030501n 05.03.07, 22:53 jestem w trakcie odstawiania leku o nazwie efectin.planuje zajsc w ciaze i nie wiem jak dlugo musze odczekac po odstawieniu leku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isabelchen Re: efectin a ciaza 05.03.07, 22:54 może się najpierw pochwal, jak się czujesz po odstawce? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
030501n Re: efectin a ciaza 05.03.07, 23:12 bralam 1,5 roku i juz dosc. czas spojrzec na swiat otwartymi oczami. chce miec drugie dziecko i to motywuje mnie do odstawienia.odstawiam stopniowo zwiekszajac odstepy miedzy dawkami,jestem na etapie 1tab.co 5dni i czuje sie swietnie.dokuczaly mi juz bardzo efekty uboczne(zaparcia,brak ochoty na seks) poczatek odstawiania byl trudny. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulek29 Re: efectin a ciaza 06.03.07, 13:09 Effectin podobno uwalnia się z organizmu w ciągu kilku dni od odstawienia, tak mi powiedział lekarz. Również go biorę, tez bardzo chciałabym zajść w ciążę i nie mogę się doczekać kiedy będę mogła odstawic. Biorę 5 miesięcy, jest lepiej, tylko nie wiem jak długo jeszcze bedę się leczyć i czy deprecha znowu nie wróci np. jak bede w ciąży lub po porodzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
030501n Re: efectin a ciaza 06.03.07, 20:25 dzieki za informacje.z tym odstawianiem nie ma sie co spieszyc. ja probowalam odstawic efectin rok temu po pol roku brania i wszystkie objawy depresii wrocily.wtedy to moj lekarz zarzadzil zebym brala jeszcze rok bez prob odstawiania.najpierw wylecz depresje a potem przyjdzie czas na dzidziusia. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś