lola3111
16.10.08, 14:30
niewiem ale juz nie mam sily walczyc z ta depresja,sama niewiem co mam robidz :(tak bardzo sie przejmuje Dzis byłam u lekarza ogolnego mowilam ze sie martwie nadal, kazala mi sie rozebrac i obejrzala mnie , w buzi tez ogladala mowila ze nie mam raka ,ja wrucilam do domu wzielam cukierka do ust i poczulam ze mnie boli tak jak bym miala podraznione cos, w buzi wczesniej okolo 2,3 dni temu tez to mialam ale nie zwracalam uwagi no icoz zaczynam sie tym martwic ze to moze byc rak,uwiezcie mi zebardzo sie martwie tak mi sie ten,, rak" w bil do glowy nie moge sobie z tym poradzic niewiem niektozy co to czytaja moga sie smiac a ja placze bo bardzo mnie to meczy Niewiem co mam robic psycholog mowil ze jak mnie to meczy to mam isc do lekarza i sie upewnic ze to nie,,rak" wychodzi nato zebym chodzila co dzienie tak bardzo nie chce chodzic po tych lekarzach psycholog mowil zebym chodzila co 3 dzien bardzo was prosze poradcie mi cos bo zwariuje ,albo juz zwariowalam tak bardzo sie mecze i jestem w ciazy