kaja775 05.07.08, 12:37 czy ktoś stosował sok noni i ma jakieś doświadczenia? jest mnóstwo informacji na ten temat w necie ale myślę że to może być chwyt reklamowy. jeśli ktoś stosował to bardzo proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iso1 Re: sok noni 05.07.08, 14:57 piłem a jakże skutek 0 to suplement diety z tych co ponoć leczą wszystko, od depresji po raka Odpowiedz Link Zgłoś
ikar113 Re: sok noni 14.07.08, 11:04 Jak dla mnie, sok "leczący wszystko" to zwykła bzdura i dużo kasy za jakies głupie placebo typu homeopatia. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: sok noni 14.07.08, 23:14 sok leczący wszystko to nie bzdeta to nalewka z opium zabija objawy wszelkich chorób, od biegunki przez depresje po raka macicy Odpowiedz Link Zgłoś
ikar113 Re: sok noni 15.07.08, 00:25 sok leczący wszystko to nie bzdeta to nalewka z opium No właśnie!!! Dawniej to się nazywało "Laudanum" :) Odpowiedz Link Zgłoś
damio86 Re: sok noni 17.07.08, 09:39 ciekawe jak ta nalewka ma sie do mocy opium czy jest podobnie uzalezniajace i przymulajace(chyba mimo wszystko to depresant)?a moze mozna go stosowac z umiarem jak piwo np. z innych napojow to jest spory wybor jak ktos chce a nie tylko acodin ktory mi nie przypasil bo nie poprawia sam w sobie nastroju tylko dysocjuje.(co w depresjach nie bardzo ma sens noi chyba ze ktos chce sie doslownie oderwac od siebie i swoich problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
damio86 Re: sok noni 17.07.08, 09:40 i nie mowie absolutnie o samobojstwie,zero podtekstow. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: sok noni 17.07.08, 11:08 a tobie się chyba depresja z hyperrealem pomyliła Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: sok noni 17.07.08, 16:05 Sok jest niezły jak masz nadciśnienie i jakies początkowe problemy chorób by zacząć profilaktykę. Ale jak masz silna depresje to Ci nie pomoże. Sok jest wart by go pić. Zresztą żywieniem mozna sobie podreperować zdrowie. Tez mam zamiar go kupić. ps. jestem anty nastawiona do mięcha. Nie lubie nie chce i mięso zwyczajnie jest dla mnie za ciężkie, za tłuste i kiepsko pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś