lordzfc
25.07.10, 14:06
Przyznam się już na początku samym, że to jedyne mmo, które mnie wciągnęło. Powód dość prosty - tanki. Zdaję sobie sprawę, że to beta, że sporo jeszcze dojdzie(patrząc na oficjalne finalne tech tree) Obecnie ilość trybów rozgrywki nie zachwyca - recruits battle, standart battle i training battle. Z tego widziałem dojdzie jednak sporo dodatkowych, więc nie ma się tutaj co przyczepiać. Z drugiej strony w standart battle nowi gracze(którzy mają Panzer III A/BT 7/Panzer II Luchs i ogólnie tego samego tiera) dostają mocne baty gdyż ten poziom czołgów jest wyjątkowo słaby. Dodatkowo często napotyka się pojazdy którym nie można nic zrobić. Mowa tu o wszelkich czołgach ciężkich i średnich wyższej klasy niż Panzer III zwykły. To niestety trzeba przetrwać by dojść do kolejnego Tiera, czwartego bodaj. On jest już o niebo lepszy. Da się nawiązać dość równorzędną walkę z wieloma pojazdami. Na tą chwilę posiadam wspomnianego Panzer III i idę w stronę Maus, acz chyba sobie rozwinę też u ruskich linię BT by kupić sobie T34. Bardzo mi się podoba.
PS. Brakuje tutaj bitew w ktorych są po prostu dwie frakcje. Z drugiej strony widać wyraźną przewagę w ilości graczy stawiających na Niemcy.