carlabruni 02.12.07, 15:38 czasami opozniaja okres? ile wam sie spoznial. mnie drugi dzien, a test robilam i wynik negatywny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demole Re: czy leki antydepresyjne 02.12.07, 16:46 bardziej przyciągająco działają neuroleptyki jestem kandydatem do zmiażdzenia tymi lekami ..dlaczego !! wszystko sie do mnie lepi, juz zjadłe wielokrotność dawki śmiertelnej Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: czy leki antydepresyjne 02.12.07, 16:48 to moze magnez ? magnez też uspokaja,tylko słabiej Odpowiedz Link Zgłoś
jajko54 Re: czy leki antydepresyjne 03.12.07, 09:50 jak brałam sulpiryd to dostałam hiperprolaktynemii i okres w ogole mi zanikł, musiałam sie leczyc bromergonem. ale te nowoczesne leki nie powinny wpływać na okres Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: czy leki antydepresyjne 03.12.07, 13:47 jajko54 napisała: > jak brałam sulpiryd to dostałam hiperprolaktynemii i okres w ogole > mi zanikł, musiałam sie leczyc bromergonem. ale te nowoczesne leki > nie powinny wpływać na okres a jak to sprawdzic czy nie mam hiperprolaktynemii? Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: czy leki antydepresyjne 03.12.07, 14:04 mateusz-1976 napisał: > sprawdz @ ??? juz 3 dni temu powinnam dosytac @ i dzis robilam test i znowu 1 kreska. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: czy leki antydepresyjne 03.12.07, 14:16 mateusz-1976 napisał: > masz wiadomosc na @ przepraszam Cie, ale nic nie doszlo. napisz tu jesli mozesz. moze poczta szwankuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz-1976 Re: czy leki antydepresyjne 03.12.07, 14:18 niestety tu nie moge, jestem teraz na gg 2597944 Odpowiedz Link Zgłoś
minona Re: czy leki antydepresyjne 03.12.07, 15:38 carlabruni napisała: > a jak to sprawdzic czy nie mam hiperprolaktynemii? Musisz zrobić badania na poziom prolaktyny po prostu (z krwi). Kosztuje to dwadzieścia parę złotych, o ile pamiętam. Szybciej będzie póki co zrobić HCG z krwi - wtedy przynajmniej będziesz wiedziała, co z ewentualna ciążą. Bo testy niestety zawodne są, zwłaszcza w tę stronę - kiedy pokazują, że ciąży nie ma. Wystarczy że ciąża jest młodsza, poziom HCG niższy i już test niczego nie pokazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: czy leki antydepresyjne 03.12.07, 15:55 minona napisała: > carlabruni napisała: > > > a jak to sprawdzic czy nie mam hiperprolaktynemii? > > Musisz zrobić badania na poziom prolaktyny po prostu (z krwi). > Kosztuje to dwadzieścia parę złotych, o ile pamiętam. > Szybciej będzie póki co zrobić HCG z krwi - wtedy przynajmniej > będziesz wiedziała, co z ewentualna ciążą. Bo testy niestety zawodne > są, zwłaszcza w tę stronę - kiedy pokazują, że ciąży nie ma. > Wystarczy że ciąża jest młodsza, poziom HCG niższy i już test > niczego nie pokazuje. chcialam dzis zrobic test z krwi, ale pielegniarka tylko na mnie spojzala i powiedziala zebym odczekala jeszcze kika dni i ze ten test z apteki jest ok.dziwne, co? Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni czy jest tu jakas kobieta, ktora moglaby mi 03.12.07, 18:05 odpowiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
rain.dog Re: czy jest tu jakas kobieta, ktora moglaby mi 03.12.07, 18:13 jestem kobietą.mogę odpowiedzieć Ci tak - sto przyczym może wpłynąć na zaburzenie cyklu miesiączkowego,leki także. przez całe moje dorosłe życie cykl waha mi się między 21 a 38 dni, zatem nie jestem w stanie emptaycznie odbierać problemu "spóźnia mi sie okres jeden dzień(albo dwa),czy jestem w ciąży?",sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: czy jest tu jakas kobieta, ktora moglaby mi 03.12.07, 18:49 rain.dog napisała: > jestem kobietą.mogę odpowiedzieć Ci tak - sto przyczym może wpłynąć > na zaburzenie cyklu miesiączkowego,leki także. przez całe moje > dorosłe życie cykl waha mi się między 21 a 38 dni, zatem nie jestem > w stanie emptaycznie odbierać problemu "spóźnia mi sie okres jeden > dzień(albo dwa),czy jestem w ciąży?",sorry. przepraszam. moze jestem troche przewrazliwiona, ale wiesz jak to jest... Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: czy jest tu jakas kobieta, ktora moglaby mi 05.12.07, 15:27 hy,... naduzywanie leków niejeden raz wiąże sie z powstaniem samoistnej narkolepsji, identycznie przesada w stosowaniu neuroleptyków, ..póżniej nie można sie obudzic jakby z narkozy,niemalże jest pare leków które odwracają tę sytuacje atomoxetyna ,kantor,vigilor ale czy teraz są dostępne,nie wiem, Odpowiedz Link Zgłoś