wicki24 16.05.03, 10:39 Witam wszystkich!!! Tak sie ciesze ze sie lepiej czuje!!! Od 3-tygodni biore seroxat i to naprawde dziala!!! Mam nadzieje ze w przyszlosci wszyscy bedziemy zdrowi i to forum nie bedzie juz istniec!!! Pozdrawiam Wicki24 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soniasonia Re: jest duzo lepiej!!!! 16.05.03, 10:42 Ciesze sie i pozdrawiam goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
fact Re: jest duzo lepiej!!!! 17.05.03, 01:49 Moja dziewczyna ma depresje ale zawsze miala zdrowy pociag seksualny. Teraz bierze seroxat od miesiaca i nagle libido spadlo do zera :((( Odpowiedz Link Zgłoś
wicki24 Re: jest duzo lepiej!!!! 17.05.03, 10:24 fact napisała: > Moja dziewczyna ma depresje ale zawsze miala zdrowy pociag seksualny. > Teraz bierze seroxat od miesiaca i nagle libido spadlo do zera :((( Wiem dokladnie co czujesz, ja i moj chlopak mamy ten sam problem!!! Ale jestem pelna nadzieji ze to juz niedlugo sie zmieni! Nic wiecej nam nie pozostaje jak tylko czekac! Pozdrawiam serdecznie Wicki24 Odpowiedz Link Zgłoś