozdrawiam was:))) Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 26.07.07, 09:51 sasa25, swietnie! :) oby tylko hopeless jakos podpasowala ta zmiana daty spotkania... hopeless???? mnie jest obojetne, ale chyba lepiej piatek. piatek, godzina 17oo, gdzies na rynku, np - jak ostatnio - pod fredra. potem gdzies sie 'zapuscimy' ;) co Wy na to?? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless2 Re: wroclaw 26.07.07, 10:38 Ja bardzo chetnie, ale nie w ten weekend. To moze spotkajcie sie, a ja do Was dolacze nastepnym razem, moze w przyszlym tygodniu. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 26.07.07, 10:50 hopeless2, w piatek tez nie dasz rady? no, szkoda... mnie osobiscie, bardziej odpowiada jutrzejszy dzien niz dzis, jak wczesniej sie wstepnie umawialysmy. no to faktycznie moze zrobmy tak, ze jutro sie spotkamy z sasa25 (i moze jeszcze ktos dolaczy - zapraszam!), a w przyszlym tygodniu sprobujemy zorganizowac sie wszystkie? sasa25, jestes zdecydowana na jutro? hopeless2, bedziesz miala czas w przyszlym tyg, tez pewnie (ze wzgledu na sasa25) w okolicach weekendu? dajcie znac, dziewczyny pozdrowienia! ps. sasa25, jak Cie rozpoznam wsrod tych tlumow na rynku? ;) podaj jakis znak rozpoznawczy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sasa25 Re: wroclaw 26.07.07, 11:01 Hej, Galaa z jakich okolic Wrocławia pochodzisz? Może pasowałoby Ci w Parku Poludniowym? Fajna knajpka i można posiedzieć wśród zieleni:) Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 26.07.07, 11:18 nooo, kawalek mam.... blizej mi do rynku zdecydowanie. nie dasz rady w rynku? albo przynajmniej w okolicach rynku? jesli preferujesz bardziej zielone miejsca, mozemy sie spotkac na wyspie slodowej, albo na ostrowie... no nie wiem :) jednak mysle, ze bardziej w centrum gdzies... Odpowiedz Link Zgłoś
sasa25 Re: wroclaw 26.07.07, 12:02 Hej, to jesteśmy umowione jutro o 17 pod Fredra. Będę miała czerwona torebke. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
sasa25 Re: wroclaw 26.07.07, 15:26 Hej, Gala niestety ten weekend odpada... Wypadło mi coś bardzo waznego, najmocniej przepraszam:( Ale licze na spotkanie w następnym tygodniu(może w wiekszym gronie?) pozdrawiam sasa Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 26.07.07, 15:41 ok, nie ma sprawy :) w takim razie... spotkamy sie juz we trzy (przynajmniej!) w przyszlym tyg. napiszcie po niedzieli, jaki dzien i godzina Wam odpowiada. pozdrowienia dla Was, milego weekendu!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kurzofretka Re: wroclaw 28.07.07, 03:49 Oj, ja też Wrocław. Dobrze, że zajrzałam na forum... Dajcie znać, co do terminu; koniecznie! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 02.08.07, 08:55 no to, kobitki... jak ze spotkankiem?? :) reaktywacja? Odpowiedz Link Zgłoś
sasa25 Re: wroclaw 02.08.07, 21:11 Hej, proponuje sobote! mam w miare wolną;) Więc do dzieła Laski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 03.08.07, 09:17 jasne, sobota jak najbardziej! :) a jak reszta? hopeless2? kurzofretka? Odpowiedz Link Zgłoś
sasa25 Re: wroclaw 04.08.07, 11:42 Hej, laski co z wami??? Moze jednak sie spotkamy. Galaa i ja problem "mamy z głowy" niech ktoraś z was do nas dołączy:) Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 04.08.07, 12:31 no wlasnie?!? :) ja czekam, a tu... nic! nie chcecie sie spotkac??? sasa25, jak stoisz z czasem? jesli chcesz, to sie same spotkamy, jak 'nikt nas nie lubi' ;P chyba, ze wolisz poczekac na wieksza ekipe :) mnie jedna i druga opcja odpowiada :) pozdrawiam i licze, ze cos sie wyklaruje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 19.08.07, 14:58 no coz..... widze, ze jednak nic z tego nie bedzie. szkoda... w takim razie zycze Wam powodzenia, Kochane. trzymam za Was wszystkie, ktore tego potrzebuja, kciuki! gdybyscie sie namyslily jednak.... dajcie znac :) pozdrawiam Wroclaw! Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 11.10.07, 17:51 witam :) jak tam leci, Dziewczyny? co slychac? moze ktoras z Was ma ochote sie spotkac? :) czasem tu zagladam na forum, podczytuje... i trzymam za Was Wszystkie kciuki caly czas. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless2 Re: wroclaw 24.10.07, 14:06 Galaaa1, na poczatku przepraszam ze tak zupelnie urwalam kontakt. W sumie to nawet nie mam wytlumaczenia... Bardzo sie ciesze, ze jeszcze tu zagladasz i ze w takim razie to przeczytasz :) Chcialabym sie z Toba spotkac. Jednak najpierw napisze Ci maila, co u mnie (a nie jest kolorowo), zebys sama zdecydowala, czy mialabys ochote ze mna wogole pogadac. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 25.10.07, 17:44 Hopeless2, witaj Kochana! ano zagladam tu czasem... i podczytuje 'walczace' kobietki.... nie przepraszaj za nic! ciesze sie, ze sie odzywasz :) a co do spotkania - bardzo chetnie! czekam na mejla w takim razie. trzymaj sie cieplo! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 26.10.07, 22:11 hej :) no niestety, nic jeszcze nie dotarlo... czekam. pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless2 Re: wroclaw 28.10.07, 10:18 Jejku, znowu cos jest nie tak z tym moim mailem. Przepraszam Cie, ale nie wiem o co chodzi. Kiepski ze mnie informatyk... Ale napisze jeszcze raz :) Najwyzej z innego adresu. Milej niedzieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
galaaa1 Re: wroclaw 04.11.07, 08:51 Zagubionawzyciawedrowce, Sasa..... bywacie tu jeszcze? co u Was? :) Odpowiedz Link Zgłoś