montenuovo 06.01.06, 17:51 strasznie się boję - strach wzbudza we mnie lęk, a jak mam lęk to się boję, i tak w kółko. co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ello Re: zrób kupe IP: *.net.autocom.pl 06.01.06, 18:03 Nie zapomnij o papierze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: zrób kupe 06.01.06, 18:16 pamiętam jak ostatnio mi mówiłeś o swoim przypadku, jaka to była trauma dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: zrób kupe 06.01.06, 18:34 polecam psychotonizol, dostepny w aptekach - bez recepty, luzuje swietenie - im wiecej sie go wypije tym lepiej. Tylko zeby nie przedobrzyc - raz wypilem za duzo i z kamienna twarza powiedziale mojemu szefowi co o nim mysle. Oczywiscie juz nie jest moim szefem 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lowa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 18:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l. wisi tu wiele wulgarnuch wątków,łamiących prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 18:45 a żarty niektórych są na poziomie rynsztoka i nie kasujesz równasz kolego admin do poziomu tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku [...] IP: *.net.autocom.pl 06.01.06, 19:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen koko, ty masz obsesję na moim punkcie... 06.01.06, 20:08 ale nic tego, seksu nie będzie, wolałbym eremitą zostać do końca życia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oiuy masz obsesję na moim punkcie...beteenie IP: *.net.autocom.pl 06.01.06, 20:11 admin cię chroni, możesz pisać co chcesz, ale o twojej głupocie nie można światu obwieszczać, a przydałoby się - stary ochlapusie,.Czytaj więcej i nie chlaj tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: masz obsesję na moim punkcie...beteenie 06.01.06, 20:13 ochlapTusie i chlEj - same durnie w tym pissie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oiuy Re: masz obsesję na moim punkcie...beteenie IP: *.net.autocom.pl 06.01.06, 20:15 umiesz tylko ordynarnie wymyślać ,stara moczymordo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: masz obsesję na moim punkcie...beteenie 06.01.06, 20:18 starY moczymordo - no, debile, mówiłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moje kondolecje znów truchleję ze strachu że peteen zawyży poziom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 20:14 odpowiedz peteen jest i na temat, i na poziomie jaka głębia wręcz głebina intelektualna no cóż, to kwiat tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oiuyt przydupas admnia besio IP: *.net.autocom.pl 06.01.06, 20:21 stary ochlapus i kazimierski moczymorda, razem z tym grubolem, co to mu się robić nie chce...he he he... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen tu trzeba jak z małpką... 06.01.06, 20:23 wielokrotnie i spokojnie, inaczej do koko nic nie dotrze... ale spoko, na banana jeszcze zasłużysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: tu trzeba jak z małpką... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:54 kazdy sądzi swoją miarką Odpowiedz Link Zgłoś
montenuovo Re: tu trzeba jak z małpką... 06.01.06, 23:57 sądzić miarką? a cło to? miarką się mierzy... Odpowiedz Link Zgłoś