ewybary 03.02.09, 20:21 Nie wiem, czy takie połączenie jest dozwolone. Na ulotkach obu leków nie znalazłam przeciwwskazań. A lekarza spytać się zapomniałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d1963 A dlaczego Betaserc? 03.02.09, 21:12 Choroba Maneira, błędnik, szumy uszne?? Czy to miało jakiś wpływ na depresję? To nie powinno kolidować, bo Betaserc nie działa na Centr.Ukł.Nerw. ale spytaj lekarza. \PS. Pytam bo mam takie problemy Pozdr D Odpowiedz Link Zgłoś
ewybary Re: Czy ktos brał Betaserc przy Seroxacie? 04.02.09, 15:16 Mam szumy uszne. Powikłanie po grypie. Odpowiedz Link Zgłoś
d1963 Czy szumy 04.02.09, 15:57 "wyzwoliły" depresję, wpłynęły - wpływają na nią? Czy depresja już była, a szumy "przyszły" niezależnie ? Pozdr D Odpowiedz Link Zgłoś
ewybary Re: Czy szumy 06.02.09, 20:32 Nie, seroxat biorę już od dawna. Ale ostatnio miałam grypę i wtedy zaczęły się te szumy. Laryngoog powiedział, że to od wirusa... Te szumy nie wpływają na mnie aż tak bardzo negatywnie. Na początku byłam przestraszona, teraz już nie. Staram się je ignorować. No i nie przebywać w zupełnej ciszy. Na dobranoc włączam telewizor i ustawiam go na czasowe wyłączenie. poza tym pojawiła się dla mnie nadzieja w postaci Betasercu. Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: Czy szumy 09.02.09, 14:30 ewybary napisała: > Nie, seroxat biorę już od dawna. od jak dawna? Odpowiedz Link Zgłoś