jane-k-kos 13.06.09, 23:53 Dziękuję za każdą miłą chwilę spędzoną na tym forum. Zawsze będę ciepło wspominać poligon i zardzewiały już czołg :( Pozdrawiam wszystkich moich rozmówców! Trzymajcie się friends :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karielcia żegnamy 14.06.09, 00:20 jane-k-kos napisał: > Trzymajcie się friends :) zegnamy wszystkich boyfriends :) i jak twykle , tradycyjnie, po goralsku, spiewamy: a hooy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marusia Re: Pożegnanie IP: *.silesiamultimedia.com.pl 14.06.09, 00:33 Tylko Szarika zostaw ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sun powitanie IP: *.silesiamultimedia.com.pl 14.06.09, 09:30 Pożegnania są takie żałosne i przygnębiające.Lepiej się witać.Jak nie mamy z kim to ze słoneczkiem lub z nowym dniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: powitanie IP: *.silesiamultimedia.com.pl 14.06.09, 09:33 Ja mam z kim,właśnie dostałam cudowną wiadomość od mojej dziewczyny.Ona jest taka słodka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sun Re: powitanie IP: *.silesiamultimedia.com.pl 14.06.09, 09:40 W tak piękny dzień wszystko jest proste. www.youtube.com/watch?v=4sRLnvFCCKo Odpowiedz Link Zgłoś
animistka Re: powitanie 14.06.09, 10:02 Gość portalu: Sun napisał(a): > W tak piękny dzień wszystko jest proste. > www.youtube.com/watch?v=4sRLnvFCCKo Muzyka do mnie przemawia.Gra w mojej duszy.Usta milczą dusza śpiewa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artiste Re: powitanie IP: *.silesiamultimedia.com.pl 14.06.09, 10:08 Najlepiej słuchać muzyki stojąc na głowie.Można nie tylko słuchać ale i tworzyć w tej pozycji.Tak stworzyłem moje arcydzieło na cztery młynki do kawy,dwie miotły,akcelerator atomowy,grzebień,organy elektronowe,dwa gwizdki oraz dwanaście wzmacniaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artiste Re: powitanie IP: *.silesiamultimedia.com.pl 14.06.09, 10:10 Pierwsze wykonanie odbyło się w sali Public School w Liverpoolu.Kto to pamięta? Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: powitanie 14.06.09, 11:57 "In Liverpool you're a poet one minute, but the next minute you're talking about football, or you're buying bus tickets, or someone's kicking your head in outside a pub. It's all part of living." www.youtube.com/watch?v=EM8zmOqzmes ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
animistka Re: powitanie 14.06.09, 13:16 osv napisała: > "In Liverpool you're a poet one minute, but the next minute you're > talking about football, or you're buying bus tickets, or someone's > kicking your head in outside a pub. It's all part of living." > > > www.youtube.com/watch?v=EM8zmOqzmes > ; )) www.youtube.com/watch?v=jKnOvN7wy-k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyszczek Re: Pożegnanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 11:47 Szkoda Janku. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-k-kos Re: Pożegnanie 14.06.09, 11:56 :) www.youtube.com/watch?v=wOnPH1jNZRM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
pastorlucjusz Re: Pożegnanie 14.06.09, 13:34 jane-k-kos napisał: > Dziękuję za każdą miłą chwilę spędzoną na tym forum. Zawsze będę ciepło > wspominać poligon i zardzewiały już czołg :( > Pozdrawiam wszystkich moich rozmówców! > > Trzymajcie się friends :) Synu,będzie nam cię brakowało.Weż na droge słowa Pana "Idz,twoja wiara Cię uzdrowiła". Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Pożegnanie 14.06.09, 13:36 Przyjmuję do wiadomości, ale... Wiadomo, zawsze jest jakieś "ALE" :( ................................................................ Nic się nie dzieje przypadkowo, zawsze jest jakaś przyczyna i konieczność. Platon Odpowiedz Link Zgłoś