Dodaj do ulubionych

studenci z sercem prosze pomozcie!!!!!!!!

IP: *.cnb.com.pl 29.01.07, 18:45
Ludzie, dobrzy studencie prosze pomozcie:(((((

www.allegro.pl/show_item.php?item=161953322
Obserwuj wątek
    • skaflok Re: studenci z sercem prosze pomozcie!!!!!!!! 29.01.07, 19:12
      nie lepiej go dobic ? z utylitarnego punktu widzenia.

[tak teraz 20 postow, ze to mnie sie powinno dobic :D]
      • Gość: paolka Re: studenci z sercem prosze pomozcie!!!!!!!! IP: *.cnb.com.pl 29.01.07, 19:17
        czyli jezeli twoja matka wpadnie pod samochod to tez bedziesz chcial ja dobic!!
        jezeli tak to w tej sytuacji zgadzam sie na dobicie psa!!

LUDZIE!! Nie piszcie takich bzdur. Napisalam jasno: STUDENCI Z SERCEM!! Jezeli
        psa sie leczy i wszystko idzie ku dobremu tylko kasy nie ma tzn. ze NIE TRZEBA
        go dobijac, bo psiak chce zyc!!Jezeli nie chcesz pomoc NIE PISZ!! Nie dosc ze
        ludzie mu pomagajacy musza walczyc z matolami znecajacymi sie nad zwirzakami to
        jeszcze 'student' nie umiejacy czytac sie trafia!!
    • Gość: Martynika Re: studenci z sercem prosze pomozcie!!!!!!!! IP: *.nowiny.net 29.01.07, 19:25
      czytałam niedawno o tym biednym piesku na forum "kobieta". Płakałam jak bóbr
      czytając jego historie. Podłość ludzka nie zna granic. Podaje linka gdzie
      można znaleźć numer konta i wysyłać pieniądze.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=55966721&v=2&s=0
      Pomóżmy pieskowi! Niech zazna wreszcie trochę miłości. Teraz jest w rękach
      lekarzy, niech robią co w ich mocy by przywrócić mu zdrowie. Mam nadzieje że
      potem, gdy już dojdzie do zdrowia znajdzie się dla niego właściciel. Nawet
      jeśli bedziesz mógł wpłacić 3, 5 czy 10 złoty zrób to. Im więcej osób wpłaci
      pieniądze dla tego pieska tym lepiej. Nawet z drobnych kwot może się uzbierać
      niezła sumka jeśli tylko nie będziemy się oglądac na innych, zastanawiać czy
      jest sens wpłacania np. 5 złoty. Ale niech każdy z nas wpłaci tyle ile może, a
      to już będzie dużo.
    • Gość: a. Re: studenci z sercem prosze pomozcie!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.07, 20:05
      poplakalam sie czytajac historie tego pieska...masakra jak czlowiek potrafi tak
      okaleczyc bezbronne zwierze!!!!biedne psisko...a tym skur..synom, ktorzy tak
      skrzywdzili tego pieska zycze zeby wyzdychali, bezduszni kretyni.
    • aniazzielonegowzgorza Re: studenci z sercem prosze pomozcie!!!!!!!! 29.01.07, 20:17
      straszny los spotkał tego psiaczka. Jaki on ma smutny wzrok! Serce się kraja
      jak sie na niego patrzy. Chciałabym by ten piesek zaznał w życiu jeszcze dużo
      miłości. A los jest sprawiedliwy i myślę że prędzej czy poźniej tych podłych
      sadystów spotka kara.
      • aniazzielonegowzgorza Re: studenci z sercem prosze pomozcie!!!!!!!! 29.01.07, 20:20
        proszę w imieniu tego pieska, niech każdy z nas wyśle choć parę groszy.
        Pieniędzy na leczenie potrzebne będzie na pewno sporo.
    • Gość: iron Re: studenci z sercem prosze pomozcie!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 30.01.07, 21:57
      No niestety ludzie jak widac nie dorosli do wychowania dzieci a co dopiero nad
      opieka nad zwierzetami. Nie rozumiem po co wogole kupuja psy skoro chca im takie
      zlo wyrzadzic...
      • Gość: lilu Re: studenci z sercem prosze pomozcie!!!!!!!! IP: *.it-net.pl 30.01.07, 23:48
        te dzieci, które mu to zrobiły...
        ani się obejrzymy, jak zrobią to człowiekowi...
        kiedy my się opamiętamy? i zaczniemy dbać o to, co ważne?
        te dzieci są przyszłością narodu:////////////
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka