Dodaj do ulubionych

mój pobyt 2 tygodnie samemu

14.04.08, 22:08
hmm jak wiadomo byłem 2 tygodnie sam w domu bo rodzice byli na Słowacji w sanatorium.jakoś sobie nieźle radziłem ale męczy mnie jedna kicha.matka zostawiła na pralce pojemnik z proszkiem do prania-po prostu przesypała rposzek z pudełka w którym był do takiego plastikowego pojemnika.ja robiłem pranie ręczne dokładnie jak tylko umiałem przez te 2 tygodnie właśnie za pomocą też tego proszku w pojemniku.co się okazało na koniec jak rodzice wrócili? prałem ręcznie prawidłowo gdyby nie fakt że ten proszek zamiast do prania to kalgon do kamienia do pralek...jaki był mój wstyd jak to usłyszałem-żenada wiem.dziwne że w ubraniu upranym jak łaziłem nie miałem uczulenia ani innych złych rzeczy.myślałem że to proszek do prania bo w końcu ładnie pachniał tylko sliski był w wodzie.
Obserwuj wątek
    • crysstiano Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 14.04.08, 22:13
      a czemu nie prales w pralce?????
      • suchyxxx2 Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 14.04.08, 22:14
        bo pralka miała uszkodze drzwiczki i woda by wylatywała...
        • suchyxxx2 Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 14.04.08, 22:19
          pomijając że nikt mnie nie odwiedził w te 2 tygodnie i to że chciałem raz usiąść i płakać że sobie rady nie dam w samotności i się pociąć-było całkiem fajnie
          • bertrada Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 14.04.08, 22:23
            Wszystko co dobre, szybko sie kończy. ;D
            A co do ubrań, to może były skamieniałe a nie brudne dlatego calgon
            zadziałał. ;D
        • grunt_to_zdrowie Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 14.04.08, 22:20
          to trzeba bylo pralke polozyc na plecach
          • suchyxxx2 Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 14.04.08, 22:21
            dobrze że przez pomyłkę nie napisałem się np. domestosu zamiast soku...
          • crysstiano Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 14.04.08, 22:21
            polozyc na plecach albo zakleic drzwi tasma klejaca mi by sie niechcialo prac
            recznei.a w sumie jak byles i tak sam to po co prales ciagle ubrania przeciez
            mogles w jednym chodzic ws sumie
            • suchyxxx2 Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 14.04.08, 22:23
              polozyc na plecach albo zakleic drzwi tasma klejaca mi by sie niechcialo prac
              recznei.a w sumie jak byles i tak sam to po co prales ciagle ubrania przeciez
              mogles w jednym chodzic ws sumie

bo dbam o higienę i czystość w domu? bo dbam o wizerunek swój? bo miaem chęć prać io przy okazji rozruszać się aby spalić te 150 kg mojej wagi?
              • crysstiano Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 14.04.08, 22:27
                mi by sie nie chcialo.jak jestem sam to sie nawet nie kapie:D
                • suchyxxx2 Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 14.04.08, 22:28
                  a po co piszesz do mnie? myślałem że czujesz wstręt?
                  • crysstiano Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 14.04.08, 22:31
                    ok.juz mnie tu niema
                    • suchyxxx2 Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 14.04.08, 22:32
                      ok.juz mnie tu niema

ja nie piszę już na Twoim blogu więc tez uszanuj chociaż to że nie chcę z Tobą gadać.pa
                      • crysstiano Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 14.04.08, 22:33
                        przzeciesz nie pisze nic zlego tylko normalnie.ale ok.
                        a na blogu nie piszes wiesz czemu.ban.
                        PA
                        • tarja30 Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 14.04.08, 22:38
                          spokój mi tu
                          ja wiem,ze sie lubicie...
                          • suchyxxx2 Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 14.04.08, 22:47
                            spokój mi tu
                            ja wiem,ze sie lubicie..

jest spokoj-my sobie cos tlumaczymy tylko a nie wyzywamy sie od debili etc:)
                        • suchyxxx2 Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 14.04.08, 22:46
                          przzeciesz nie pisze nic zlego tylko normalnie.ale ok.
                          a na blogu nie piszes wiesz czemu.ban.
                          PA

to ze ban to nic-bo mozna to obejsc zmieniajac proxy w latwy sposob.nie pisze tam i tak bo jakbym chcial to pomimo banu bym pisal
                          • suchyxxx2 Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 14.04.08, 22:49
                            to ze ban to nic-bo mozna to obejsc zmieniajac proxy w latwy sposob.nie pisze tam i tak bo jakbym chcial to pomimo banu bym pisal

jak nie wierzysz to mogę Ci pokazać jak piszę na blogu pod innym proxy co chcę.po prostu nie piszę bo Cię uszanowałem a mógłbym pisać pomimo banu i tak
                          • crysstiano Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 14.04.08, 22:50
                            nieprawda.drugie proxy tez zbanowalem.wiesz o tym:)
                            konczymy rozmowe.dobranoc
                            • suchyxxx2 Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 14.04.08, 22:55
                              crysstiano napisał:

> nieprawda.drugie proxy tez zbanowalem.wiesz o tym:)
                              > konczymy rozmowe.dobranoc

ale można mieć tysiące proxy-w sieci ciągle pojawiają się nowe i tak w nieskończoność:) więc co z tego że banujesz proxy jak bez problemu wezmę inne z listy;p
                              • czekolada_z_orzechami Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 15.04.08, 06:05
                                Ło matko, nudzi wam się?
                                Cisza!
                                hm. Kiedyś zamiast kompotu napisałam się płynu do mycia naczyń;P
    • cassis Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 15.04.08, 10:03
      a ile ty masz lat kolego że mieszkanie samemu bez mamusi i tatusia
      przez 2 tygodnie to dla ciebie taka trauma??
      boszszszsz......
    • eizo111 Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 15.04.08, 13:10

jak byłeś sam to mogłeś nago chodzić
      tyko firanki zasłonić
      • suchyxxx2 Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 15.04.08, 14:12
        Nie mialem traumy żadnej tylko choroba mnie dopadła.chad tak ma bez powodu.mimo to dawałem sobie rade tylko nudno bylo.eizo chodziłem nago czesto;-)tylko ze mnie sąsiad zobaczył i bylo mi glupio
        • cassis Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 15.04.08, 20:17
          ale do samodzielnego życia to się tak raczej nie nadajesz, prawda?
          • suchyxxx2 Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 15.04.08, 20:23
            nadaję ale jak ktoś jest głupi i nie umie czytać ze zrozumieniem to nie mój problem;p
            • zkromny a miala byc imprezka... 16.04.08, 04:47
              a te 2 tyg to chyba juz sie skonczyly...
              pozdrowka
            • cassis Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 16.04.08, 10:47
              no wiesz tak składając do kupy to co wyłania się z tego co od dawna
              o sobie wypisujesz na forum to raczej świadczy lekkim zapóźnieniu
              rozwojowym
              • kontrreformacja Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 16.04.08, 13:10
                cassis napisała:

> o sobie wypisujesz na forum to raczej świadczy lekkim zapóźnieniu
                > rozwojowym

A Twoje wypowiedzi swiadczą o Tobie. Niestety nienajlepiej.
                • cassis Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 16.04.08, 13:46
                  kontrreformacja napisała:

>>
                  > A Twoje wypowiedzi swiadczą o Tobie. Niestety nienajlepiej.

wiesz żadko sie tu udzielam choć częściej czytam
                  nikt tak jak ten infantylny młodziniec nie podnosi mi ciśnienia na
                  tym forum
                  poczytaj może więcej jego wypocin na przestrzeni miesięcy to
                  bedziesz wiedziała o co mi chodzi
                  albo i nie bedziesz wiedziała, cięzko przewidzieć....
                  • kontrreformacja Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 16.04.08, 14:04
                    > nikt tak jak ten infantylny młodziniec nie podnosi mi ciśnienia na
                    > tym forum

Rozumiem, ale to jest twój problem, a nie jego. Wiesz dlaczego aż
                    tak cię wkurza i dlaczego akurat on?

Suchy, tak jak każdy na tym forum, ma swoje problemy.
                    W tym wątku zwierza się z jakiejś trudnej dla niego sytuacji. I
                    świństwem jest wytykanie mu czegoś, do czego sam się przyznaje.

"Jego wypocin" naczytałam się bardzo dużo, na przestrzeni grubo
                    ponad roku i widzę, że ostatnio stał się bardziej otwarty, szczery,
                    jakby bardziej pogodzony z tym, że pewne sytuacje przeżywa bardziej
                    niż przeciętny człowiek. Trzymam za niego kciuki.
                    • cassis Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 16.04.08, 14:09
                      kontrreformacja napisała:
                      >
                      > Rozumiem, ale to jest twój problem, a nie jego. Wiesz dlaczego aż
                      > tak cię wkurza i dlaczego akurat on?

Bardzo zalatuje to manierą psychoanalityczną, prawda? :)
                      a odpowiedź na pytanie brzmi - tak
                      • kontrreformacja Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 16.04.08, 14:30
                        > Bardzo zalatuje to manierą psychoanalityczną, prawda? :)

Prawda. :)
              • yyyeeeyyy Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 16.04.08, 13:12
                a o czym swiadczy jak dorosla baba boi sie wyjsc na dwor bo ma agorcie?
                • cassis Re: mój pobyt 2 tygodnie samemu 16.04.08, 13:40
                  yyyeeeyyy napisał:

> a o czym swiadczy jak dorosla baba boi sie wyjsc na dwor bo ma
                  agorcie?

a o kims konkretnym mówisz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka