434sony 04.03.09, 14:35 Czy ktoś z Was zazywal Citronil? Ciekawa jestem czy wystapily u Was po tym leku jakies efekty uboczne opisane w ulotce, bo jak o nich przeczytalam to odechcialo mi sie zazywac tego leku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: leki 04.03.09, 23:34 ulotki wszytskich lekow psychiatrycznych mają takie opisy że się odechciewa. Odpowiedz Link Zgłoś
ichnia Re: leki 06.03.09, 08:01 lucyna_n napisała: > ulotki wszytskich lekow psychiatrycznych mają takie opisy że się > odechciewa. Nie tylko leków psychiatrycznych. Ulotki wszystkich leków zawierają opisy działań ubocznych i chcąc brać je wszystkie naraz do siebie, należałoby nie zażywać żadnych leków, nawet tych najłagodniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
wypalonynaamen Re: leki 04.03.09, 23:55 leki ci nie pomogą kotku... ...jeśli chcesz poczuć zmianę to idź do psychiatry i powiedz k...sowi jeszcze raz jaki masz problem i następnie poproś o pomoc, która zlikwiduje pierwotną przyczynę twojego złego samopoczucia. Jeśli k...as bedzie chcial ci przpisac jakis lek to powiedz mu ze nie zrozumial prosby bo przeciez ty nie chcesz złagodzic bólu tylko usunąć przyczynę. Jeśli odmówi to powiedz, że nie powinien pomagać ludziom w żadnym wypadku tylko sprzątać ulice zamiast bogadzić się na cudzym nieszcześciu. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ichnia Re: leki 06.03.09, 08:03 wypalonynaamen napisał: > leki ci nie pomogą kotku... > ...jeśli chcesz poczuć zmianę to idź do psychiatry i powiedz k...sowi jeszcze > raz jaki masz problem i następnie poproś o pomoc, która zlikwiduje pierwotną > przyczynę twojego złego samopoczucia. Czasami dopiero po działaniu leków można zacząć usuwać pierwotną przyczynę złego samopoczucia. Nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
renaq Re: leki 24.04.09, 15:49 właśnie skończyłam pierwsze opakowanie citronilu (do tego afomab) na razie nie miałam żadnych skutków z ulotki, choć wczoraj zauważyłam siniaka jak piszą "nietypowego". A jak jest u Ciebie? ps. dziś zeszłam pół miasta za citronilem - podobno skończył się w hurtowni. Mam nadzieję, że to chwilowe Odpowiedz Link Zgłoś
awanturka Re: leki 24.04.09, 23:24 Citronil to generyk Citalu (nazwa chemiczna to citalopramum). jest to w zasadzie najnowszy lek (nowszy jest lexapro, nazwa chemiczna escitalopramum) ale to w zasadzie, pomijając szczegóły, to samo co citalopram. jeden z najbezpieczniejszych antydepresantów. Skutki uboczne mogą wystąpić w wypadku każdych, nawet najbardziej banalnych i dostępnych leków i nie ma się co przejmować tym co piszą w ulotkach, to w dużej mierze asekurowanie się przez firmy farmaceutyczne3 (jakby taki skutek wystąpił, żeby nikt im nie mógł zarzucić, że nie napisali..) Odpowiedz Link Zgłoś