morion79 09.02.07, 20:12 Jakies "czubki" podobne do mnie krecące się po Zielonej Górze odwiedzają to miejsce? Dajcie proszę znać na mojego maila. Zawsze to raźniej mi będzie. morion79@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spermojadek Re: ZG 09.02.07, 20:18 większego czubka debila od Ciebie to nie ma na tym forum. nara ćmoku. Odpowiedz Link Zgłoś
morion79 Re: ZG 09.02.07, 20:36 NO widze jakies zainteresowanie. Widac smak spermy robi większy syf w głowie niz sama fobia. Nie jest tak źle jak się okazuje, z niektórymi bywa gorzej. Wybacz spermojadku, zapomniałem smacznego Ci zyczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
pendzibimber Re: ZG 09.02.07, 20:43 ty robaku nie podskakuj. to że jesteś głupi to wszyscy już teraz widzą, skoro nie dotarło do ciebie frajerze, że poprzedni nick to prowokacja, na którą daleś się naciągnąć mendo... sam idź żryj swoje odchody, może ci się polepszy. nara Odpowiedz Link Zgłoś
j215 Re: ZG 10.02.07, 12:36 Witam Cię Morion,ja jestem z ZG.To forum umiera,więcej ciekawego i wesołego dzieje się na depresji.Jak chcesz to możemy pogadać na priva.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś