zoltanek 12.07.08, 10:55 www.youtube.com/watch?v=Y9JI0GXkARQ kurcze, podoba mi sie ta pieśń moze grilka zrobimy? mówie serio, przeciwdepresyjnego. komuś podoba się ten pomysł. piffko, kiełbaski, komary...??? chętnie zorganizuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoltanek Re: + może grillek? 12.07.08, 11:19 myślałem o przyszłym tygodniu, sobota albo niedziela. oczywiście musiałaby się zgłosić odpowiednia ilość chętnych. jedzonko i kilka piffek moge postawić. wszystkim na dobre by to wyszło suchy, wlazłbyś na forum i mnie poparł Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: + może grillek? 12.07.08, 11:22 A Suchy się z tobą nie kontaktuje na prv? Odpowiedz Link Zgłoś
quicki Re: + może grillek? 12.07.08, 11:40 Fajna propozycja , rozumiem że dla Warszawiaków.Masz gdzie? No ja płakać nie będę,bo za chwilę jadę na rodzinnego grilla na działeczkę.Też będzie miło bo sami najbliżsi. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Ella, Elle l'a 12.07.08, 11:49 tak, niestety tylko dla warszawiaków i okolicznych, noclegu nie zorganizuje miejscówke mam publiczną, na polance w lesie kabackim przy powsinie miłego grilowanka życze Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: + może grillek? 12.07.08, 12:03 małżeństwo po 5 latach stopniowo przekształca się w plazmat Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: + może grillek? 12.07.08, 12:20 o. fajny pomysł. ja się piszę. no dalej, Warszawka, ruszać Dupy z domów! :) Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: + może grillek? 12.07.08, 12:55 :((((( ja kcem :((((((( nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc wam dobrej zabawy. i skrycie mieć nadzieje, że nic z tego nie wyjdzie i nie bede miała czego żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
crysstiano Re: + grilowane miesko ludzkie 12.07.08, 16:54 to moze lepiej do mnie na grila na balkonie zaprasam na grilowane mieso ludzkie moze ktos sie skusi. moze byc tylko jedna osoba oferty tylko ze zdieciem prose skladac w mojej skrzynce mejlowej Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: + grilowane miesko ludzkie 12.07.08, 18:33 dobra, zaraz wyśle, tylko znajde aktualne zdjęcie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
crysstiano Re: + może grillek? 12.07.08, 19:51 cholera zapomnialem napisac ze oferty moga skladac tylko kobiety.przeprasam za twuj klopot.w nagrode ze sie tak wystarales i wyslales takie piekne zdiecie to tez ci wysylam teraz 4 moje zdiecia w gumowcach.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: + może grillek? 12.07.08, 20:07 prosze o wypelnienie testów, wieczorkiem zbieramy wyniki,wrzucamy do kompa,i wiemy o czym pisać jutro rano, zgodnie z planem redakcji, i loży m test składa się ze 100 pytań 1.zdania do dokończenia 2.karteczki z odpowiedziami do układania 3.test sytuacyjny 4.praca dowolna wyniki jutro Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: + może grillek? 13.07.08, 10:12 oh, dzięuje, dzięuje twoje zdjęcia przyniosły mi wiele radości! BTW jak na faceta masz bardzo ładne sutki Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: + może grillek? 13.07.08, 16:39 nie mówię nie ale nie jestem pewien czy dotrę Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: + może grillek? 18.07.08, 15:45 czyli co hipopotamicznie poszli by: -krystiano -aurelia -kontreformacia -eizo kogos pominolem? kogos nieopacznie niepominąłem? troszkę mało osób, w kurke. nie da się więcej? jacyś wolantariusze? jeśli nie zgłosi się więcej osób, to może jednak przejdziemy sie do pubu?:()-<>? Odpowiedz Link Zgłoś
laurpi Re: + może grillek? 18.07.08, 17:52 ja też bym się wybrała. z przyjacielem. On nie pisze na forum, bo nie używa komputera,ale też jest niejako w temacie. Jak go nie zabiorę, to będą pretensje, że idę na randkę Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: + może grillek? 19.07.08, 19:11 no i był grill czy będzie? Bo jeśli będzie, to może jeszcze ja. tak nieśmiało Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: + może grillek? 20.07.08, 00:26 no nie było brak mi charyzmy suchy wróci z wakacji to nas skrzyknie Odpowiedz Link Zgłoś